Dodaj do ulubionych

Ulubieni nauczyciele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:13
Bardzo, bardzo dawno albo nie tak dawno skończylismy różne szkoły i etapy
edukacji. Pamiętamy koleżanki i kolegów. Na pewno pamiętamy też nauczycieli, a
szczególnie tych którzy mieli jakiś wpływ na nasze życie. Powspominajmy!
Obserwuj wątek
    • Gość: rym Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:08
      Był juz ten wątek!!!
      • Gość: Robert Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 19:56
        Ja uczęszczałem do ZSMR na wacynie i moim super belfrm była sorka Skalińska,
        zawsze dbała o wszystkich zwłaszcza ze swojej klasy - pozdrowienia i szacuneczek
    • Gość: Piotrek Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.53.udn.pl 16.06.05, 21:33
      a jakich nauczycieli lubicie z elektronika a jakich nie ?:>
    • Gość: Rysio 63-68 Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.niagararc.com 18.06.05, 04:22
      A moze nie bedziemy sie rozdrabniac. Dolaczmy sie do wspomnien :Radomscy
      pedagodzy
    • Gość: Iwona Re: Ulubieni nauczyciele IP: 62.233.138.* 20.06.05, 15:54
      Maciej Pilarczyk od matematyki Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego .skończyłam
      szkołę w 1995 r
    • Gość: ES Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 14:51
      P.Bojarski z ZSE na Wernera
      • optymi123 Re: Ulubieni nauczyciele 18.06.06, 23:19
        PSP 28,matematyka, p.T.
        • optymi123 Re: Ulubieni nauczyciele 20.06.06, 23:47
          pamiętacie p.Kurbiel ???
          • Gość: szczesniaksylka Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.exatel.pl 06.07.06, 07:26
            Mam nadzieje,że chodzi o panią Elżbietę od chemii w Zespole Szkół Budowlanych.
            Była nie tylko moją nauczycielką od tego przedmiotu, ale także wspaniałą
            wychowawczynią przez 4 lata. Była dla naszej klasy jak druga Mama, zawsze się
            za nami wstawiała. Dzięki niej mogłam pojechać na zagraniczną wycieczkę.
            Edukację w tej szkole skończyłam w 1999 r. Teraz mam męża, mieszkam w Warszawie
            i jestem dwa lata po studiach. Ale w pamięci mam kolegów, koleżanki z klasy i
            ze szkoły (a do "budowlanki" uczęszczało mnóstwo uczniów) i oczywiście
            nauczycieli i panią Kurbiel.
            Pozdrawiam,
            Sylwia J.
          • Gość: Kamczatka Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.tkdami.net 04.10.06, 18:17
            Ja pamietm ucyła w SP nr 28
    • Gość: etc Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:40
      Moim ulubionym nauczycielem był p. Bargirłowski Maciej. Uczył mnie przez kilka
      lat w szkole podstwawej. Świetny facet, który ukształtował w nas milośc do
      teatru i wszelkich innych form sztuki. kiedyś pracowaltakze w radomskim teatrze.
      Teraz nie wiem co się z nim dzieje. Zaznaczam, że uczył nas w latach, kiedy
      najpoprawniej było wpajć dzieciom milośc do komunizmu i socjalizmu. teraz z
      perspektywy lat wiem, że dla ówczesnych władz to nie było zbyt wygodne.
      • klara02 Re: Ulubieni nauczyciele 10.08.06, 18:38
        Pani prof. Medyńska ( MEDYNIA)- polonistka z V LO.
    • Gość: mmm Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 11:45
      NIE MAM ULIUBIONYCH NAUCZYCIELI BO WSZYSCY TO ZAJ***BANE MAŁPY. nienawidze ich
      potrafia tylko czlowiekowi mlodemu psychike zepsuc.
      • Gość: aha Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.06, 18:17
        A mamusię i tatusia lubisz?
        • Gość: mmm Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:49
          A co Ci do tego belfrze jeden!!!!
          • Gość: postronna Re: mmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:53
            Rzeczywiście, niewiele cię nauczyli... Musisz jednak wiedzieć, że tylko ludzie
            o małym poczuciu własnej wartości, zakompleksieni wyżywają się słownie na forum.
            Ps. Nie jestem nauczycielką.
    • Gość: delikatna Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:24
      Teodora Kapes, ale to bylo dawno temu
      • Gość: abbsol Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.tkdami.net 04.10.06, 20:33
        Ta historyca była beznadziejna
      • Gość: absolwentka Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:45
        Kapesowa to była kobieta z charakterem!nie szła na skróty i dlatego ją lubilam.
        • Gość: absoolwentt Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.tkdami.net 05.10.06, 20:34
          Była niedostępna ,non stop humory i to froterowanie podłogi a historii też nie
          nauczyła .Ja wręcz znienawidziłam ten przedmiot dzięki niej.Ciekawe czy jeszcze
          żyje ?
          • Gość: absolwentka Re: Ulubieni nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:43
            nie żyje,zmarła w hospicjum i nie wiadomo gdzie jest pochowana,ostatni raz
            widziałam Ją na 90-leciu szkoły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka