Dodaj do ulubionych

Shaolin -pokaz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:36
Nie wiecie ile kosztuja bilety na pokaz Masters of Shaolin w UM?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Shaolin -pokaz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.09.05, 18:52
      Są po 100 i 80 pln [w zależności od odległości od sceny] i ponoć szybko się
      rozchodzą. Po tyle samo chyba były zimą na balet z Sankt Petersburga.
      • Gość: hmmRadomianin Re: Shaolin -pokaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 07:25
        Kurde,już sobie poszedłem :(
        Troche drogie jak na jednorazowy wydatek,ale napewno by się opłacało
        ehhh
    • Gość: l i l a b a j Re: Shaolin -pokaz IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 19:28
      co to, kto to Shaolin???
      • Gość: obs Re: Shaolin -pokaz IP: *.udn.pl 10.09.05, 20:31
        ty jednak jestes tepawa, chociaz do tej pory wahalam sie co do Ciebie... a
        Bruce Lee - mowi co to cos?
        • Gość: l i l a b a j obs, trollu internetowy IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 20:42
          a Ty mi spiewajaco wytlumaczysz, co znaczy skrot RDS ?
          taka z Ciebie alfa i omega wszystkiego?? zalosna jestes!!!!
          wez, daruj sobie te swoje "madrosci", jak bedziesz tak dalej ludzi postrzegac,
          to czeka Cie moze i dlugie, ale samotne zycie
          ciska mi sie na klawiature szereg innych okreslen Ciebie...

na poczatek zapisz lub wyryj se na czole i gdzie jeszcze tylko chcesz:
          KTO PYTA, NIE BLADZI.
          palancico
          • Gość: obs Re: obs, trollu internetowy IP: *.udn.pl 10.09.05, 21:02
            RDS - Radio Data System - system przesyłania dodatkowych informacji cyfrowych
            na zakresie UKF. pozdrawiam i nie zycze sobie dalszych kontaktow.
            • Gość: l i l a b a j Re: obs, trollu internetowy IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 21:09
              a sp...j palancico, wejsc na google i poszukac tego skrotu potrafia nawet
              dzieci w przedszkolu...
              tyle, ze twoj czas na odpowiedz minal 10 minut temu...
              sorry, ale nie chcialo mi sie cie o tym informowac.
            • Gość: l i l a b a j Re: obs, trollu internetowy IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 21:18
              zyczyc to ty mozesz sobie wiecej rozumu...
            • Gość: l i l a b a j Re: obs, trollu internetowy IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 21:25
              lecz sie kretynko !!! obs, wsadz sobie wiesz gdzie swoje g... warte (jak cala
              reszta) pozdrowienia

sorry radomianinie, ale to nie ja zaczelam te pyskowke, z czym pewnie zgodzi ze
              mna inteligentna "czesc" tego forum
              • Gość: Miłośnik sztuk wal Co to jest Masters of Shaolin? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.09.05, 11:18
                Masters of Shaolin to niesamowite show w wykonaniu mnichów ze słynnego
                klasztoru Shaolin, które od 1995 r. obejrzało "na żywo" kilka milionów widzów
                na całym świecie. Chińscy mnisi w ciągu 2-godzinnego widowiska przedstawiają
                historię klasztoru, jego tradycje, a w szczególności, doskonalone od wieków,
                swoje umiejętności w zakresie sztuk walki. Występują w tradycyjnych strojach
                i używają najprzeróżniejszych rodzajów broni: np. miecze ,halabardy, łańcuchy,
                włócznie, cepy.Rozbijają też różne przedmioty, kładą się na ostrych mieczach
                itp. To tyle na ten temat. Pozdrawiam laików.
              • Gość: lol Re: obs, trollu internetowy IP: *.radom.pl 11.09.05, 15:34
                strzel se numerek lila to ci ten stres minie...bay
                • Gość: l i l a b a j :-) IP: *.server.ntli.net 11.09.05, 17:07
                  p...ol sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka