Gość: www.czarni.pl IP: *.udn.pl 03.11.05, 21:27 Ciekawe czy wpuszczą kibiców Czarnych czy znów będą oni mieli kłopoty.Gazeta jako jedyna o tym nie napisała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CzarniRadom I liga siatkarzy: CZARNI - Chemik, sobota godz IP: *.udn.pl 03.11.05, 21:27 Walczyć CZRANI WAlczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewe kupidura przed sąd za rasizm! IP: *.devs.futuro.pl 05.11.05, 17:37 dyskryminaja Czarnych to przestepstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: kupidura przed sąd za rasizm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:05 Jaki był wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opon Re:Bylem tam IP: 82.139.43.* 05.11.05, 21:39 I było fajnie pełna sala ale brakowało klubu kibica czarnych radom. Szkoda ze sie tak dzieje ,ze nie ktorzy nie moga kibicowac swojej druzynie.Nie jestem kibicem czarnych radom ale popieram was chłopaki i dziewczyny i zycze rozwiazania tego skomplikowanego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.K.S. CZARNI 3 CHEMIK 0 IP: *.udn.pl 06.11.05, 08:16 Nie jest skomplikowany tylko kupidura i jego przydupasy chce aby był skomplikowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bl@ckPower Re: CZARNI 3 CHEMIK 0 IP: *.7.udn.pl 06.11.05, 10:46 Po co jeden z drugim wrzucasz bez sensu jeszcze sie podpisujesz jako kibic WKS ???? ... małolaty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baksisz Re: kupidura przed sąd za rasizm! IP: *.radom.pilicka.pl 06.11.05, 10:52 Dlaczego pajacu czepiasz się człowieka ,który chce coś zrobić dla takiego grajdołka jakim jest Radom.Czy ty mając duże pieniądze nie życzył byś sobie żeby to na co je wydajesz zależało od ciebie(Nazwa klubu) Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: kupidura przed sąd za rasizm! 06.11.05, 11:31 Mieszka w Radomiu garstka małolatów ,prawdopodobnie synusiów byłych wojskowych,którzy walczą z wiatrakami.Walczą o coś czego nie ma.Nie potrafią zrozumieć,że są zreczy,które nigdy już nie powrócą.Czarnych już nie ma i nie wrócą.Zmieniły się czasy,zawodnicy,władze klubu i warunki do uprawiania sportu.To se ne wrati,jak w piosence Maryli Rodowicz!Chcecie CZarnych to najpierw na nich wybecelujcie taką kasę jaką dał obecny właściciel.A jaknie jesteście w stanie to najlepiej milczcie!Gdyby nie pan Kupidura to nawet walczyć nie mięlibyście z kim i o co.Nie byłoby w Radomiu siatkówki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observatorre Re: kupidura przed sąd za rasizm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 12:00 jolunia55 napisała: > Mieszka w Radomiu garstka małolatów ,prawdopodobnie synusiów byłych > wojskowych,którzy walczą z wiatrakami.Walczą o coś czego nie ma.Nie potrafią > zrozumieć,że są zreczy,które nigdy już nie powrócą.Czarnych już nie ma i nie > wrócą.Zmieniły się czasy,zawodnicy,władze klubu i warunki do uprawiania > sportu.To se ne wrati,jak w piosence Maryli Rodowicz!Chcecie CZarnych to > najpierw na nich wybecelujcie taką kasę jaką dał obecny właściciel.A jaknie > jesteście w stanie to najlepiej milczcie!Gdyby nie pan Kupidura to nawet > walczyć nie mięlibyście z kim i o co.Nie byłoby w Radomiu siatkówki! Czuje się jak w dniu świstaka...codziennie to samo piszą! Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: kupidura przed sąd za rasizm! 06.11.05, 13:59 Przykro mi,ze prawda tak boli.Boli tak bardzo,że "kibice"Czarnych nie pozwalaja się wypowiadać na swoich stronach internetowych l wszystkim ,kórzy przedstawiają inny punkt widzenioa.Aby uniknąć konfrontacji zamknęli dostęp do swojego forum-niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi_ZKS Re: kupidura przed sąd za rasizm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 14:24 jolunia55 napisała: > Przykro mi,ze prawda tak boli.Boli tak bardzo,że "kibice"Czarnych nie pozwalaja > > się wypowiadać na swoich stronach internetowych l wszystkim ,kórzy > przedstawiają inny punkt widzenioa.Aby uniknąć konfrontacji zamknęli dostęp do > swojego forum-niestety. Co ty p..dolisz? Masz forum Czarnych i sie wypowiadaj tam jak ci coś nie pasuje. Czarni zamknęli dostęp do KOMENTARZY żeby ukrócić Net-Hooliganke i z jadarowskiej i z Czarnej strony. Ze sportowym pozdrowieniem: J.E.B.A.Ć JADAR Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: kupidura przed sąd za rasizm! 06.11.05, 16:03 No proszę jaka kulturalna polemika.Wstyd!Trochę kultury to chyba w radomskich szkołach uczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk jolunia55 IP: *.devs.futuro.pl 06.11.05, 17:05 po co z tą pania rozmawiac? dla niej tradycja znaczy tyle co kawałek kostki brukowej.Nazwisko tez bys sobie zmienila za pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi_ZKS Re: kupidura przed sąd za rasizm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 17:18 jolunia55 napisała: > No proszę jaka kulturalna polemika.Wstyd!Trochę kultury to chyba w radomskich > szkołach uczyli? Nie uczyli, bo chyba jak nick wskazuje nie jestem z Radomia, ale widze że dla ciebie ZKS czy WKS to żadna różnica, nic dziwnego zresztą... A taka polemika będzie, dopóki ty i cały jadar będziecie prowadzili kłamliwą propagande. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOeLL jolinka IP: *.elartnet.pl / 193.238.180.* 06.11.05, 21:39 DO JOLUNIA55: nie wiem kim jesteś, ale nie zamierzam wsiąkać. Nie mam też pojęcia jakie procesy myśleniowe spodowały, że wysnułaś wniosek iż kibice Czarnnych to dzieci byłych działaczy- niemniej "gratuluję" intelektu Po drugie: jest subtelna róznica między komentarzami, a forum. nie chce mi się z Tobą polemizować tutaj. zapraszam na forum. gdybyś nie mogła znależć to podaję adres: forum.czarni.pl Odpowiedz Link Zgłoś