Dodaj do ulubionych

GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 19:34
Wygrajcie dla swojego miasta (Radom oczywiscie) tytul prawdziwej metrostolicy
Polski! W konkursie gazety "MATRO" udzial bierze 19 miast m.in Radom. Wyslij
SMS-a z kodem (na Radom) na nr 71007 (1,22zł z VAT). Kod: MIASTO.RA
SMS-y wysylajcie do 23 czerwca do godziny 17. Wyniki sa publikowane
codziennie w gazecie "MATRO". Miasto, ktore na koniec zwyciezy (zdobedzie
najwieksza ilosc glosow) zdobedzie tytul i ogólnopolską promocję wakacyjną
w "METRZE". Kazdy sms wygrywa - wszyscy uczestnicy konkursu otrzymaja
tapete "METRA" do telefonu! Dodatkowo kazdy sms co godzine wygrywa firmowa
smycz na telefon. Wyniki konkursu beda opublikowane 1 lipca w "METRZE".
Regulamin: www.metro.gazeta.pl
Radom jest tylko na 10 miejscu z 19 miast. Wiec wysylajcie SMS-y! To tylko
zlotowka.
GAZETA METRO - "bez Radomia w Polsce niebyloby demokracji, a nasze wojsko nie
mialoby czym strzelac. No i nikt by nie nucil "cala sala spiewa z nami..."
A wiec glosujcie!!!!
Jak by ktos mial zastrzezenia ze pisze z Warszawy bo jest kod IP "ASTER" to
ja jestem mieszkanka Radomia ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: Radomianka Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 19:38
      PS to jeszcze raz ja. Zle napisalam to jest gazeta "METRO".
      GLOSUJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja juz swoj glos
      oddlam 5 razy. ;-))

ZROBMY COS WSPOLNYMI SILAMI DLA NASZEGO MIASTA!!!
      • Gość: aga Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.radom.pl 08.06.05, 19:54
        Lepiej zadbaj o czystość wokół własnego domu , ulicy , miasta - nie śmieć
        a jak masz wydawać pieniądze na głupoty i nabijanie kasy pazernej
        gazetce to lepiej daj datek na konkretny cel (może dobroczynny?).
        • Gość: Radomianka Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 21:11
          Nie martw sie o mnie ja dbam o wizerunek Radomia nie tylko w Radomiu lecz takze
          poza nim w przeciwienstwie do ciebie. Stac mnie na 1,22 bo chce mieszkac w
          miescie ktore sie szanuje. Jak by gazetka była pazerna to by nie byla rozdawana
          za darmo a pozatym reklama o plebiscycie jest takze na portalu www.gazeta.pl
          A co masz masz na mysli jesli chodzi o cel dobroczynny???
        • Gość: Radomianka Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 21:13
          Ja ostatnio wspomoglam dzieci z biednych rodzin aby mogły wyjechac na wakacje a
          co Ty takiego zrobiłas skoro sie tym tak bronisz????
      • Gość: rew Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.233.udn.pl 08.06.05, 20:02
        A ile za to Ci płacą? W kólko to samo - sami naciągacze. UWAGA TO DLA
        NAIWNYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Radomianka Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 21:03
          Ludzie gdzie was patriotyzm za własnym miastem, jak wszyscy bedziemy tak do
          tego podchodzić to nie ma sie co dziewić że Radom jest na ostatnich miejscach w
          rankingach. Żadzi wami tylko pieniądz, nie dbacie o wizerunek miasta w oczach
          całej Polski i poprawe opinii jak mamy, nazywani jesteśmy warchołami, chamami a
          radomska rejestracja jest wszedzie obtrabywana ale nie ma sie co dziwić jak
          reprezentantami sa tacy ludzie jak Wy!!!!!!!!!!!
          • Gość: Radomianka Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 21:47
            Kielce zdobywaja teraz duza przewage nad innymi miastami, sa na pierwszym
            miejscu ale zobaczcie, oni sie dowiedzieli o czyms takim i od razu zaczeli SMS-
            owac. Jak nie chcecie glosowac to nie, nie zmuszam ale chcecie byc
            przeglosowani przez kielczan?? Wstyd! Z takim podejsciem do tak blachej sprawy
            jak zwykle glosowanie to nie dziwie sie dlaczego Radom jest na 10 miejscu. Ale
            sa tacy ludzie ktorym zalezy. W koncu glosuja skoro jestemy na 10 miejscu. Im
            zalezy a wam?????!!!! Trudno, nie glosujcie - wasza sprawa - wasze miasto.
      • Gość: Radomianka Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 22:47
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=18190420&v=2&s=0
        zobaczcie jak walczą inne miasta tylko my musimy byc w tyle,
        • Gość: xxy Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.25.udn.pl 09.06.05, 08:48
          Brawo Radom cztery miejsca w górę,ale do Kielc nam jeszcze daleko. Do boju
          radomianie!
          • Gość: aga Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.radom.pl 09.06.05, 08:53
            A kysz trolle!
            Naganiacze!
    • Gość: cóz Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:58
      Fajnie, Radomianka gada na tym forum sama ze soba....
      • Gość: Radomianka Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 17:43
        Nie gadam sama ze soba tylko chce Was przekonac ze z takim podejsciem do takiej
        sprawy Radom nigdy nie bedziej mial dobrej opinii. Wszystko zalezy od nas!
        Zobaczcie jak inne miasta, one tez pisza zeby wysylac smsy na ich miasta. Jak
        bedziecie wchodzic na gazeta.pl to wejdzcie na inne miata niz Radom i
        zobaczcie! Trudno... niech pisza tu tylo co podzielaja moje zdanie a nie
        jeszcze komentuja... :-( szkoda, moglo byc lepiej.
        • Gość: aga Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.radom.pl 09.06.05, 17:46
          Jesteś naganiaczką gazety ?
          • Gość: Radomianka Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 17:52
            wiecie co? Jak ty nie chcesz brac udzialu w konkursie to po co w ogole tu
            zagladasz????? Nie zagladaj jak cie to nie interesuje!
            • Gość: aga Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.radom.pl 09.06.05, 18:19
              A jak Ty tak chcesz płacić za sms-y , kóre napędzają kasę
              gazecie i do niczemu nie służą to sama to rób i nie szukaj naiwnych.

• Gość: biedna Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.udn.pl 10.06.05, 12:53
                mam komorke nie mam telefonu
    • Gość: Komentatorka Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:24
      moje poparcie!!!!!! Pozdrawiam.
      • Gość: Ogi Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:44
        i w grórę !! ZWYCIEZYC KIELCE!!
        • Gość: Radomianka Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 18:06
          No i takie odpowiedzi mi sie podobaja!
          RADOMIANIE DO BOJU!!! ;-)

PS czy ma ktos nowa gazete "Metro" bo nie mam nowej, na ktorym miejscu jest
          RADOM? Pozdrawiam.
          • Gość: Radomianka ;-) Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.05, 11:28
            BRAWO RADOMIANIE JESTESMY JUZ NA BARDZO WYSOKIM MIEJSCU! TAK TRZYMAC! ;-))
            • Gość: Radomianka ;-) Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.05, 16:42
              Radomianie glosujcie na Radom w gazecie "METRO"!!! Mozna juz glosowac TYLKO do
              17, a wiec juz tylko pare minut! Chwytajcie za telefony! Sms o tresci MISTO.RA
              na numer 71007 (koszt 1,22 z wat). Zaliczmy sie do pierwszej trojki!!! ;-D
              • Gość: KR! Re: GŁOSUJCIE NA RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:06
                Oczywiście głosujcie na RAdom ,już po 17 , ale wydaje mi się że jestesmy w 1
                trójce najlepszych!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka