Dodaj do ulubionych

Kto zna ten samochód?? kto pomoże???

IP: 80.51.246.* 15.09.05, 12:03
Czarny VW nr rejestracyjny WRA 47RT>
czy to auto należy do policjii???
Jeździ nim jakiś gość blondyn, i czesto zatrzymuje lizakiem inne samochody i
krzyczy na kierowców, legitymuje i straszy, a nikomu nie widziałem zeby dał
mandat. zatrzymał mojego kumpla kiedys w rajcu i powoływał sie na jakies
swoje mozliwości ze zaraz gdzies zadzwoni i zostanie ukarany. może ktos
sprawdzi w komunikacji do kogo należy to auto.
bo chyba patrole policji nioe mogą działać w pojedynke, a jesli to samochód
prywatny to chyba gość nadużywa prawa zatrzymując kogos bez należytych
uprawnień, tylko za to ze ktoś na niego zatrąbił. kierowcy włączcie sie
solidarnie do akcji wykrycia naciągacza........
Obserwuj wątek
    • Gość: l i l a b a j Re: Kto zna ten samochód?? kto pomoże??? IP: *.server.ntli.net 15.09.05, 12:16
      to jeszcze nie wiesz??? - robokop-stroz prawa jest w miescie...
      :-)
      • Gość: Ciekawy Re: Kto zna ten samochód?? kto pomoże??? IP: 80.51.246.* 15.09.05, 14:10
        Nie wiem kto to?
        ale miejski stróż prawa kojarzy mi się ze strażą miejską
        czy mój tok myślenia jest słuszny???
        • Gość: przywilej Re: Kto zna ten samochód?? kto pomoże??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:38
          masz 100% razcji.
          to samochód komendanta strazy miejskiej pana s. kiragi.
          mieszka w antoniówce i słyszałam o tym ze bardzo czesto w tym rejonie zatrzymuje
          swoim prywatnym samochodem młodych ludzi.
          chyba liczy na ich naiwność bo słyszałam ze żada od nich mandatów.
          to jest niedopuszczalne by prywatnie wykorzystywac swoje stanowisko. czy ktos z
          tym zrobi porządek
    • Gość: lew Re: Kto zna ten samochód?? kto pomoże??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:16
      takie sprawy zgłoś na policję a nie na foum .O ile to jakiś lewus to go
      przechwycą i resztę załatwią przecież policjant nie siedzi na forum i czeka na
      zgłoszenie ..
    • Gość: l i l a b a j Re: Kto zna ten samochód?? kto pomoże??? IP: *.server.ntli.net 15.09.05, 12:22
      a jesli ten gosciu jest obiektywny i slusznie gani wariatow drogowych, to tylko
      wiecej takich mozna sobie zyczyc
      • Gość: omatko Re: Kto zna ten samochód?? kto pomoże??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:28
        Twoja głupota jest porażająca.
        Może zamiast do przychodni zapiszesz się i zaczniesz leczyć u Goździkowej? Też
        jej się raz udało wyleczyć komuś ból głowy etopiryną. Może i z zapaleniem
        jajników sobie poradzi?
        • Gość: l i l a b a j Re: Kto zna ten samochód?? kto pomoże??? IP: *.server.ntli.net 15.09.05, 12:40
          nie rozumiem
          moze zrozumiem, jak sie ty zapiszesz do jakiegos psychiatry, bo na psychologa
          to troche juz za pozno...
          • Gość: l i l a b a j Re: Kto zna ten samochód?? kto pomoże??? IP: *.server.ntli.net 15.09.05, 12:46
            bo DO psychologa to u ciebie juz za pozno...
            poprawiam sie
            • Gość: l i l a b a j Re: Kto zna ten samochód?? kto pomoże??? IP: *.server.ntli.net 15.09.05, 13:14
              ja sie chyba powinnam wybrac do jakiegos, by sprawdzic, jak u mnie z samoocena,
              bo czytajac bluzgi paru popaprancow emocjonalnych (w czolowce: ON, cienki
              bolek, zajcew, alex vel. ... , kamasutra) mozna sie tego wlasnie nabawic,
              • Gość: zajcew Re: Kto zna ten samochód?? kto pomoże??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.09.05, 02:31
                co ty świnio za moimi plecami wypisujesz tutaj?Widze że twoja głupota cały czas
                na maxie.#m tak dalej parówo.
        • Gość: Marian Re: Kto zna ten samochód?? kto pomoże??? IP: *.ats.pl 15.09.05, 13:13
          Świetne :-)
        • Gość: l i l a b a j Re: Kto zna ten samochód?? kto pomoże??? IP: *.server.ntli.net 15.09.05, 13:21
          masz na mysli swoje jajniki? te prawdziwe czy w postaci dwoch polkul
          mozgowych?...
    • Gość: aligatorek LILABAJ IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:50
      Boże dodaj mi sił !!!! Czy ty nie widzisz jaką jesteś beznadziejną idiotką? Czy
      ty w ogóle myślisz? Przestań wpieprzać się we wszystkie wątki bo nie masz nic
      do powiedzenia.
      • Gość: l i l a b a j Re: LILABAJ IP: *.server.ntli.net 15.09.05, 14:08
        jaka beznadziejna idiotka? mozesz mi ... baranie przygasly co szuka panienek
        do towarzystwa,
        czy ty debilu nieskonczony znasz znaczenie slowa "jesli"? i ty bedziesz czasem
        mial cos do powiedzenia... hahahahahaha
      • Gość: l i l a b a j [...] IP: *.server.ntli.net 15.09.05, 14:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: l i l a b a j Re: LILABAJ IP: *.server.ntli.net 15.09.05, 14:15
        och, ja ciebie bardzo przepraszam, ze cie pominelam we wczesniejszej czolowce,
        ale ze to jest internet i kazdy moze "wystepowac" pod wieloma nickami, byc moze
        cie wymienilam...
    • Gość: aligatorek Re:KRETYNKA-LILABAJ IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:13
      Przeczytaj sobie cały ten wątek (już o innych nie wspomnę) i przeanalizuj. Jak
      cię nie porazi własna głupota to uważaj na ptasią grypę bo masz ptasi móżdzek!!!
      • Gość: l i l a b a j psia kupa - aligatorek IP: *.server.ntli.net 15.09.05, 14:17
        no idz juz do szkoly, idz,
        do jakiegos egzorcysty wstap po lekcjach
      • Gość: l i l a b a j [...] IP: *.server.ntli.net 15.09.05, 14:20
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: aligatorek lilabaj IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:19
          To nie mnie kasują posty, królewno.
          • Gość: taki tam Re: lilabaj IP: *.128.udn.pl 16.09.05, 00:03
            Dajcie znac co z tym VW jak się sprawa wyjaśni.

I nie zaśmiecajcie Forum. Macie już jak widać swój wątek i tam się kłóćcie.
            Nikogo poza Wami to nie interesuje tak naprawdę.
            • Gość: wreg Re: lilabaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:04
              Może to Sońta z Pis'u?
          • Gość: l i l a b a j Re: lilabaj IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 02:51
            nie ja mam problemy ze soba,
            jestem istota ludzka i nie dusze w sobie swoich emocji, co nie znaczy, ze sie
            wyzywam na kim popadnie
            • Gość: zajcew Re: lilabaj IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.09.05, 17:11
              tak czy inaczej...pal gume!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka