Dodaj do ulubionych

Skazany na VectraNet?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:09
Czy istnieją w Radomiu jakieś firmy, które mogą dostarczać usługi internetowe
poza Vectrą? Dzwoniłem do ATS ale oni nie są zainteresowani podłączaniem
internetu w mojej dzielnicy (planty). Zostaje Vectra albo Telekomunikacja.
Podobno spółdzielnie mieszkaniowe robią problemy firmom, które chcą instalować
urządzenia do odbioru internetu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Skazany na VectraNet? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.08.05, 15:32
      to nie spółdzielnie robią problemy tylko kochana tepsa. w blokach administratora
      na gołębiowie nie zgodzili się żeby vectra puściła kable studzienkami
      telekomunikacyjnymi i można się pożegnać z kablówką i internetem :-((
      ja mieszkam w centrum i na vectrę nie narzekam , mam net 512 i jest ok.
    • Gość: yenii Re: Skazany na VectraNet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:51
      a jak ktos nie chce tv kablowej to co?
      albo nie ma telefonu z tpsa
      to chyba zostaja mu gołebie pocztowe
      hihiihih
      • Gość: martica niestety nie ma chello w radomiu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:08
        ...i pewnie nigdy nie bedzie, a szkoda. przy okazji mielibysmy inna kablowke do wyboru - upc.
        maja calkiem niezla oferte i sa malo 'awaryjni' ;)

home.pol.chello.pl/upcmnfc/start/dost_p_do_Internetu/

• Gość: ADAS Re: Skazany na VectraNet? IP: 82.139.8.* 19.08.05, 08:49
      Blconnect z ery koszt 89zł a transfer porownywal;ny do dami 512 za 2 miesiace
      wejdzie nowa technologia w bluconect rowniez w radomiu transfer ma wynosic do 2 mb/s
    • Gość: PM Re: Skazany na VectraNet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:33
      No wiec tak jak ktoś z forum powiedzial: nie chce kablowki z Vectry bo uwazam ze
      za te same pieniadze moge miec np Cyfre+ i wiecej kanalow. Interet z Vectry to
      tez nie rewelacja - 128k u Vectry wymieka np w stosunku do Neostrady TP 128k.
      Telefonu z Tepsy tez nie mam. Providerow internetowych na Plantach w Radomiu
      brak albo rzucają takie ceny za podlaczenie radiowki ze rece opadaja. Probuje
      jeszcze pogadac z GHNetem ale dodzwonic sie tam to chyba graniczy cudem. Moze
      ktos cos poradzi?
    • Gość: PM Re: Skazany na VectraNet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:15
      No i GHNet odpowiedział: Brak możliwości technicznych założenia interetu w
      przypadku Pana lokalizacji. INWESTORZY PRZYBYWAJCIE DO RADOMIA ZROBIĆ
      KONKURENCJE VECTRZE!
      • Gość: Zetoxa Re: Skazany na VectraNet? IP: *.strusia.comnet.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:32
        Radomianie, wybywajcie z tego miasta za porządnym Internetem ;)
        • a67 Re: Skazany na VectraNet? 23.08.05, 22:37
          Sprubuj w bitcom
          ja mam i nie narzekam
          Tylko nie wiem jakie mają pokrycie
      • Gość: jasiooooooo Re: Skazany na VectraNet? co z ghnet IP: *.180.udn.pl 24.09.05, 16:36
        czy ktoś mi powie jak jest z ghnetem jaki tam jest transfer na dc przy opcji
        net 512 ? czy dochodzi przynajmniej do 30 kB
    • Gość: PM Re: Skazany na VectraNet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:37
      W BitCom też próbowałem - brak zasięgu ewentualnie antena paraboliczna, która
      podnosi koszty :( i to nie wiadomo czy będzie działać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka