Dodaj do ulubionych

SLD, UP, PPS to radomska lewica

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 15:40
SLD, UP, PPS to radomska lewica
1 Maja tylko te partie były reprezentowane podczas tradycyjnego spotkania
ludzi lewicy.
Byli związkowcy i weterani. Byli wszyscy, którym są bliskie ideały lewicy:
demokracja, tolerancji, sprawiedliwość i solidarność. Udział w manifestacji i
pochodzie był swoistym dopełnieniem weryfikacji – pokazał kto jest, a kto
tylko udawał, że jest związany z lewicą.

Obserwuj wątek
    • Gość: virus Re: SLD, UP, PPS to radomska lewica IP: 193.111.144.* 01.05.05, 16:13
      Widziałem pochód z okna od rodziny imponujące wrażenie! Dwa razy tyle ludzi co
      w Warszawie, koło tysiąca osób.Trzeba przyznać,że się komuszki zmobilizowały!
    • Gość: sanki Re: SLD, UP, PPS to radomska lewica IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.05.05, 21:55
      Spadaj cjhamie. Było nas 10 razy więcej!
      Chyba z 10 tysięcy durniu! Jeszcze tu wrócimy!!!
      • Gość: EU Re: SLD, UP, PPS to radomska lewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:28
        Sanki - idiotom pisać wolno, ale nie przesadzaj z prostactwem - od razu widać,
        że nie masz nic wspólnego z lewicą.
        Na manifestacji i pochodzie było wielu i mówli całkiem mądrze. Brawo SLD, brawo
        lewica.
      • Gość: EU Re: SLD, UP, PPS to radomska lewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:28
        Sanki - idiotom pisać wolno, ale nie przesadzaj z prostactwem - od razu widać,
        że nie masz nic wspólnego z lewicą.
        Na manifestacji i pochodzie było wielu i mówli całkiem mądrze. Brawo SLD, brawo
        lewica.
    • Gość: nigdy więcej SLD ! Re: SLD, UP, PPS to radomska lewica IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.05.05, 22:39
      Przypomnieć wam co mówił 3 lata temu Nita?
      A co mówił Karaś? A co z tego zostało zrealizowane?
      Co mówił na temat układu, który panował w Polsce i w mieście (w Polsce rządziła
      SLD a w Radomiu też SLD). Piękny układ. Czy miasto zyskało coś na tym układzie?
      Gdzie obiecane inwestycje, połączenia kolejowe, które Miller zabrał do Łodzi a
      żaden Wikiński czy Karaś nie powiedział nawet ALE nie mówiąc już o NIE!
      To rządząca hipokryzja, która już nigdy nie powinna wrócić!
    • Gość: gg PRECZ Z KOMUNĄ IP: *.udn.pl 02.05.05, 00:02
      Lewica to również SDPL, SD, RR , inne kanapowe odłamy komusze i wielu w PO i
      UW. To że nie byli na pochodzie to tylko zagrywka przed wyborami. Niestety tym
      razem wam się nie uda oszukać społeczeństwa. Precz z komuną jawną, tajną i
      dwupłciową. Niech żyje wolność bez tych potomków spadochroniarzy z Moskwy. a
      BYŁO WAS OK 150 OSÓB NA PLACU jAGIELLOŃSKIM A DO URZĘDU DOSZŁO JUŻ NIECAŁE STO.
      Liczyłem was na palcach. Ta śmieszna ilość i emerytalny wiek napawa optymizmem.
      • Gość: Polis Re: PRECZ Z KOMUNĄ IP: 193.111.144.* 02.05.05, 10:40
        Tak, tak święta racja.Ta czerwona zaraza PZPR-owska już niebawem powymiera.
        To jedyna nadzieja,że coś się zmieni w tym kraju i mieście
        • Gość: jeee Re: PRECZ Z KOMUNĄ IP: *.udn.pl 03.05.05, 20:59
          Średnia wieku na pochodzie - 82 lata.
          • Gość: Nora Re: PRECZ Z KOMUNĄ IP: *.udn.pl 04.05.05, 11:49
            Na moje oko to ty jestes stary,gdyby u nas rządziła sama lewica z pewnością
            byłoby inaczej.Nie zapominaj jaką opcję reprezentuje prezydent i jego
            podwładni.A te frazesy precz z lewicą wykrzykuj sobie w domu.Ja i moja rodzina
            będziemy głosowali na lewicę bo to jest jedyna rozsądna partia polityczna. A
            tobie jak się to nie podoba to głosuj na warchoły.
            • Gość: jama Re: PRECZ Z KOMUNĄ IP: *.udn.pl 04.05.05, 18:21
              Lecz swoje oko, gdyby żondziła lewica to byłoby inaczej? a kto żondzi? Nie
              zapominam jaką opcję reprezentuje prezydent i jego świta, zapewniam cię norko.
              Zawsze wykrzykiwałem: Precz z komuną i będę to robił dopóki choć jeden komuch
              jawny lub zakamuflowany będzie chodził ulicami tego miasta.Noro głęboka, ciemna
              i ślizka lewica to nie partia polityczna, to skrzywiony w lewo charakter
              kilkunastu ludzi w tym mieście. Czego można wymagać od nory? Będzie głosować na
              lewusów i jeszcze do tego rodzinę przymusi, bo jest warchołem.
              • Gość: Nora Re: PRECZ Z KOMUNĄ IP: *.udn.pl 05.05.05, 19:26
                Ale Ty jestes tępak. Takiej wypowiedzi nawet nie chce się komentować. Nie
                jesteś dla mnie żadnym partnerem do dyskusji, świadczą o tym choćby Twoje
                zastraszające błędy ortograficzne. Popracuj nad tym.Bo warto. Wychodzisz na
                nieuka.
                • Gość: Omega Re: PRECZ Z KOMUNĄ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.05.05, 20:52
                  to dobrze, że taka Nora zabiera tutaj głos, toż to klasyczny(a) reprezentant(ka)tandetnej lewiczki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka