Gość: mm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:04 Szukałem na stronie PO, ale jest tylko jakieś niepodpisane wypracowanie "O co walczymy". Jak to osiągnąć będą się zaswtanawiać, jak się dorwią do władzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:06 nie dorwią a dorwą. Gdzieś widziałem dokładny program. Ale nie mam teraz linka. Chyba na forum gdzieś był link... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:10 Przepraszam za nieprawidłowe oboczności. Szukałem na oficjalnej stronie Platformy i czuję się robiony w konia. Mnie hasło 3x15% niewiele mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxyyvx Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.radom.pl 19.09.05, 13:18 mm jak możesz być robiony w konia jak jesteś zwolennikiem SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:33 Akurat jestem zwolennikiem Partii Demokratycznej, ale nie chcę iść na wybory w charakterze mięsa wyborczego, jak większość społeczeństwa, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.09.05, 15:09 -To głosuj na PD -proste i nie będziesz musiał udawać, że Cię interesuje program PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rac Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:38 Program PO jest tajny i ma go Jarucka a kopie Miodowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:49 Poważnie, szukam programu PO - może ktoś wie jak można do niego dotrzeć? Może ktoś z latformy się odezwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rac Re: Czy ktoś widział program PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:14 a czy widziałeś prawdziwych członków PO, nie liczac tych kilku pokazywanych w telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś