Dodaj do ulubionych

Czy ktoś widział program PO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:04
Szukałem na stronie PO, ale jest tylko jakieś niepodpisane wypracowanie "O co
walczymy". Jak to osiągnąć będą się zaswtanawiać, jak się dorwią do władzy
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:06
      nie dorwią a dorwą.
      Gdzieś widziałem dokładny program. Ale nie mam teraz linka. Chyba na forum
      gdzieś był link...
    • Gość: mm Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:10
      Przepraszam za nieprawidłowe oboczności. Szukałem na oficjalnej stronie
      Platformy i czuję się robiony w konia. Mnie hasło 3x15% niewiele mówi
      • Gość: xxyyvx Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.radom.pl 19.09.05, 13:18
        mm jak możesz być robiony w konia jak jesteś zwolennikiem SLD?
        • Gość: mm Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:33
          Akurat jestem zwolennikiem Partii Demokratycznej, ale nie chcę iść na wybory w
          charakterze mięsa wyborczego, jak większość społeczeństwa, niestety
          • Gość: Yoda Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.09.05, 15:09
            -To głosuj na PD -proste i nie będziesz musiał udawać, że Cię interesuje
            program PO.
    • Gość: rac Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:38
      Program PO jest tajny i ma go Jarucka a kopie Miodowicz
    • Gość: mm Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:49
      Poważnie, szukam programu PO - może ktoś wie jak można do niego dotrzeć? Może
      ktoś z latformy się odezwie?
      • Gość: rac Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:14
        a czy widziałeś prawdziwych członków PO, nie liczac tych kilku pokazywanych w
        telewizji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka