Dodaj do ulubionych

-------WŁODARCZYK WYGWIZDANY !!!!!!!---------

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 09:58
Czy byliście na meczu pięściarskim w niedzielę? Szumnie zapowiedziany przez
innego czerwonego znawcę pięściarstwa (zatrzymał się na przepisach
trzyrundowych)Mędrzyckiego jako ten dzięki któremu Radom ma ring. Wyszedł na
mównice ale nie zdołał przekrzyczec prawdziwych kibiców ( pomimo-
niewątpliwie - swoich umiejętności propagandowych). Kibice potrafią rożróżnić
propagandę i kłamstwo od zwykłego prezydenckiego obowiązku.
Obserwuj wątek
    • Gość: box Re: -------WŁODARCZYK WYGWIZDANY !!!!!!!------- IP: *.radom.leased.ids.pl 01.10.02, 11:21
      Widziałem to. Ludzie bezbłednie odróżniają prawdę od kłamstwa.Włodarczyka można
      spotkać teraz wszędzie nawet w kościele. Nie damy się nabrać na przedwyborczą
      aktywność, chociaż boję się że po otarciu lodówki wyskoczy włodarczyk.
    • Gość: Boguś K. Re: Krzychu , przegiąłeś. To ty gwizdałeś... IP: *.internet.radom.pl 01.10.02, 16:16
      Byłem na tym meczu gwizdał tylko Sonta i paru jego durnych kolesiów z AWS.
      Bokserzy z mojej Broni chcieli im za to wpieprzyć (w dupie maja kim jest AW,ale
      nie maja w dupie że kupił im ring!), ale doszedłem do wniosku, że szkoda
      faceta.Mimo to chłopaki powiedzieli,że nie popuszczą. Krzychu, ja nie mam na
      nich wpływu, więc uważaj! Twój kolega z Rady!
    • Gość: stalin Re: -------WŁODARCZYK WYGWIZDANY !!!!!!!------- IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 12:28
      Bogdanie Kkarasiu. Ring kupił prywatny sponsor (grupa Żywiec) a "kwadratowy
      łeb" dołożył z NASZYCH A NIE SWOICH PIENIĘDZY jedynie 5.000 zł co stanowi 15%
      kosztu całego ringu!!!!!!!!
      • Gość: Rumun Re: -------WŁODARCZYK WYGWIZDANY !!!!!!!------- IP: *.internet.radom.pl 03.10.02, 19:54
        Hehehehehe, a dlaczego Żywiec dał kasę na ring??? Jesli masz troche
        intelegencji to pomysl dlaczego nie dał na przykład na nowy motocykl dla
        Goloba, albo rower dla wadeckiego?
        • Gość: vc Re: -------WŁODARCZYK WYGWIZDANY !!!!!!!------- IP: *.radom.leased.ids.pl 07.10.02, 11:35
          Dobrze że wygwizdali Włod. naród nie jest głupi daje się oszukać tylko
          raz.Jeśli taki naród nie pasuje towarzyszowi sekretarzowi to nie sobie zmieni
          naród.
          • Gość: Adaś Re: -------WŁODARCZYK WYGWIZDANY !!!!!!!------- IP: *.js.dial-in.ats.pl 10.10.02, 17:54
            Gość portalu: vc napisał(a):

> Dobrze że wygwizdali Włod. naród nie jest głupi daje się oszukać tylko
            > raz.Jeśli taki naród nie pasuje towarzyszowi sekretarzowi to nie sobie zmieni
            > naród.

Zapraszamy Pana Prezydenta na mecz czarnych :)))))))))))))
            KIBICE CZARNYCH NALEZYCIE PODZIEKUJA WŁODARCZYKOWI I NICIE:)))))))))0
            • Gość: LENIN Re: -------WŁODARCZYK WYGWIZDANY !!!!!!!------- IP: 217.96.36.* 23.10.02, 09:53
              SZKODA ADASIA.
              • Gość: CZARNI Re: -------WŁODARCZYK WYGWIZDANY !!!!!!!------- IP: *.4it.pl / 10.3.0.* 24.10.02, 12:43
                PANIE WLODARCZYK ODDAJ PAN CZARNYCH.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka