Dodaj do ulubionych

Mówi Zbigniew Wachowicz

IP: *.radman.pl 19.05.05, 17:07
Nie widzę innej możliwości jak wygrana Radomiaka. Zieloni musza to spotkanie
wygrać, bo w przeciwnym wypadku o uniknięciu baraży można pomarzyć. Mam
nadzieję że Broniszewski, z którym miałem wczoraj okazję porozmawiać i
przekazać swoje uwagi na temat jego pracy wie co robić. prawdopodobnie
zagramy 3 obrońcami, 4 pomocnikami i 3 napastnikami. Wszyscy na mecz w
niedzielę bez wyjątku !!!!!!!! ( chyba że ktoś z przyczyn losowych nie może )
Obserwuj wątek
    • Gość: pokonamy MŁAWĘ Re: Mówi Zbigniew Wachowicz IP: *.udn.pl 19.05.05, 22:38
      6 tysięcy fanatycznych kibiców pomoze wam abyście roznieśli w pył Mławę 3-0
      stawiam
      • Gość: T@T Panowie wygrajcie ten włwśnie MECZ !! IP: *.chello.pl 19.05.05, 22:56
        Tylko tyle i aż tyle oczekujemy od Was szanowni zawodnicy Radomiaka! Jak
        zagracie z pełnym zaangażowaniem i chęcią mzwycięstwa to nie ma takiej siły,
        żeby Mława mogła "miałknąć". Z tym składem stać Was Panowie na bardzo wiele,
        problem jedynie tkwi w tym, czy zawsze Wam się chcew "gryźć trawę". Zawsze jak
        gracie z pełnym zaangażowaniem (oczywiście wiosną), bez kunktatorstwa
        wygrywaliście i to z drużynami o klasę lepszymi od MKS Mława. Wygrajcie Panowie
        ten mecz, a potem jeszcze jeden i jeszcze jeden i będzie to, na co wszyscy tak
        czekamy, czyli utrzymanie II-iej ligi dla Radomia bez baraży (bo tam może być
        mało ciekawie, jak się tak trafi na Motor, Polonię Bytom, czy TKP Toruń).
    • Gość: wojtek Re: Mówi Zbigniew Wachowicz IP: 213.25.173.* 20.05.05, 09:31
      Przyjade 250 km na czwarty swój mecz RKS-u w tej rundzie niestety tylko
      czwarty:-( tym razem sam. "mk" nie moze, ale bedziemy na łaczach i juz niedługo
      korona kolesiu z kielców ty który opluwales Radom w pociagu Wrocław - Lublin
      30.03.05 obiecałes ze bedziesz . skad tyle nienawisci w tobie studencie piatego
      roku farmacji z lublina? Pozdrowienia ze Śląska
      • Gość: Trendy Tak, chyba nie ma wyjścia: Zieloni muszą wygrać ! IP: 217.17.35.* 20.05.05, 13:09
        Mam chęć złożyć ci Wojtku gratulacje, za wyrażenie swych myśli o "gościu z
        Lublina" (ktory, jak rozumiem, w Twoim towarzystwie wyrażał się niekorzystnie o
        Naszym Radpomiaku), w sposób zwięzły i kulturalny. TaK trzymać Panowie. Wedlug
        wszelkich znaków na niebie i ziemi ja też powinienem być na meczu z Mławą, w
        najbliższą niedzielę. Boję się osobiście tego meczu, bo Nasi Kopacze są
        nieobliczalni, przegrywają ze Świtem, a wygrywaja z Jagielonią, ktora moim
        zdaniem jest, piłkarsko, dużo lepsza od Świtu. Ale widać jak na dłoni, że
        niektore porazki byly, poprostu konieczne. Póki co: Radomiak do boju!!!!!!!
        • Gość: mk na 8 czerwca mam juz urlop, zakladam zielona koszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 20:17
          lke (Wojtek bierz szalik!!!!) i jedziemy! mam najdzieje ze "znajomi" z pociagu
          sie pojawia na Struga i z trudem przełkną gorycz porażki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka