Dodaj do ulubionych

WYPOWIEDŹ WASSERMANA

IP: *.proxyplus.cz / *.crowley.pl 28.10.05, 09:41
Oceńcie wczorajszą wypowiedź Naczelnego Pułkownika Wassermana w "Prosto w
oczy" pani Olejnik odnośnie Leppera i jego wyroku, a sprawowania funkcji
Vicemarszałka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rydz Re: WYPOWIEDŹ WASSERMANA IP: *.udn.pl 28.10.05, 10:30
      Lepsze to niż pomawianie Ojca Rydzyka przez Tuska.Teraz się odkrył jaki to jest
      KATOLIK!!!.PO chce rządzić a nie pracować!!!.Biedni ludzie nie są dla
      nich,biedni ludzie mają swoje wartości i tych wartości szukają u innych.Napewno
      w PO ich nie ma!!!.Determinacja w walce o biednych ludzi nawet karana grzywną
      nie jest przestępstwem,ale napewno nim są chociażby ostatnie afery publicznie
      znane.Czy PO pomogło je ujawnić???.Ile ta korupcja nas kosztuje??.Niejeden
      biedny miałby na chleb,nie mówiąc o kaszaNCE.
      • zdziwiony777 Re: WYPOWIEDŹ WASSERMANA 28.10.05, 11:33
        Rydz jesteś osobnikiem mocno skrzywionym. Przede wszystkim wypraszam sobie jako
        katolik utożsamianie mojej wiary z Rydzykiem. jeżeli nie stać cię na własne
        przemyslenia to sprawdź co na jego temat mówi Episkopat i ile z nim ma
        kłopotów.
        Nie zdajesz sobie sprawy, że żeby coś dzielić między potrzebujących to trzeba
        najpierw to mieć. Z pustego i Kaczor nie naleje. A udało mu się przestraszyć
        naród "Eksperymentem liberalnym". teraz za to wprowadzi "Eksperyment lepero-
        giertychowski". Niestety. POwodzenia.
    • Gość: oli Re: WYPOWIEDŹ WASSERMANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:33
      --dla mnie ten osobnik to ZERO polityczne !!!!
      • Gość: feniks Re: WYPOWIEDŹ WASSERMANA IP: *.udn.pl 28.10.05, 12:54
        A przegrana PO to pewnie super politycy? Juz ktos taki był co mówił coś o
        zerze. Gdzie jest teraz? na śmietniku politycznym.
    • Gość: oprawca Re: WYPOWIEDŹ WASSERMANA IP: *.k.mcnet.pl 28.10.05, 11:46
      W polityce jak i przyrodzie winna istniec symbioza, wzgledna harmonia, zatem sa
      drapieznicy i potencjalne ofiary. PiS chce ta harmonie zlamac obsadzajac 3
      swoimi ludzmi tzw "resorty silowe", co dla mnie obywatela totalnie uczciwego
      jest wizja przerazajaca, bo grozi to panstwem policyjnym, ktorego glosno
      zaznaczam ewentualnym hamulcem bylaby PO. I gadki Ziobro czy Wassermana w
      stylu, "jak ktos nie ma na sumieniu, nie powinie sie bac" nie uspokajaja mnie,
      bo widok tych 3 panow jak zywo przypomina mi stalinowska doktryne "dajcie mi
      czlowieka, a znajde na niego paragraf".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka