Gość: J-25 IP: *.udn.pl 01.06.05, 18:55 W porządku wiem został dyrektorem CPR i ma jak najlepsze chęci, ale to nie powód żeby co drugi wątek rozpoczynać od tej wiadomości! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rene Re: Jan Gagacki - litości IP: *.udn.pl 15.06.05, 00:04 W porównaniu z poprzednikiem wypada lepiej, ale czy to jest dobra wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Jan Gagacki - litości IP: 193.111.144.* 15.06.05, 17:49 Dajcie mu trochę popracować chociaż przez pół roku i dopiero go chwalic albo krytykować. Dla Was każdy nowo mianowany to zły,oszust, kanciarz, agent itd. Ludzie opamietajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-25 Re: Jan Gagacki - litości IP: *.udn.pl 16.06.05, 18:26 Z poczatku do faceta nic nie małem, ale jego nachalna agitka w interenecie ze sławetnym "powadzenia Panie Janku@ serwowana na przemian przez wrażliwa sąsiadkę z proboszczem, pracownikiem i nie pomnę jeszcze kogo zrodziła we mnie wątpliwości. Z przedstawienia konkursu przez Konserwatora wynika,że chyba slusznie. Dlaczego więc jako obywatel mimo wszystko biednego kraju mam finasować i godzić się na polityczną przechowalnię dla jakiegoś sympatyka czy funkcjonariusza takiej czy innej partii. Mam prawo wymagać aby instytucja która jest finasowana niejako z moich pieniędzy byla zarządzana sprawnie i fachowo. Natomiast teraz czuję się jak mieszkaniec folwarku, którym zarządza któryś z kolejnych czterołapych napoleonów, bo to oni a nie wiedza czy kwalifikacje decydują kto zasiądzie na tym czy innym stołku. Odpowiedz Link Zgłoś