Gość: Pablo IP: 82.139.44.* 17.10.05, 19:00 Jak to "wczoraj"? Ja tę kolizję widziałem dzisiaj t.j. 17 października 2005. Poza tym OK. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
best_seler Re: Kolizja z dachowaniem 17.10.05, 19:08 Autorka powinna kupic sobie akutalny plan miasta i zoabaczyc, gdzie Rzym (dworzec), a gdzie Krym (ul. Czachowskiego). Po drugie nie pisze sie "spod dworca" a "sprzed dworca". ale dobrze. Bede mial przyklad na mature ustna z polskiego, bo przygotowuje temat o bledach jezykowych w lokalnej prasie i rozglosniach radiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: Kolizja z dachowaniem IP: *.internet.radom.pl / 193.111.144.* 17.10.05, 19:08 Przeciecz artykuł ukarze się jutro w GW dlatego jest wczoraj ;-); a od siebie ulicą Czachowskiego to może i on jechał ale wcześniej. Po "drodze" ulica zmieniła nazwę na Poniatowskiego i na niej zdarzyła się kolizja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kolizja z dachowaniem IP: *.radnet.pl 18.10.05, 08:31 Mądrzył się, mądrzył, i się wymądrzył.. Czy przypadkiem ta ulica nie zmieniła się w _PRAŻMOWSKIEGO_, a nie PONIATOWSKIEGO? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: Kolizja z dachowaniem IP: *.ats.pl 18.10.05, 09:08 też :-) ale wczesniej, od skrzyżowania jest Poniatowskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kolizja z dachowaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:17 żal tyłek ściska od takiego deliberowania.Zachwycił mnie wysoki poziom wypowiedzi.Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: może zwariowałam! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:41 Ludzie kochani czy to Wy wszyscy zwariowaliście czy tylko ja jedna? Gdzie w artykule jest napisane, że to było wczoraj? jest, że w poniedziałek. Gdzie jest mowa o ulicy Czachowskiego?, gdzie jest napisane "spod dworca..."? No, chyba że ktoś jednak śledzi forum i poprawili po Waszych postach? Widziałam ten wypadek, samochody wyglądały tragicznie. To cud, jeśli faktycznie nie było ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: best_seler Re: może zwariowałam! IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 17.10.05, 21:23 poprawione, poprawione... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: może zwariowałam! IP: *.internet.radom.pl / 193.111.144.* 17.10.05, 21:31 Ostatnia aktualizacja 17-10-2005 19:14 :-) czyli jednak warto zwracać uwagę, może jakieś wynagrodzenie, co o tym myślisz best_seler? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: best_seler Re: może zwariowałam! IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 17.10.05, 21:40 Dla mnie najlepsza zaplata jest to, ze nie musze godzinami siedziec i czytac radomskich gazet, aby szukac bledow jezykowych w artykulach :) Poza tym to wydanie internetowe, wiec nie musze nic skanowac. wystarczy Print Scrn :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybkaosa To Lewandowska była świadkiem czy nie? IP: *.infoplus.com.pl 18.10.05, 09:59 "- Zobaczyłam zbiegowisko ludzi, podbiegłam tam. Jeden samochód leżał na dachu, a drugi był strasznie rozbity. Widok był przerażający - relacjonuje Karolina Lewandowska, świadek zdarzenia." Jeśli Lewandowska pojawiła się na miejscu zdarzenia jak już było zbiegowisko ludzi, to jak to się stało, że została świadkiem zdarzenia?????? Gazeto wytłumacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: To Lewandowska była świadkiem czy nie? IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 18.10.05, 10:11 Lewandowska była świadkiem zdarzenia, nie zderzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybkaosa Re: To Lewandowska była świadkiem czy nie? IP: *.infoplus.com.pl 18.10.05, 10:14 Jakiego zdarzenia? Zbiegowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pello Re: To Lewandowska była świadkiem czy nie? IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 18.10.05, 14:20 Zbiegowisko było elementem zdarzenia, ubocznym efektem zderzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybkaosa Re: To Lewandowska była świadkiem czy nie? IP: *.infoplus.com.pl 18.10.05, 14:48 To po co rozmowa ze świadkiem zdarzenia pod nazwą "zbiegowisko ludzi"? Nic przecież nie wnosi do tematu. Równie dobrze można porozmawiać z kasjerkami na dworcu, bo pewnie słyszały o wypadku. Dziennikarz do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
koral181 Re: To Lewandowska była świadkiem czy nie? 20.10.05, 00:04 > Jeśli Lewandowska pojawiła się na miejscu zdarzenia jak już było zbiegowisko > ludzi, to jak to się stało, że została świadkiem zdarzenia?????? Bardzo latwo to wyjasnic. Byla świadkiem bo w polskim prawie karnym istnieje instytucja swiadka ze slyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Kolizja z dachowaniem IP: *.109.udn.pl 18.10.05, 12:30 Cała dyskusja jest o tzw."pierdołach",a nie o meritum tego co się stało.W innych krajach niezrównoważonemu kierowcy audi po prostu policja zabrałaby na zawsze prawo jazdy,"wklepałaby" jego dane do swoich rejestrów i od tej pory jeżdziłby samochodem ale tylko obok kierowcy lub z tyłu ,gdyż na zachodzie nie ma miejsca za kierownicą dla wariatów drogowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: chris IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:37 Akurat, nie jeżdziłby! Na mój samochód najechał kiedyś facet, który prawa jazdy nie miał już od kilku miesięcy. Tłumaczył się, że jak jest trzeżwy to pamięta ale jak sobie wypije to zaraz zapomina. Ja bym nogi pętała, drobiłby jak gejsza a nie nacisnąłby jednocześnie sprzęgła i gazu. Żaden wariat drogowy nie jest niezrównoważony zawsze. Wtedy zabijaliby się na każdym drzewie a zabijają się tylko na niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Kolizja z dachowaniem IP: *.udn.pl 20.10.05, 00:21 Stop wariatom drogowym! Odpowiedz Link Zgłoś