pepperoni78 20.09.02, 12:02 Wybieram się za parę dni do radomia. Może ktoś poleci mi jakieś fajne knajpki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pello Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.radom.pl 20.09.02, 12:20 pepperoni78 napisał: > Wybieram się za parę dni do radomia. Może ktoś poleci mi jakieś fajne > knajpki?? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.com.pl / 192.168.0.* 20.09.02, 13:20 Mo|e co[ blirzej o Sfinksie. Gdzie i czy kameralnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.radom.pl 20.09.02, 13:35 Gość portalu: Kalina napisał(a): > Mo|e co[ blirzej o Sfinksie. Gdzie i czy kameralnie? Sfinks to taka knajpka sieciowa. Ma dość egzotyczny wystrój, podobno egipski, ale nie wiem, nie byłem w Egipcie. Ale jest bardzo ładnie i kameralnie - jest kilka sal, polecam ostatnią, ewentalnie środkową. Ludzie do tych sal przychodzą pojeść, popić i pogadać. Do pierwszej sali przychodzi się na piwo i aby pokazać swoje łańcuchy na szyi, lampasy na dresach i farbowane blond włosy. Z tego też powodu nie polecam odwiedzania tegoż lokalu po zmroku. Ale jedzenie bardzo dobre. Sfinks jest na rogu Żeromskiego i Witolda. Moim zdaniem warty odwiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jachu Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.internet.radom.pl 21.09.02, 09:39 Dla mnie najlepsze są Katakumby bywam tam co kilka dni,chpoć ostatnio miałem małą przerwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 09:49 Polecam Puente w Teatrze. W piatki sa organizowane dyskoteki a w soboty dancingi. Wejscie za okazaniem karty klubowej. Za free sie ja wyrabia tylko trzeba miec dowod. Ludzie spoko, no dress - no stress. Kulturka. Rownez polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawda Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 10:37 A ja dorzucę jeszcze "Myśliwską" obok Bohemy na os. Gołębiów. Wnętrze zrobione w drewnie (imitacje grubych drewnianych bali na ścianach - fajny efekt), pełno wypchanego ptactwa i dziczyzny na ścianach i suficie, wieczorem kominek i przygaszone światło. Atmosfera bardzo miła, nie ma dresiarstwa. Najtańsze chyba w Radomiu (w barach) piwo butlkowe marki Ży...c - 4zł! Jest też i wino. A przede wszystkim można tam dobrze zjeść, mamy cały przegląd tego co jeszcze niedawno biegało po borach i kniejach. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomiak ! Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: 81.15.184.* 21.09.02, 10:46 Na Gołębiowie : Bohema i Myśliwska są niezłe, Katakumby na Starym mieście najlepsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Fajne knajpki w Radomiu?? 22.09.02, 23:06 Frascati - zarcie miodzio ! Dobre piwko i niedrogie, niezłe wino ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KULAVIK Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.internet.radom.pl 23.09.02, 17:56 Ja polecam `nasza szkape` to jest na prazmowskiego zajebisty klimat, chleb ze smalcem i takie tam:)))) jesli chodzi o katakumby to nikt tu nie dodal ze aby tam wejsc trzeba miec karte wstepu ktorej sie nie wyrobi tak jak w puencie za okazaniem dowodu... a do bohemy coraz wiecej dzieciakow sie zlazi i jak za duzo wypija to sie tam robi zenujaco... oooo i jeszcze moglbym teatralna polecic !! mozna dobrze zjecs i wypic.. ps. jesli bedzie picer imieniem Karol to i PIZZE polecam:)))) podwojne ciasto i odjazd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.rado.gazeta.pl 23.09.02, 18:26 ok, w Teatralnej mozna dobrze zjesc, w Katakumbach i Bohemie czasami posluchac dobrej muzyki, ale takiego klimatu jak w Naszej Szkapie nie ma nigdzie! i wcale nie zamierzam tej opinii propagowac, bo i tak robi sie tam za ciasno. Wiec spedzajcie w wieczory w katakumbach, bohemach.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Fajne knajpki w Radomiu?? 24.09.02, 10:17 Jeszcze jedno: Jak tam trafić z PKP?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.interia.pl 25.09.02, 10:55 do naszej szkapy trafisz najprosciej:wychodzac z dworca pkp kierujesz sie ulica dowkonta w lewo knajpa jest okolo 400 m od dworca na rogu kamienicy. z kolei do bochemy trafisz wsiadajac przy dworcu wautobus linii 9 w kierunku golebiowa (przystanek na ulicy traugutta,takie na wprost dworca biegnacej pod gorke)i jedziesz na koncowy,a tam juz musisz sie zapytac ale to niecale 100m, wiec latwo w miare trafic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawda Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 11:21 Na dworcu wsiądź w 9-tkę w stronę Oś. Gołębiów. Wysiądziesz na ul. Struga na przystanku przy Domu Pomocy Społecznej (przedostatni przystanek przed końcowym). Od razu możesz przejść na drugą stronę ulicy i już jesteś w pierwszej knajpie - w "Country" !! (dosłownie jakieś 10m od przystanku ;). Mają tam niezłe jedzenie, polecam Bouritos na ostro i piwo w glinianych kuflach 0,7l. Świetny wystrój w środku i niezły "country" klimat. Sporo alkoholu w barze. Jeżeli wysiądziesz przeystanek wcześniej, na skrzyżowaniu Struga/Zbrowskiego, to będziesz dokładnie obok "Kuchni Świta". Ogólnie w promieniu 150-200m masz Myśliwską, Bohemę, Country, Kuchnie Świata, bilard na stadionie Radomiaka (jest też tam bar, ale niższej kategorii) i jeszcze taką kiedyś fajną Włoską restauracyjkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domysl sie Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.lot.pl 24.09.02, 12:19 pepperoni78 napisał: > Wybieram się za parę dni do radomia. Może ktoś poleci mi jakieś fajne > knajpki?? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WENA Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.dial2.ats.pl 25.09.02, 11:58 TEATRALNA- suoer jedzonko , super klimacik.mozna usiąść przy zwykłych stolik lub przy takich z pełną zastawą, które wyglądają naprawde super szczególnie jeśli chodzi o kolację "we dwoje". DO Katakumb, faktycznie tylko z kartą i najlepiej po 22:30 po wczesniej jest pustawo. W bohemie byłam ostatnio- popsuło sie jest dziwnie i średnia wieku 17. Myśliwska i Kuchnie świata super. Mysliwska bardziej klimatyczna tzn; świeczki, kominek itp. Sphinx sie poprawił nie ma tylu dresów, byc moze dlatego ze zmieniła sie firma ochroniarska, natomiast panowie kelnerzy niestety pozostali ci sami. Pyszny Kebab na ul. Kilińskeigo naprzeciwko odzieżówki.Niedrogo szybko i miła obsługa. Natomiast przydałoby się wiecej knajp egzotycznych. Marze o chińskim żarciu, taki jak u "Mr.WU" w chińskiej dzielnicy w Londynie... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Fajne knajpki w Radomiu?? 29.09.02, 20:45 Czyzby rzeczywiscie Sphinks miał sie oddresic i znormalniec ?? Osobiscie nie miałbym nic przeciwko temu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 10:36 czy Wena robi cos poza chodzeniem po knajpach/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: var Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.radom.pl 25.09.02, 13:55 Polecam włoskie klimaty - doskonałe włoskie jedzenie i super wino, ceny do przyjęcia. Restauracja Frascatii przy ul. Mieszka I (jedyny minus to trochę daleko do centrum) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabluszko Re: Fajne knajpki w Radomiu?? IP: *.wat.waw.pl 29.09.02, 23:06 >Czyzby rzeczywiscie Sphinks miał sie oddresic i znormalniec ?? >Osobiscie nie miałbym nic przeciwko temu ... bylem w sobote wiedczorem, kolo 21.30. nie widzialem zadnego dresa... mila obsluga, nawet uslyszalem 'dobranoc' przy wyjsciu. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Fajne knajpki w Radomiu?? 30.09.02, 10:27 fiu, fiu .... jak bede w Radomiu to koniecznie musze zajrzec Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszon Re: Fajne knajpki w Radomiu?? 09.10.02, 12:07 Moze wyjdzie, ze sie czepiam, ale mimo staran kucharza we Frascati, jedzenie jest tylko wloskawe a nie wloskie. A szkoda, bo to nie jest super skomplikowana kuchnia. Wina - tez raczej supermarketowe. Chwali sie jednak to, ze jest to pierwsza formatowana knajpa w Radomkowie. Odpowiedz Link Zgłoś