Dodaj do ulubionych

Dobry serwis komputerów

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.09.05, 11:33
Poszukuje dobrego serwisu komputerów.Byłem już w dwóch - Microcomp i Chip i
okazało się to totalną porażką.W Chipie to chociaż są uczciwi bo nie
potrafili naprawić mojego kompa i nie chcieli ode mnie zapłaty.Microcomp to
sklep z oszustami.Kilkanaście razy zanosiłem do nich komputer zmodernizowany
u nich i za każdym razem słyszałem,że już wszystko ok.Niestety nie było ok, a
wręcz przeciwnie coraz gorzej.Potrzebuję informacji gdzie profesjonalnie
zajmą się moim kompem.Pozdrawiam i dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: helper Re: Dobry serwis komputerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 13:19
      a co takiego dzieje sie z Twoim komputerem??
    • Gość: MM Re: Dobry serwis komputerów IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.09.05, 16:22
      Po włączeniu jakiejkolwiek aplikacji, szczególnie gier komputer albo sie
      zawiesza albo resetuje.W sumie wszystko zostało sprawdzone, dysk sformatowany,
      system postawiono od nowa, pamięć przeskanowana, dyski także. Wirusów brak.
      • Gość: helper Re: Dobry serwis komputerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 17:01
      • Gość: helper Re: Dobry serwis komputerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 17:06
        to moze byc sprawa karty graficznej albo jej sterownikow. sproboj zainstalowac
        rozne wersje sterownikow (starsze nowsze), sprobuj tez zainstalowac inna karte
        grafiki i zobacz co bedzie sie dzialo. ewentualnie instalacje oprogramowania po
        instalacji systemu przeprowadzaj krokowo by zobaczyc ktory program, badz
        sterownik jest ewentualnie odpowiedzialny za problemy. pozdrawiam!!!
        • Gość: samouk Re: Dobry serwis komputerów IP: *.internet.radom.pl 11.09.05, 17:56
          1 sterowniki do grafiki lub plyty gl a moze sama grafika do wymiany
          2 ogolnie system
          3 zasilacz
          4 pamieci
          5 plyta
          6 procek
          7 watpie zeby dysk, wybral sobie tylko gry? jesli sa bady lub wirusy to nie ma
          zasady ze tylko gry

PS: miales legalne oprogramowanie? hehe
          PS2: daj mi tego kompa za 30pln zrobie ci go :) wbrew pozorom przy tego typu
          problemach jest troszke roboty

aaa najwazniejsze: temperatura :) pewnie w serwisie stoi na stole podczas napraw
          a u ciebie gdzies pod stolem i nie ma wentylacji :)
          • Gość: MM Re: Dobry serwis komputerów IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.09.05, 20:01
            Może masz rację pisząc,że to zasilacz albo pamięć.Wirusów nie ma bo system jest
            cały czas sprawdzany.Temperatura też jest ok bo cały czas mam na nią podgląd
            poprzez taki jeden program (temp max 35 stopni).Tylko jeśli są to tak proste
            przyczyny to dlaczego w ww serwisach nie potrafiono mi tego naprawić?Pozdrawiam
            • Gość: x Re: Dobry serwis komputerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:21
              temperatura czego? Co monitorujesz??
              • Gość: MM Re: Dobry serwis komputerów IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.09.05, 15:37
                Procesor, twardy dysk itp.
                • Gość: samouk Re: Dobry serwis komputerów IP: *.internet.radom.pl 12.09.05, 21:28
                  skoro sam nie mozesz sobie dac rady wiec skad wiesz ze temp. ktora teraz widzisz
                  jest wlasciwa dla danego urzadzenia? moze wogole mylisz czujniki
                  i cos jeszcze, czesto sie z tym spotkalem ze w zaleznosci od programu jak i
                  wersji biosu nawet, roznice temperatur moga siegac 5 stopni C
                  Roboty moze nie jest tak wiele, jesli masz dostep do podobnego komputera u
                  kumpla to przekladajcie kolejno czesci i wlaczaj gre na ktorej najczesciej sie
                  kopie, ale najpierw proponuje reinstalke systemu i na najczystrzym systemie jak
                  to sie da testy
    • Gość: spectre Re: Dobry serwis komputerów IP: *.udn.pl 12.09.05, 21:04
      Mialem dokladnie ten sam problem z kopmpem co nie znaczy ze u Ciebie musi byc
      ta sama usterka ? Niestety walnieta byla plyta glowna kosztowalo mnie to 300
      zeta i juz jest ok. Nie pisze gdzie mi naprawili(kryptoleklama)
    • annathema Re: Dobry serwis komputerów 29.09.16, 20:39
      Jesli coś Wam się dzieje z kompem - nie powierzajcie go gościom z firmy PROKOMP, a konkretnie Rafałowi Wrońskiemu. Gość jest oszustem i złodziejem. STRZEŻCIE SIĘ !
    • laki4077 Re: Dobry serwis komputerów 03.11.16, 21:07
      Traugutta na przeciwko liceum Czachowskiego
    • ivona3301 Re: Dobry serwis komputerów 07.01.17, 16:55
      Servis Zever jest bardzo dobry zawsze tam zawożę sprzęt jak nawala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka