Dodaj do ulubionych

Wiecej normalnych koncertow w Radomiu

IP: *.radom.pl 28.09.01, 16:29
Czy nie sadzicie, ze Radom zostal odrzucony na bok, tu nie przyjezdzaja kapele
pokroju Acid Drinkers czy Kult, bo wiadomo jaka muzyka w Radomiu dominuje....
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaboom Re: Wiecej normalnych koncertow w Radomiu IP: *.radom.pl 28.09.01, 17:48
      Gość portalu: Grzybek napisał(a):

> Czy nie sadzicie, ze Radom zostal odrzucony na bok, tu nie przyjezdzaja kapele
      > pokroju Acid Drinkers czy Kult, bo wiadomo jaka muzyka w Radomiu dominuje....

Jak to nie przyjezdzaja?
      Kult ma byc za miesiac czy dwa z tego co slyszalem..
      • Gość: Grzybek Re: Wiecej normalnych koncertow w Radomiu IP: *.radom.pl 29.09.01, 18:51
        > Kult ma byc za miesiac czy dwa z tego co slyszalem..

Kult nie przyjedzie. Niestety...
        • Gość: Voder Re: Wiecej normalnych koncertow w Radomiu IP: *.pl 29.09.01, 20:21

> > Kult ma byc za miesiac czy dwa z tego co slyszalem..
          >
          > Kult nie przyjedzie. Niestety...

Acid Drinkers byli tutaj conajmniej 2razy...raz w Odeonie, raz na Bronii....
          Czad byl nieziemski, w Odeonie pekly barierki zabezpieczajace jak sie ludzie
          rzucili do przodu...pamietam ze po koncercie nie mialem sily na nic...
          Ludzi sluchajacej ostrej muzy jest bardzo duzo, brakuje tylko ludzi ktorzy by
          takie koncerty zorganizowali...bo pewnie brakuje i kasy..

• Gość: pinkfreu Re: Wiecej normalnych koncertow w Radomiu IP: *.umcs.lublin.pl 02.10.01, 15:06
            Wszyscy mowicie,ze oni juz u nas byli...tylko zauwazcie kiedy to bylo?2,3,4
            lata temu...Teraz jedyna rozrywka,jaka nam funduja wladze miasta i ludzie ich
            pokroju,to jakies nendzne festyny DISCO POLO na M1!!!
            To miasto juz dawno zniknelo z rockowej mapy Polski.A pamietacie jak pan
            prezydent Radomia nie chcial wpuscic Wielkiej Orkiestry?

Zastanowcie sie nad tym,kto w tym miescie rzadzi i decyduje o koncertach,a
            potem narzekajcie
            Pozdrawiam
    • Gość: jdk Re: Wiecej normalnych koncertow w Radomiu IP: 212.149.48.* 28.09.01, 18:18

> Czy nie sadzicie, ze Radom zostal odrzucony na bok, tu nie przyjezdzaja kapele
      > pokroju Acid Drinkers czy Kult, bo wiadomo jaka muzyka w Radomiu dominuje....

Nie zgadzam sie. To, ze jest w Radomiu miejsce na normalna muzyke, pokazal chocby
      koncert Myslovitz w czerwcu.

Inna sprawa, ze nie ma kompetentnych organizatorow: mam jeszcze do dzis bilety z
      odwolanego koncertu Kultu - chyba sprzed dwoch lat - za ktory pseudo-
      organizatorzy nie zwrocili pieniedzy. Nie ma co sie potem dziwic, ze ludzie
      kupuja bilety w ostatniej chwili...
    • Gość: Janek Re: Wiecej normalnych koncertow w Radomiu IP: 10.30.166.* 30.09.01, 15:03
      No coż. Z racji wieku mogę wam powiedzieć: kiedyś to były koncerty! I było je gdzie robić. W
      legendarnej hali RZO (przy Waryńskiego, tam gdzie dzisiaj stoi resztka budynku) grali wszyscy wielcy.
      Sam pamiętam koncerty SBB, Lokomotiv GT, Niemena, Skaldów (tak, tak - nie mylić z mdłymi
      Skaldami lansowanymi w państwowej TV) , TSA, Livin Blues, Nalepy.....
      W Odeonie (było kiedyś takie kino!) świetny koncert zagrał Breakout. A ile się działo w sali
      koncertowej....
      • Gość: jdk Re: Wiecej normalnych koncertow w Radomiu IP: 212.149.48.* 01.10.01, 17:18
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> No coż. Z racji wieku mogę wam powiedzieć: kiedyś to były koncerty! I było je g
        > dzie robić. W
        > legendarnej hali RZO (przy Waryńskiego, tam gdzie dzisiaj stoi resztka budynku)
        > grali wszyscy wielcy.
        > Sam pamiętam koncerty SBB, Lokomotiv GT, Niemena, Skaldów (tak, tak - nie mylić
        > z mdłymi
        > Skaldami lansowanymi w państwowej TV) , TSA, Livin Blues, Nalepy.....
        > W Odeonie (było kiedyś takie kino!) świetny koncert zagrał Breakout. A ile się
        > działo w sali
        > koncertowej....

To tez sie pochwale - choc nie jestem az tak stary - ze sam pamietam koncert
        Nalepy w Hali "RZO" (chyba moj pierwszy koncert w zyciu!) i niedoszly koncert
        Lady Panku w tym samym miejscu (po ktorym stracilem uczucia do tej grupy).

To byly czasy... :)
        • Gość: gofia Re: Wiecej normalnych koncertow w Radomiu IP: 10.30.166.* 01.10.01, 21:04
          a ja bylam na koncercie perfectu w hali rzo... bywalam
          tez w walterze, np. na koncercie grupy idra (nie
          myslic z ira ;). od tamtej pory w dawnym walterze
          bylam tylko raz i naprawde lza mi sie w oku zakrecila,
          kiedy zobaczylam jak teraz wyglada dawna sala
          kinowo-koncertowa... :(
          • Gość: Kaboom Re: Wiecej normalnych koncertow w Radomiu IP: *.radom.pl 01.10.01, 23:59
            Ja za to bylem na koncercie Ich3 i mam dosyc takich imprez w Radomiu.
            Ty nie ma kompetentnych osob ktore by sie tym zajely tak jak trzeba...

• Gość: Miki Re: Wiecej normalnych koncertow w Radomiu IP: 194.181.0.* 02.10.01, 08:49
        Ja też byłem na kilku koncertach w Ś.P. hali RZO. Dwa koncerty pod rząd dawał
        kiedyś Perfect. Pierwszy wysłuchałem pod drzwiami, drugi w środku. Byłem też na
        Lady Pank (ten koncert się odbył). Zza drzwi słuchałem też TSA i Mech. Niestety
        w wieku nastu lat w tamtych czasach ciężko było o kaskę. To był początek lat
        80'tych.
        Trzeba jednak przyznać, że wtedy muzyka była inna i młodzież również. Dziś
        wystarczy włączyć byle łomot i ludzie są szczęśliwi. Ale jeśli nie słyszeli w
        życiu nic innego, to pewnie myślą, że to wspaniałe. No i łobuzerstwo. Kiedyś
        lumpy trzymały się od takich imprez z daleka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka