Gość: mim IP: *.udn.pl 31.10.05, 17:25 Tusk powiedział: Nigdy w młodości nie spotykałem się z dziewczynami tak często jak teraz z liderami PiS. Mam wrażenie, że tamte spotkania były jednak skuteczniejsze - mówił Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: Hetero Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 21:47 To są złote myśli Donalda omc.prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: Hetero Tusk IP: *.udn.pl 01.11.05, 10:35 Plecie z rozpaczy, bo wyautował się razem z PO z najważniejszych spraw w Polsce, a PIS zmusił do rozmów z Samoobroną. Tusk popełnił polityczne samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Hetero Tusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 15:53 PiS szukając kalicji z "Samoobroną " wpadł w szmbo dość głębokie i zafajdane z którego trudno będzie ciężko się wydoastać a jak wyjdzie to smród będzie się za nim ciągnął dość długo.Ja osobiście ,chociaż nie jestem zwolennikiem PiSu nie o takiej kalicji z takim partnerem myślałem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Hetero Tusk IP: 82.139.40.* 01.11.05, 16:07 posłowie zaskakują kreatywnością ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Hetero Tusk IP: *.udn.pl 01.11.05, 17:02 Pis nie wpadł w szambo został do niego wrzucony przez obrażonych chłopców z PO, którzy bo wyborach popłakali sie tak bardzo bo im zabrano zabawki, że wracajać do własnej piaskownicy postanowili jeszcze porobić na złośc Pisowi, ja też nie chciałem takiej koalicji ale sory gregory, jak sie nie ma co sie chce , to sie chce co sie ma , niestety PO sama podała na tacy leppera pisowi Odpowiedz Link Zgłoś