Gość: Rene IP: *.proxyplus.cz / *.crowley.pl 28.10.05, 09:41 Oceńcie wczorajszą wypowiedź Naczelnego Pułkownika Wassermana w "Prosto w oczy" pani Olejnik odnośnie Leppera i jego wyroku, a sprawowania funkcji Vicemarszałka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rydz Re: WYPOWIEDŹ WASSERMANA IP: *.udn.pl 28.10.05, 10:30 Lepsze to niż pomawianie Ojca Rydzyka przez Tuska.Teraz się odkrył jaki to jest KATOLIK!!!.PO chce rządzić a nie pracować!!!.Biedni ludzie nie są dla nich,biedni ludzie mają swoje wartości i tych wartości szukają u innych.Napewno w PO ich nie ma!!!.Determinacja w walce o biednych ludzi nawet karana grzywną nie jest przestępstwem,ale napewno nim są chociażby ostatnie afery publicznie znane.Czy PO pomogło je ujawnić???.Ile ta korupcja nas kosztuje??.Niejeden biedny miałby na chleb,nie mówiąc o kaszaNCE. Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwiony777 Re: WYPOWIEDŹ WASSERMANA 28.10.05, 11:33 Rydz jesteś osobnikiem mocno skrzywionym. Przede wszystkim wypraszam sobie jako katolik utożsamianie mojej wiary z Rydzykiem. jeżeli nie stać cię na własne przemyslenia to sprawdź co na jego temat mówi Episkopat i ile z nim ma kłopotów. Nie zdajesz sobie sprawy, że żeby coś dzielić między potrzebujących to trzeba najpierw to mieć. Z pustego i Kaczor nie naleje. A udało mu się przestraszyć naród "Eksperymentem liberalnym". teraz za to wprowadzi "Eksperyment lepero- giertychowski". Niestety. POwodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: WYPOWIEDŹ WASSERMANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:33 --dla mnie ten osobnik to ZERO polityczne !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: WYPOWIEDŹ WASSERMANA IP: *.udn.pl 28.10.05, 12:54 A przegrana PO to pewnie super politycy? Juz ktos taki był co mówił coś o zerze. Gdzie jest teraz? na śmietniku politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oprawca Re: WYPOWIEDŹ WASSERMANA IP: *.k.mcnet.pl 28.10.05, 11:46 W polityce jak i przyrodzie winna istniec symbioza, wzgledna harmonia, zatem sa drapieznicy i potencjalne ofiary. PiS chce ta harmonie zlamac obsadzajac 3 swoimi ludzmi tzw "resorty silowe", co dla mnie obywatela totalnie uczciwego jest wizja przerazajaca, bo grozi to panstwem policyjnym, ktorego glosno zaznaczam ewentualnym hamulcem bylaby PO. I gadki Ziobro czy Wassermana w stylu, "jak ktos nie ma na sumieniu, nie powinie sie bac" nie uspokajaja mnie, bo widok tych 3 panow jak zywo przypomina mi stalinowska doktryne "dajcie mi czlowieka, a znajde na niego paragraf". Odpowiedz Link Zgłoś