Dodaj do ulubionych

7 Dni spajtowało

IP: *.radom.net 28.09.05, 13:12
I już po tygodniczku "7 Dni". Panowie z Tomaszowa dostali w ryj i się
zwinęli. Wrócili na swoją wieś.
Obserwuj wątek
    • Gość: Czarek Re: 7 Dni spajtowało IP: *.ats.pl 28.09.05, 13:28
      To, że splajtowali to przykre, a to że Ty buraku z Radomia zachowujesz się jak
      ostatni cham to świadczy tylko o Twoim poziomie. Spadaj trollu z tego forum!
      • Gość: redakcja 7 Dni Re: 7 Dni spajtowało IP: *.radom.pilicka.pl 28.09.05, 14:11
        Żeby ukrócić spekulacje na temat, informujemy, że Agencja Wydawnicza Paj-Press
        BIS SC zdecydowała zawiesić wydawanie tygodnika "Radomskie 7 Dni". Natomiast
        zespół redakcyjny będzie pracował nadal. W I połowie października ukaże sie
        tygodnik "7 Dni" - kontynuacja "Radomskich 7 Dni". Wydawcą na pewno nie będzie
        Paj-Press BIS z Tomaszowa Mazowieckiego. Pozdrawiamy
        • isoxazolidine Re: 7 Dni spajtowało 29.09.05, 10:34
          fajny tygodnik :)
          dziennikarze otwarci na ważne tematy, nie bojący się zadawać trudne pytania i co ważne - otwarci na sygnały od mieszkańców regionu.

na szczęście tytuł nie znika tylko zmienia formułę :)
          • Gość: abecadło Re: 7 Dni spajtowało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:42
            no cóż... widać że konkurencja się cieszy... ja i tak mam nadzieję że powrót 7
            DNI będzie jeszcze lepszy i zrobi większe booom! może wyborcza powinna isę juz
            pakować z trzema stronami lokalnymi? do tej pory ten tygodnik był najbardziej
            lokalną gazetą - info tylko z radomia na kilkunastu kartkach
            życzę POWODZENIA dla zespołu i wracajcie szybko!
            • pitagor Re: 7 Dni spajtowało 29.09.05, 14:04
              Trzymam kciuki wszak to tuba propagandowa Bractwa :-) jeden z naszych kolegów
              regularnie zamieszcza tam swoje artykuły.
              • Gość: MARCIN Re: 7 Dni spajtowało IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.09.05, 14:20
                3mam kciuki za zespół redakcyjny
    • jdk Re: 7 Dni spajtowało 29.09.05, 14:26
      Pozdrawiam spoza Radomia i zycze powodzenia w nowej formule - no i jak
      najszybszego ujrzenia nowego numeru!!
      • Gość: paco Re: 7 Dni spajtowało IP: *.radom.pl 29.09.05, 16:42
        Skończy się tak samo.
        • Gość: pako bis Re: 7 Dni spajtowało IP: *.udn.pl 02.10.05, 21:58
          pako jest reprezentantem 90% radomskiego społeczeństwa które potrafi tylko
          narzekć... nie było gazety o radomiu było źle jak się pojawiła też było źle
          teraz jak się coś nowego zaczyna też jest źle więc czego wy ludzie
          oczekujecie... może lepiej podłożyć bombę pod to miasto zostanie głęboki lej i
          koniec problemu więcej rozumu życzę
          • Gość: czytacz Re: 7 Dni spajtowało IP: *.internet.radom.pl / 212.244.88.* 03.10.05, 07:55
            Pamietam ile było postów o dziennikarzach TV Dami o ich braku profesjonalizmu
            np. tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=16916463&a=16916463
            a gdy była zagrozona emisja Teledziennika nagle wszyscy sie buntowali ze tak
            duze miasto nie bedzie miało swojej tv
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=16616637&a=16665863
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=18222927&a=18222927
            eh polaczki.
            Trzymam kciuki za za zespół redakcyjny!
            • Gość: paco Re: 7 Dni spajtowało IP: *.radom.pl 03.10.05, 08:29
              Ja też trzymam kciuki choć są beż szans. Wkrótce dojdą dwa ogólnopolskie
              dzienniki jeden Agory drugi ŻW i będzie wielki przesyt gazet na rynku.
              • Gość: Tomek Re: 7 Dni spajtowało IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 14.10.05, 14:23
                7 Dni jednak nie splajtowalo. Dzi rozdawali je za darmo na skrzyzowaniach
                lidzie w zoltych kamizelkach.
                • Gość: szpieg Re: 7 Dni spajtowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:46
                  Acha, ten Tomek z "7 Dni". Autoreklama znaczy się ...
                • Gość: ? Re: 7 Dni spajtowało IP: *.152.udn.pl 14.10.05, 14:49
                  Właśnie. Ciekawe czy telefony redakcji 7 dni są z pilickiej? Ktos może wie?Nie
                  zebym zaraz im źle zyczył, ale uważam że forum nie jest dobrym miejscem na
                  reklamę koncertów, gazet i innych tego typu rzeczy. bo co, mogę napisać że mam
                  do sprzedania np krowę wysoklomeczną tanio?
                  • Gość: Tomek Re: 7 Dni spajtowało IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 14.10.05, 15:28
                    Nie, nie ten Tomek z 7 dni. a internet mam z ATS-u.
                • isoxazolidine Re: 7 Dni spajtowało 14.10.05, 17:07
                  świetnie że '7 dni' wraca :)))
                  • Gość: .nad i Re: 7 Dni spajtowało IP: *.152.udn.pl 14.10.05, 18:51
                    Autor: Gość: Tomek IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl

• Gość: Tomek Re: 7 Dni spajtowało IP: *.internet.radom.pl / 193.111.144.* 15.10.05, 10:39
                      Gość portalu: .nad i napisał(a):

> Autor: Gość: Tomek IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl

no wlasnie, ats.pl

Teraz wylaczylem proxy i IP jest inne.
    • Gość: aa Re: 7 Dni spajtowało IP: *.radom.pl 15.10.05, 00:00
      no i dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka