Dodaj do ulubionych

kto jest za cimoszewiczem?

IP: 212.244.63.* 13.09.05, 13:53
oddaj swój głos
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: 212.244.63.* 13.09.05, 14:13
      ja z rodziną
    • Gość: x Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:20
      ja
      • Gość: mag Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.96.udn.pl 13.09.05, 14:26
        Ja też z rodziną
        • Gość: Pello Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 13.09.05, 14:35
          a ja nie wraz z rodziną..
    • Gość: wesoła Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:55
      Ja, mąż i kilkanaście znajomych oosób
      • Gość: Barbara Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.udn.pl 13.09.05, 21:36
        ja z rodziną , nie tylko radomską
        • olo1033 Re: kto jest za cimoszewiczem? 13.09.05, 21:45
          >>> ja też z rodziną i nie tylko z byłego województwa radomskiego....
          • Gość: ////////////////// Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.09.05, 21:50
            nikt mądry i rozsądny
            • Gość: Barbara Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.udn.pl 13.09.05, 22:12
              Jest sondaż- kto za Tuskiem, kto za Kaczyńskim.Czy ktos z przeciwników
              politycznych napisał, że jesteście głupcami.Nie.I kto tu wykazuje się większą
              kulturą, nie tylko polityczną?
              • Gość: rac Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:55
                Jacy kandydaci taki elektorat.
                Wolę być w dobrym towarzystwie, dlatego jestem z popierającymi Cimoszewicza.
                Ferajna w dresach lub spod budki z piwem to nie dla mnie.
          • Gość: mr moor Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.09.05, 21:54
            nikt mądry i rozsądny

>Gdy obłuda i fałsz oczy zakrywa to prawda kłuje i jest bardzo nie wygodna>>
            • Gość: won Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.udn.pl 13.09.05, 23:31
              za nim jest aparat partyjny PPR, PZPR, SLD, ZNP, ZMS, elektorat milicyjny, UB i
              SB. na szczęście zbierze od tych oszołomów teskniących za komuną z 10 procent
              głosów...
              A jak wam się podoba ks. Kołodziejczyk ze Skrzynna nakłaniający do głosowania
              na lewicę w spocie jakiegoś komucha z Pionek. Widziałem w Dami. Chyba nie ma
              biskupa, bo z proboszcza by go zwalił.
    • Gość: Yoda Re: kto jest za cimoszewiczem? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 11:02
      Jak podała TVN24 -wasz idol właśnie rozważa rezygnację z kandydowania. Obraził
      się, bo nie wszyscy go kochają i bezczelnie dopytują się o uczciwość dochodów.
      Teraz gnojek zabierze zabawki i wypali w puszczę, pozostawiając cały elektorat
      lewicowych sierot na pastwę realnego świata. :)))
      • Gość: figura Re:Yoda IP: *.96.udn.pl 14.09.05, 14:04
        Ty się "yoda" o mnie nie martw, mimo że mam poglądy lewicowe radzę sobie
        (uczciwie). Martw się raczej o Kraj.A Cimoszewicza żałuję nie dlatego, że miał
        poglądy lewicowe tylko, że był mądry.
        • Gość: rac Re:Yoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:25
          Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć.

Dedykuję tym, którzy bezkrytycznie popierają kandydatów forowanych przez
          agentów specsłużb i ich brudną kasę.
          • eu2005 Re:Yoda 14.09.05, 14:30
            Racja
            Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć.

Dedykuję tym, którzy bezkrytycznie popierają kandydatów forowanych przez
            agentów specsłużb i ich brudną kasę.
            - dodam wyrażnie Tusk Kaczyńscy ludżmi Miodowicza i Wasermana czy odwrotnie?
          • Gość: Yoda Re:rac IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 14:31
            A co ty, rac, wiesz o mądrości...
        • Gość: Yoda Re: figura IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 14:29
          Nie tylko mądry, ale i odpowiedzialny, wielkoduszny, skłonny do poświęceń dla
          kraju, prawdomówny, o doskonałej pamięci, szarmancki, wrażliwy na los
          powodzian, wysoki, o czarnych, ognistych oczach i śniadej cerze, znawca prawa
          podatkowego, postrach Putina, koneser dziczyzny, itd.
          A mądrość jego zajaśniała właśnie w decyzji olania Ciebie i pozostałych
          wierzących w geniusza z puszczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka