IP: *.233.udn.pl 30.05.05, 20:11
Czy cos sie dzieje? Ostatanio nic o nich nie slychac. Czy warto sie do nich
zapisac? Spedzac wolny czas? A moze inne propozycje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: PTTK IP: *.radom.pilicka.pl 30.05.05, 20:20
      o kurcze; ostanio o PTTk słyszałam w szkole średniej? no właśnie, czy jeszcze
      istnieje i co robią?
      • Gość: turysta PTTK IP: *.udn.pl 31.05.05, 07:05
        Nie pytaj sie co robi PTTK. To robią ludzie i to społecznie. Dla ciebie też tam
        jest miejsce. Możesz cos zrobic dla siebie i innych. Nie licz tylko na profity
        finansowe. Zostaje jednak satysfakcja, a to przecież też dużo.

W radomskim PTTK jest jedna z najlepszych Pracowni Krajoznawczych w Polsce,
        mają bardzo duży zbiór przewodników, map. Chętnie służą radą jesli szukasz
        informacji.

W niedzielę organizowane są dla chętnych wycieczki piesze lub wycieczki
        autokarowe. Najblizsza wycieczka autokarowa będzie do Bałtowa.

Bardzo wysoko oceniana jest praca z młodzieżą. Co roku ekipy z Radomia startują
        w Ogólnopolskim Młodzieżowym Turnieju Turystyczno Krajoznawczym. Mają duże
        sukcesy. W zesłym roku doszli do szczebla centralnego i tam zajęli wysokie
        pozycje. W tym roku znowu zajęli I miejsca podczas eliminacji wojewódzkich,
        które odbyły sę w Lipsku.
        Zwycięskie drużyny to:
        poziom szkół ponadgimnazjalnych - VI LO im. Kochanowskiego w Radomiu (opiekun
        p. Joanna Kwiatkowska)
        poziom szkół ponadpodstawowych - PG nr 13 w Radomiu (opiekun p. Elżbieta Bąk)
        pozion szkół podstawowych - Zespół Szkół Muzycznych w Radomiu (opiekun p.
        Krystyna Wydra)
        W czerwcu jadą na eliminacje centralne. Trzymamy za nich kciuki, bo to bardzo
        trudny turniej, taki "turystyczny wielobój".

W czerwcu odbędzie się 51 Rajd Nocny (w Górach Świętokrzyskich)- zapraszamy!!!!!

• Gość: może kiedyś... Re: PTTK IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 31.05.05, 10:38
          Niestety nadal więcaj tam komunizmu niż demokracji. Cokolwiek załatwić w PTTK
          to kwestia kilku miesięcy :)))
          • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 31.05.05, 10:53
            Nie mieszaj polityki do turystyki?!, Chyba nie jest tak zle. Dzieci chodzą na
            imprezy by mieć punkty u nauczycieli. a pozostali z sentymentu do dawnych
            czasów, to emeryci.
            • Gość: Nox Re: PTTK IP: *.udn.pl 31.05.05, 20:33
              A więc tak... Odnosząc się do odpowiednich wcześniejszych wypowiedzi...
              Istniejemy ciągle, niezakłóceni, niezachwiami i niezależni... tak to można
              ująć. Na nasze imprezy jeździ dużo młodzieży szkolnej, z czego niezmiernie się
              cieszymy - w młodzieży siła leży w końcu! Co do komunizmu.... Myślę w tym
              wypadku (co do wypowiedzi o tym) że jakaś zakorzeniona, byc może wrodzona
              głupota przebija prez zózg który tak sądzi. Działaj u Nas a zobaczysz jak jest!
              Komunizm... Ale ktoś ma pojęcie... rzekłbym żadne! Zasłuchał się o kogoś,
              kiedyś, głupot zupełnych i jak papla powtarza... Gratulacje za brak swojego
              zdania, swojej woli i pewnie inteligencji...
              Poza tym zapraszamy wszystkich na nasze imprezy, zapraszamy tak samo do
              zapisywania się w poczet naszych członków. Wszystko jako działacze robimy dla
              innych - dla nas jest to tylko pełna satysfakcja. I to się dla nas liczy. PTTK
              pozdrawia!
              • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 31.05.05, 21:24
                Jak na razie to się sami chwalicie, brak opinii innych. A za waszą satysfakcje
                to kto płaci - bogaty sponsor? Troche wiecej obiektywizmu. A może lepsze jest
                PTT (Polskie Towarzystwo Tatrzańskie) albo harcerstwo? Co do polityki to Nox ma
                rację. to nie te czasy.
    • Gość: stach Re: PTTK IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 01.06.05, 21:45
      samochwała w kącie stała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: wędrowiec,jasio Re: PTTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:40
      w pttk powstało,albo ma powstać koło aut 4x4 , to ci co ich pokazuje dami
      • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 01.06.05, 22:52
        To teraz taka moda na turystykę? W/g mnie to tylko inny rodzaj sportu.
        • Gość: Nox Re: PTTK IP: *.udn.pl 02.06.05, 06:52
          :) taaaaa.... Chwalenie się.. No cóż, wracam do jeszcze kilku pytań. Klub 4x4, samochodów terenowych powstanie u nas niebawem po spełnieniu wszelkich formalności. Ale działalność już rozpoczęli. Czy jest to inna forma sportu? Wszystko zależy od punktu widzenia. Znam ludzi, którzy uważają turystykę pieszą za rodzaj sportu. Jest to więc kwestia nie zamknięta do końca.
          Za naszą satysfakcję nikt nie płaci... Działamy społecznie, bo taka jest zasada istnienia tego Towarzystwa. Za pieniądze działają tylko Przewodnicy turystyczni - ale jest to uprawnienie państwowe, a co za tym idzie, nie trzeba być członkiem PTTK aby być przewodnikiem.
          A czy lepsze jest PTT lub harcerstwo ? Pytanie co najmniej głupie, gdyż po pierwsze i PTT i harcerstwo mają inne cele swojej działalności, i trochę inaczej zajmują się turystyką. Nie można tych organizacji stawiać na porównawczym poziomie. Ale zawsze można sprawdzić co oferują i z nimi sobie pochodzić, pojeździć, podziałać... Znam osoby będące i w ZHP, i w PTTK i w PTT zarazem.Pozdrawiam.
          • Gość: 4x4 Re: PTTK IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 03.06.05, 00:31
            Klub 4x4 powstanie jak zwoła sie prezydium PTTK (pewnie za dwa miesiące)
            Taka dziełalność komunistyczna PTTK. Gdyby to sprywatyzować to działałoby to
            bez zarzutu. Kasa to kasa...
            • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 03.06.05, 20:20
              To po co tam idziecie, chyba że tylko po kasę
              • Gość: Nox Re: PTTK IP: *.udn.pl 03.06.05, 20:55
                Działalność komunistyczna PTTK... Prezydium za dwa miesiące... problem z
                rejestracją Klubu... Jedna podstawowa sprawa rzuca się w oczy: żeby założyć
                Klub trzeba spełnić pewne wymogi formalne, a nie nagle spaść z nieba i chcieć
                być już, natychmiast, nie wiadomo kim... Powoli, wedle przepisów... U nas nie
                ma równych i równiejszych. Staramy się wszystko odpowiednio godzić. Powtarzając
                za "rew"... może faktycznie pchacie się do kasy... i tu zaskoczenie... żadnej
                nie ma (jeśli o nią faktycznie chodzi). Bądźcie cierpliwi - a przede wszystkim
                Ty 4x4 - wszakże nikt niczego na złość Wam nie robi.
              • Gość: Occg Re: PTTK IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 12.06.05, 02:22
                Po kasę?!!!
                Przecież to my im płacimy składki a nie oni nam...
            • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 03.06.05, 22:51
              Poczytałem trochę o 4x4, o klubie i imprezach, jakie organizują i dziwie się,
              że za wszelka cenę chcą należeć do PTTK o której piszą że prowadzą "działalność
              komunistyczną". Znaszą upokorzenia czekając na zebranie prezydium PTTK przez
              parę m-cy. Jestem ciekaw jakie argumenty ma 4x4, aby być w PTTK. Uważam, że
              robicie świetną imprezę na Koniówce i w Iłży i macie fajny Klub, super
              promocję, której PTTK powinien wam zazdrościć(bo jej nie ma wcale). TO świetnie
              rozwinie się bez pomocy PTTK, bo brak takich imprez w Radomiu. Więc pytam,co tu
              chodzi, bo jeśli Nox pisze, że forsy nie ma, to zostaje reklama lub
              zawłaszczenie( może lokalu,organizacji), a może wykorzystanie szldu PTTK do
              robienia własnego "biznesu". Pozdrawiam
              • Gość: 4x4 Re: PTTK IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 03.06.05, 23:55
                Nie jestem od nich, mimo że bardzo fascynuje mnie taka zabawa i na Koniowce na
                pewno będę. Usłyszałem półkradkiem, że PTTK robi im problemy. Może moja wina,
                że nie dowiedziałem się dokładnie. Z góry przepraszam...
                • pitagor Re: PTTK 04.06.05, 11:03
                  Śmieszy mnie tok myślenia niektórych forumowiczów, teraz znaleźliście sobie
                  nowego kozła - PTTK? Nie tak dawno wieszliście psy na Bractwie, na Masie.
                  Mówiliście o nas komuniści :-D, niektórzy sugerowali, że chcemy tylnymi drzwiam
                  znaleźć pracę w MZDiK.
                  Czy tak trudno zdać sobie sprawę, że wsród Was są ludzie którzy robią coś
                  społecznie, nie dla pieniędzy, nie dla poklasku?
                  Ja bardzo mile wspominam rajdy z PTTK-iem, chłopaki odwalacie kawał dobrej
                  roboty. Tak trzymać!!!
                  • Gość: Nox Re: PTTK IP: *.udn.pl 04.06.05, 14:29
                    Dobra... wybaczam Ci "4x4" jeśliś swych informacji nie sprawdził... Problemów im nie robimy... jeśli już to wobec nas trochę nie "fair" zagrano ale jest już dobrze... Cieszę się, że są ludzie którzy miło wspominają nasze imprezy. Staramy się więc by takich osób przybywało. Pozdrowienia dla Pitagora! Tymczasem wracając do chyba wątku pierwotnego... Warto się do nas zapisać. Tak więc - zapraszamy...
                  • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 04.06.05, 19:49
                    Jak tak fajnie to czemu nie jesteś w PTTK. Tam podobno też są kolarze. czemu
                    nie robicie wspólnych imprez, a może nie możecie sie dogadać kto ma być tym
                    naj.....?
                    • pitagor Re: PTTK 04.06.05, 21:21
                      Z tej prostej przyczyny, że PTTK zajmuje się turystyką a my nie. Tą działkę
                      zostawiamy profesjonalistą ;-)
                      I proszę Cię skończ z tą spiskową teorią dziejów, bo to jest śmieszne.
                      • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 04.06.05, 21:53
                        Ok
    • Gość: były turysta Re: PTTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:25
      Podobno już nie jest szefem ten łysy facet który lubił dotykać chłopców.
      • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 05.06.05, 20:33
        Trochę sie zagalopowałeś. Odpuść sobie inie pisz głupot.
        • Gość: były turysta Re: PTTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:46
          Wierz mi że to nie są głupoty.
          • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 05.06.05, 20:58
            A Ty jesteś tym poszkodowanym? Bzdury........ do kwadratu. Szargasz opinię
            Wielce Zasłużonego Człowieka dla turystyki radomskiej. Chyba masz jakiś żal i
            mścisz się, za nie udane twoje turystyczne fascynacje. Nie upadaj tak nisko.
            • Gość: uchol. Re: PTTK IP: 80.50.60.* 05.06.05, 21:16
              "Podobno już nie jest szefem ten łysy facet który lubił dotykać chłopców."
              Chyba ci się pomyliło z pewnym panem, który rzeczywiście był podobny do b.
              prezesa i kiedyś działał w turystyce. Nazywał się - jeśli dobrze pamiętam - na
              M.
              • Gość: kuba Re: PTTK IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 05.06.05, 23:56
                A co z pijaństwem przy młodzieży? Moje dziecko już więcej nie pójdzie na rajd
                po ostatnim - Pawłów 2005. Wszyscy chyba wiedzą o co chodzi. A ile jest
                młodzieży w turystyce a ile w sprawozdaniach? Przecież za coś trzeba wziąść
                nagrody. Znam takich nauczycieli naciągaczy "Turystów" z sufitu i lewych
                wyników. Wcale mnie to nie cieszy. Gdy słucham od syna o "osiągnięciach"
                którymi się chwali jego nauczycielka to chce mi się śmiać. Gdy byłem młody na
                rajdach chociaż w stodołach było bezpiecznie i kadra nie piła. Nie jest tak
                cudownie jak by sie chciało.
                • Gość: p Re: PTTK IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 06.06.05, 00:27
                  Na forach dyskusyjnych największych polskich portali działają spece od rozmów
                  kontrolowanych. Jeśli wątek schodzi na manowce, wkraczają prowokatorzy i
                  podkręcają rozmowę

1-->To specjaliści od dramaturgii i poławiacze trendów - oceniają rolę
                  prowodyrów sieciowych internauci. Znają ich dobrze, bo pojawiają się w stałych
                  miejscach, mniej więcej o stałej porze. Komentują wypowiedzi innych, dogryzają,
                  dolewają oliwy do ognia, kiedy ten gaśnie. - Oni piszą specjalnie takie bzdury,
                  żeby ludzi powkręcać - twierdzi Kosma, internauta. Zawsze są gotowi ludziom za
                  coś dowalić i odwrócić uwagę od niewygodnego wątku na forum.

Wielu użytkowników sieci nie wie o istnieniu grupy prowokatorów portalowych i
                  dają się nabrać. Mnożą dyskusje i wątki, a tymczasem licznik wejść na stronę
                  rośnie. Korzystają z tego portale, które za frekwencję zdobywają kolejnych
                  reklamodawców. Im więcej odwiedzających, im gorętsza dyskusja, tym lepsza
                  sprzedaż banerów reklamowych.

Prowokatorów firmy kupują w sieci - wyszukują najbardziej aktywnych uczestników
                  forów i czatów.

Osobną grupę prowokatorów stanowią trendstylerzy, czyli ludzie, którzy lansują
                  modę na określoną markę. Siedzą w sieci za pieniądze firm i nakłaniają ludzi do
                  zakupów. Niektórzy wybierają tylko określone fora, np. dla najmłodszych
                  użytkowników, i szukają nowinek. Potem takie nowe słówka czy zachowania
                  sprzedają agencjom reklamowym. Dzięki takiemu wywiadowi reklamy są
                  naprawdę "wiarygodne".

Łatwym łupem prowokatorów padają kobiety, zwłaszcza te, które się odchudzają
                  lub chcą wybrać specyfik na zmarszczki. Wypowiedzi rzekomo cudownie
                  odchudzonych kobiet piszą najczęściej przedstawiciele firm farmaceutycznych.
                  Prowokator pilnuje w sieci porządku, ale tylko takiego, który służy interesowi
                  portalu. Jeśli wątek na forum schodzi w niewygodne rejony, natychmiast do akcji
                  wkracza rozmówca, który odwraca czymś uwagę internautów.

- Prowokatorzy potrafią ludzi zaszczekać - przyznaje Lolka, bywalczyni forów. -
                  Robią tyle zamieszania, że ludzie zaczynają się brać za łby i już nikt nie
                  pamięta o jakiejś sprawie.

Podgrzewacze, sterowniki, siećwodzireje, czyli prowokatorzy zwykle określani
                  przez psychologów jako uzależnieni od internetu. Bez względu na stosunek do
                  nich trzeba pamiętać, że wchodzą w skład dziwnej sieciowej społeczności.

Ludzie im wierzą
                  Ciekawe kto tu tak rozrabia? Sylwio kim jesteś bo piszesz bzdury?
                  Prof. Wojciech Sitek, socjolog z Uniwersytetu Wrocławskiego:

- O sieciowych prowokatorach w Polsce się nie mówi, ludzie nie są więc
                  przygotowani na taką formę kryptoreklamy lub prowokacji. Wierzą, że każde słowo
                  w necie jest prawdziwe, dlatego prowokatorzy są niebezpieczni. Nie ma przecież
                  żadnego dowodu, że są opłaceni lub wynajęci przez jakąś firmę. A firmy robią
                  sobie w ten sposób tanim kosztem kryptoreklamę, która udaje wiarygodne źródło.

• Gość: byly turysta Re: PTTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:18
                    Daj juz spokoj, to nie jest zadna prowokacja. Nie stawiaj wszystkich
                    niewygodnych postow w jednej linii. Popytaj jak napisalem wyzej.
                    • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 06.06.05, 18:16
                      Kogo pytać? Ludzi z PTTK czy młodzież szkolną- tylko którą? Pisać można
                      wszystko, a bez jakiejkolwiek wskazówki, to igła w stogu siana. Jeśli to nie
                      prowokacja, to podaj jakies namiary, a jeśli nie to ...........!!!
                      • Gość: Nox Re: PTTK IP: *.udn.pl 06.06.05, 22:35
                        Dopiero do net'a sie dorwałem a tu już tyle nowych postów... :) Byly Turysta.... nie wiem skąd wiedzę czerpiesz i czemu się jako były tytułujesz... coś Ci się nie udało? Jak wspomniał rew... daj namiary jakieś, dowody, itp. Dalej... Co do Rajdu w Pawłowie... nie wiem kto to pisał - ale nikt nie wspomni o tym, że kilku uczniów przywiozło na imprezę wódkę zmieszaną 50/50 z napojami ? A wieczorem udawali że zatruli się jedzeniem? Kadra... CZŁOWIEKU! Zastanów się co piszesz, bądź wpierw na miejscu, dopiero później oceniaj... Ja dalej swoje będę pisał... Zapraszam na nasze imprezy i ogólnie do nas. Dobrze jest ! Naprawdę!
                        • Gość: F13 Re: PTTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:44
                          A ja pamietam z moich licealnych czasów- nie tak znowu odległych- rajdy z PTTK.
                          Kadra, która jeszcze do tej pory tam działa, a także naucza w szkołach
                          zataczała się wraz z młodzieżą, byli tak pijani, że nie byli w stanie właściwie
                          iść wogóle. Był problem co z nimi [młodzieżą i KADRĄ (!)] zrobić, bo był to
                          rajd nocny. A reszta kadry to widziała, i nie robiła NIC. Nigdy więcej.
                          • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 07.06.05, 00:24
                            To było kiedyś. Teraz jest podobno inaczej, jak pisze Nox. Trzeba mu wierzyć,
                            teraz są inne czasy. Niedługo też jest rajd nocny - trzeba iść i zobaczyć czy
                            coś się zmieniło. Sam jestem ciekaw, chyba się wybiorę i zapraszam F-13. Kiedyś
                            musi być lepiej. Pozdrawiam
                            • Gość: F13 Re: PTTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:49
                              hmm... pomyślimy. Pozdrawiam.
                              • Gość: Nox Re: PTTK IP: *.udn.pl 07.06.05, 22:40
                                Taaak F13 - trochę się zmienia... oby na lepsze - to jest główny cel. Musi być lepiej bo inaczej wszelkie zmiany tracą sens... Jak kiedyś było... Zgadza się, były sytuacje o których piszesz... Nawet ja je znam, znam te osoby i wiem że źle było. Pracujmy więc nad lepszym. Zapraszam serdecznie na tegoroczny Nocny. Będzie dobrze! Też może się tam wybiorę... Więc może do zobaczenia.
                                • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 07.06.05, 22:57
                                  Tak zachwalasz i dużo wiesz, a tylko "Też może się tam wybiorę." Wstyd
                                  Myślałem, że masz coś wspólnego z PTTK. Szkoda , myślałem że chwalisz "oby na
                                  lepsze - to jest główny cel" by przekonać Wątpiących i zachęcić
                                  niezdecydowanych. Ty chyba TYLKO tak, aby "zabić" czas, coś tam słyszałeś od
                                  kolegów i .......... Czasem samemu trzeba dać przykład. Twoje informacje nie są
                                  precyzyjne, coś tam wiesz, ale niedokładnie(data, nazwa imprezy i itp).
                                  • Gość: Nox Re: PTTK IP: *.udn.pl 08.06.05, 13:15
                                    Kolego rew... Piszę że może się wybiorę gdyż nie mam na razie stuprocentowej pewności czy inne zajęcia absorbujące mój czas mi na to pozwolą, choć nie ukrywam że na Nocny chcę jechać bardzo - gdyż bywam na nim od lat. Wiem a i owszem dużo o imprezach i ludziach ale sądzę że FORUM nie jest miejscem na rzucanie nazwiskami i zbyt konkretnymi przykładami. O tym można rozmawiać "na żywo". Struktura forum umożliwiająca bycie każdemu anonimowym wymaga pewnej ostrożności aby ktoś źle czegoś nie zinterpretował ewentualnie głupot nie napisał, tudzież nie rzucał niesprawdzonymi wiadomościami - jak np. "4x4". Sądzę, że już teraz rozumiesz. A z PTTK mam dość dużo wspólnego :) Pozdrawiam. Przybądź pod Dąb "Bartek" na Nocny - jestem pewien, że będzie się opłacało. Ponownie zachęcam do wstąpienia w szeregi PTTK, nie zabijam tym sposobem czasu.
    • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 08.06.05, 19:18
      • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 08.06.05, 19:48
        Kolego Nox! Nikt nie każe Ci rzucać nazwiska, chyba pomyliłeś mnie z kim innym
        lub żle zrozumiałeś. "4x4" choć jest klubem PTTK (co podała GW !!!- chyba nie
        kłamie czytelników ? a Ty podajesz ,że nie) ma własną stronę internetową, gdzie
        można znaleźć informacje na temat imprez. A PTTK co: wszystko TAJNE, boicie się
        nawet na forum napisać np: impreza nocna, dn...., informacja tu, a tu itp.
        Bierzcie przykład z innych, nie myślicie chyba, że PTTK to nazwa którą wszyscy
        znają i wiedzą co gdzie i kiedy. nie wspomnę,że jak na taką organizację brak
        strony internetowej to duży błąd, zwłaszcza dla młodzieży. Trochę reklamy i
        informacji, nigdy nikomu nie zaszkodziło, a tak zostaje tylko pustka. Widać
        także, jakie jest zainteresowanie - tylko parę osób i to nie zawsze w pełni
        przekonanych, szukających jakiś informacji. Z tego chyba wynika, że PTTK jest
        organizacją trochę zamkniętą, żyjącą wspomnieniami i nadziejami (nie dla
        wszystkich). Może sie mylę. Mimo wszystko życzę powodzenia.
        • Gość: mobi Re: PTTK IP: *.udn.pl 09.06.05, 00:26
          rew mylisz się i to bardzo.Zapisz się do PTTK ,zacznij działać (społecznie) i
          dopiero wówczas zabieraj głos na forum.
          • Gość: Nox Re: PTTK IP: *.udn.pl 09.06.05, 09:04
            Tak rew, zapisz się i zobacz jak jest naprawdę. Nie jesteśmy organizacją
            zamkniętą gdyż robimy coś dla ludzi i chcemy aby inni nas wspomagali. Klub 4x4
            jeszcze nie jest klubem, a co do GW znam wiele błędów z ich artykułów jeśli
            chodzi o PTTK. W sumie nie można do nich mieć pretensji, gdyż nie wszyscy są
            doskonale zorientowani w działalności PTTK. Co do imprez to zgadza się, można
            podać nazwę, termin itd. aby wykazać np. co było tam złe. Jednakże nie mamy
            ochoty zajmować się zbytnio przeszłością, a raczej skupić się na tym co robić
            aby wydarzenia z przeszłości się nie powtarzały.
            Co do reklamy... z tego co mi wiadomo będzie istniała strona www Oddziału.
            Tworzona przez okres wakacyjny, na "światło dziennie" wydobyta zostanie po tym
            okresie. Krótkie wzmianki o terminach naszych imprez można znaleźć w RIK-u,
            można także przyjść do nas i spytać, wziąć regulamin imprezy, kalendarz
            całoroczny imprez... Zapraszam. I pozdrawiam.
            • Gość: mobi Re: PTTK IP: *.udn.pl 09.06.05, 16:05
              rew każdy kto chce uprawiać turystykę (a nie tylko szukać dziury w całym) wie
              gdzie szukać informacji na temat rajdów organizowanych przez PTTK .W Oddziale na
              ul.Traugutta 46/48 bez problemu można uzyskać dane na temat imprezy ,która nas
              interesuje.
        • Gość: XXx Re: PTTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:10
          nie rozumiem - "jak na taką organizację brak strony internetowej..." ???
          a adresy: www.pttk.pl/ albo www.obiekty.pttk.pl/start.php to co?!
          można tam znaleźć wiele ciekawych informacji i namiarów na imprezy
          ogólnopolskie. też troche info krajoznawczych, regulaminów, itp.
          jeśli chodzi o Radom to: radom.rpk.pttk.pl/index.php
          nie ma tylko strony Radomskiego Oddziału PTTK ale jak pisze Nox pojawi się po
          wakacjach..
          • Gość: Nox Re: PTTK IP: *.udn.pl 11.06.05, 21:02
            Zgadza się. Strona Oddziału radomskiego będzie po wakacjach. Istniejące strony, czy to ZG PTTK czy Regionalnej Pracowni Krajoznawczej radomskiego Odziału, nie dają poglądu na to co się ogólnie dzieje w naszym Odziale... Już po wakacjach na stronie internetowej będą aktualne informacje, regulaminy imprez, i wiele, wiele innych informacji niezbędnych dla tych, którzy chcą bywac na naszych imprezach. Na razie trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać.
            • Gość: Grzegorz Re: PTTK IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 12.06.05, 02:09
              Coście się tak uczepili tego 4x4!!!
              Zrobili super imprezę i to jest najfajniejsze.
              A to czy jest pod skrzydłami PTTK czy jakiego kolwiek innego badziejstwa to nie
              ma już znaczenia. Czekam na nasepną iprezkę!
              • Gość: rew Re: PTTK IP: *.233.udn.pl 12.06.05, 09:21
                Uczcie się czytać i zrozumieć co jest napisane. Szkoda, Ze nic nie rozumiecie -
                sami się ............ szkoda słów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka