Gość: sondaż IP: 212.244.63.* 13.09.05, 13:53 oddaj swój głos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: 212.244.63.* 13.09.05, 14:13 ja z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:20 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.96.udn.pl 13.09.05, 14:26 Ja też z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 13.09.05, 14:35 a ja nie wraz z rodziną.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:55 Ja, mąż i kilkanaście znajomych oosób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.udn.pl 13.09.05, 21:36 ja z rodziną , nie tylko radomską Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: kto jest za cimoszewiczem? 13.09.05, 21:45 >>> ja też z rodziną i nie tylko z byłego województwa radomskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ////////////////// Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.09.05, 21:50 nikt mądry i rozsądny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.udn.pl 13.09.05, 22:12 Jest sondaż- kto za Tuskiem, kto za Kaczyńskim.Czy ktos z przeciwników politycznych napisał, że jesteście głupcami.Nie.I kto tu wykazuje się większą kulturą, nie tylko polityczną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rac Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:55 Jacy kandydaci taki elektorat. Wolę być w dobrym towarzystwie, dlatego jestem z popierającymi Cimoszewicza. Ferajna w dresach lub spod budki z piwem to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr moor Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.09.05, 21:54 nikt mądry i rozsądny >Gdy obłuda i fałsz oczy zakrywa to prawda kłuje i jest bardzo nie wygodna>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.udn.pl 13.09.05, 23:31 za nim jest aparat partyjny PPR, PZPR, SLD, ZNP, ZMS, elektorat milicyjny, UB i SB. na szczęście zbierze od tych oszołomów teskniących za komuną z 10 procent głosów... A jak wam się podoba ks. Kołodziejczyk ze Skrzynna nakłaniający do głosowania na lewicę w spocie jakiegoś komucha z Pionek. Widziałem w Dami. Chyba nie ma biskupa, bo z proboszcza by go zwalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 11:02 Jak podała TVN24 -wasz idol właśnie rozważa rezygnację z kandydowania. Obraził się, bo nie wszyscy go kochają i bezczelnie dopytują się o uczciwość dochodów. Teraz gnojek zabierze zabawki i wypali w puszczę, pozostawiając cały elektorat lewicowych sierot na pastwę realnego świata. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figura Re:Yoda IP: *.96.udn.pl 14.09.05, 14:04 Ty się "yoda" o mnie nie martw, mimo że mam poglądy lewicowe radzę sobie (uczciwie). Martw się raczej o Kraj.A Cimoszewicza żałuję nie dlatego, że miał poglądy lewicowe tylko, że był mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rac Re:Yoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:25 Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć. Dedykuję tym, którzy bezkrytycznie popierają kandydatów forowanych przez agentów specsłużb i ich brudną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
eu2005 Re:Yoda 14.09.05, 14:30 Racja Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć. Dedykuję tym, którzy bezkrytycznie popierają kandydatów forowanych przez agentów specsłużb i ich brudną kasę. - dodam wyrażnie Tusk Kaczyńscy ludżmi Miodowicza i Wasermana czy odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re:rac IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 14:31 A co ty, rac, wiesz o mądrości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: figura IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 14:29 Nie tylko mądry, ale i odpowiedzialny, wielkoduszny, skłonny do poświęceń dla kraju, prawdomówny, o doskonałej pamięci, szarmancki, wrażliwy na los powodzian, wysoki, o czarnych, ognistych oczach i śniadej cerze, znawca prawa podatkowego, postrach Putina, koneser dziczyzny, itd. A mądrość jego zajaśniała właśnie w decyzji olania Ciebie i pozostałych wierzących w geniusza z puszczy. Odpowiedz Link Zgłoś