Gość: sld IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 08:39 wiadomosci.onet.pl/1197614,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sld2 Re: Andrzej L. - Samesłowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:14 Polskę trzeba zlepperować nas do rządu trza powołać wtedy wszystko się poruszy jak berliński mur się skruszy była Polska - Polski nie ma to Leppera jest domena ... trochę wrzasku ,trochę krzyku nie ma Polski w tym koszyku(UE) nadal bieda kraj popędza tu jest nędza ,tam jest nędza tu trza ksiedza ,tam plebana gospodarka rozje...a wszyscy klęczą ksiądz tak karze trza uważać na wiraże w które Polska teraz wchodzi bo ten PiS za nos nas wodzi chce sojuszu- brzytwy chwyta w cieniu czai się Rokita człowiek wszystkim dobrze znany jest on cwany ,jest on cwany myśli bowiem -to barany na mnie przecież głosowały i mnie prezent zgotowały to korytko pełne żarcia to oferta nie do zdarcia będą sobie Polską rzadził abym się też sam urządził ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Konformizm do kwadratu... IP: *.96.udn.pl 19.11.05, 09:45 Takie postawy polityków to nic nowego. To Wałęsa był "za, a nawet przeciw" Fałsz i dwulicowość - to zaczyna być w naszym kraju norma. Nic z tego dobrego nie może wyniknąć, ale nie chcę być Kasandrą. "LSD2"- fajny wierszyk... Odpowiedz Link Zgłoś