Dodaj do ulubionych

MAM PROŚBĘ !

IP: 81.15.184.* 29.09.02, 02:09
Przestańcie próbować grzebać w moim kompie, bo mi się ściana ognista
gotuje ... Aha, na każde IP od takiego gościa idzie (z automatu) bardzo
ciekawy mikrob gruchocący system w drzazgi. Tym, którzy próbowali, już
serdecznie współczuję. To świństwo fizycznie niszczy twardy dysk. Moja
własna, osobista konstrukcja. Specially 4U, MotherHacker :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub. Re: MAM PROŚBĘ ! IP: *.org 30.09.02, 13:14
      Pocałuj mnie mocno w prośbę ! Bo tylko to potrafisz, zawszony trzórzu o kilku
      twarzach.Spróbuj zachować choć jedną,tę prawdziwą - jeżeli ci się to uda i je-
      żeli wiesz ,oczym piszę.
      P.S.
      Ustal sobie w końcu jeden nick !
      • Gość: temida Re: MAM PROŚBĘ ! IP: 213.25.138.* 30.09.02, 16:12
        Gość portalu: Jakub. napisał(a):

> Pocałuj mnie mocno w prośbę ! Bo tylko to potrafisz, zawszony trzórzu o kilku
        > twarzach.Spróbuj zachować choć jedną,tę prawdziwą - jeżeli ci się to uda i je-
        > żeli wiesz ,oczym piszę.
        > P.S.
        > Ustal sobie w końcu jeden nick !

Wzajemnie. Dlaczego raz jesteś Jakub, raz DAMI"K raz ... wymieniać ? Po drugie -
        zajrzyj w post "Forum tchórzy..." tam jest coś dla Ciebie. Po trzecie - jeśli
        to Ty grzebałeś przy moim kompie, za mniej więcej za dwa tygodnie zgłoś sie do
        mnie po adres najbliższego sklepu z twardymi dyskami. Do tego czasu zarchiwizuj
        dane, broń Boże nie rób backupu systemu, bo rozwali Ci kolejny. Pzdr.
        • Gość: Jakub. Re: MAM PROŚBĘ ! IP: *.org 01.10.02, 10:09
          Takie groźby realne wygłaszane naforum publicum kwalifikują się tylko do
          prokuratury.
          Ostrzegam,nie przeginaj.
          • rycz Re: MAM PROŚBĘ ! 01.10.02, 10:30
            Temida... miła dziewczynka a przecież terrorystka! A do tego jaka fachowa!
            Takie cudeńka umie zrobić! Ciekawe czy jak już zrobiła tego mikroba zjadającego
            dyski twarde to nie rozsyła go jeszcze po świecie? Bo tylu tam jej
            przeciwników... no a przynajmniej ludzi którym ona ... powiedzmy - jest
            obojętna...
            • Gość: temida Re: MAM PROŚBĘ ! IP: 213.25.138.* 02.10.02, 18:09
              rycz napisał:

> Temida... miła dziewczynka a przecież terrorystka! A do tego jaka fachowa!
              > Takie cudeńka umie zrobić! Ciekawe czy jak już zrobiła tego mikroba
              zjadającego
              >
              > dyski twarde to nie rozsyła go jeszcze po świecie? Bo tylu tam jej
              > przeciwników... no a przynajmniej ludzi którym ona ... powiedzmy - jest
              > obojętna...

Ów mikrob, robaczku, nie zjada dysków. Jest tylko drobną przeróbką
              defragmentatora (na pewno wiesz o co chodzi). Podaje do napędu tak ułożony ciąg
              poleceń, że ramię z głowicami nie nadąża z jego wykonaniem. Odrobina fizyki -
              dział dotyczący przyspieszeń i przeciążeń. Napęd nie wytrzymuje i ....
              Dlaczego nie rozsyłam ? Bo to wyjątkowo podły programik. Pilnuje jak na razie
              jednej maszyny. Jak pies. Gryzie tylko tego, kto go drażni. Nawet nie wiem,
              kogo. Robi to automatycznie, losowy jest także termin uaktywnienia, żeby nie
              było łatwo skojarzyć próby wejścia z tym zdarzeniem. Po wykonaniu zadania jest
              nie do znalezienia - patrz wyżej - zniszczone talerze dysków, na których był.
              Po trzecie - nie podlega analizie heurystycznej - antywiry traktują go jak
              uzupełnienie istniejącego defragmentatora. Joozek, który dostał taki prezent ma
              co najwyżej pretensje do producenta trefnych dysków. Jak jest na gwarancji -
              wymieni się na nowy, warto jednak robic backup danych - bo ich nie da się
              odzyskać. Każdy rozsądny joozek to robi. Może dzięki temu mam spokojniejsze
              sumienie? Przed prokuraturą na pewno. Nikt mi nie zabroni strzec swojej
              własności przed włamywaczami, a program zapisuje dokładnie ciąg zdarzeń od
              próby włamania po wysłanie mikroba na konkretny adres kompa, który próbował
              włamania. To tyle. Śpijcie spokojnie... Chociaż, jak napisaliście - jest mi to
              zupełnie obojętne ... pzdr.
              • Gość: temida Re: MAM PROŚBĘ ! IP: 213.25.138.* 02.10.02, 18:16
                Gość portalu: temida napisał(a):

> rycz napisał:
                >
                > > Temida... miła dziewczynka a przecież terrorystka! A do tego jaka fachowa!
                >
                > > Takie cudeńka umie zrobić! Ciekawe czy jak już zrobiła tego mikroba
                > zjadającego
                > >
                > > dyski twarde to nie rozsyła go jeszcze po świecie? Bo tylu tam jej
                > > przeciwników... no a przynajmniej ludzi którym ona ... powiedzmy - jest
                > > obojętna...
                >
                > Ów mikrob, robaczku, nie zjada dysków. Jest tylko drobną przeróbką
                > defragmentatora (na pewno wiesz o co chodzi). Podaje do napędu tak ułożony
                ciąg
                >
                > poleceń, że ramię z głowicami nie nadąża z jego wykonaniem. Odrobina fizyki -
                > dział dotyczący przyspieszeń i przeciążeń. Napęd nie wytrzymuje i ....
                > Dlaczego nie rozsyłam ? Bo to wyjątkowo podły programik. Pilnuje jak na razie
                > jednej maszyny. Jak pies. Gryzie tylko tego, kto go drażni. Nawet nie wiem,
                > kogo. Robi to automatycznie, losowy jest także termin uaktywnienia, żeby nie
                > było łatwo skojarzyć próby wejścia z tym zdarzeniem. Po wykonaniu zadania
                jest
                > nie do znalezienia - patrz wyżej - zniszczone talerze dysków, na których był.
                > Po trzecie - nie podlega analizie heurystycznej - antywiry traktują go jak
                > uzupełnienie istniejącego defragmentatora. Joozek, który dostał taki prezent
                ma
                >
                > co najwyżej pretensje do producenta trefnych dysków. Jak jest na gwarancji -
                > wymieni się na nowy, warto jednak robic backup danych - bo ich nie da się
                > odzyskać. Każdy rozsądny joozek to robi. Może dzięki temu mam spokojniejsze
                > sumienie? Przed prokuraturą na pewno. Nikt mi nie zabroni strzec swojej
                > własności przed włamywaczami, a program zapisuje dokładnie ciąg zdarzeń od
                > próby włamania po wysłanie mikroba na konkretny adres kompa, który próbował
                > włamania. To tyle. Śpijcie spokojnie... Chociaż, jak napisaliście - jest mi
                to
                > zupełnie obojętne ... pzdr.

P.S. Przeciwników... urządzasz handicap ? Bo jak dla mnie jesteś o trzy wagi
                niżej. Potrenuj. Do tego czasu jesteś najwyżej w gronie sparring partnerów.
                Grupy B.

Trzymaj się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka