Dodaj do ulubionych

XXL Burger - NIE POLECAM!!

IP: *.udn.pl 01.12.05, 20:49
Dzis po pracy wybralem sie do baru XXL Burger przy Akademickiej 1 ( nowo
otwarty ) Zdecydowanie nie polecam tego lokalu!! Podchodze do baru, pytam o
kotleta de volaie, pani zza baru mowi ze niestety nie ma... No ok,mogl sie
skonczyc..to prosze o kotleta schabowego...co slysze? też nie ma...Wiec
spytalem - to co jest w takim razie? Powiedziala,ze pierś z
kurczaka..Ok,niech bedzie..pod nią w menu jest napisane "frytki, ryz lub
ziemniaki zapiekane, oraz zestaw surowek"...wiec mowie Pani, ze poprosze z
ziemniakami...Co slysze?:) Nie ma... Wiec prosze frytki... To samo - też nie
ma, jest tylko ryż..a ze ryzu nie lubie to go nie wzialem, za to Pani mi
zaproponowala podwojny zestaw surowek..Zgodzilem sie... Usiadlem do stolika,
zdjalem kurtke..rozejrzalem sie po lokalu az tu nagle idzie do mnie Pani z
talerzem w reku...za doslownie 5 minut..Bylem zdumiony i nie ukrywam ze juz
bym zapomnial im te braki w menu gdyby nie fakt..iz Pierś z Kurczaka
byla..prawie zimna...a w dodatku surowka z kapusty nie najlepszej
jakosci...Zaplacilem - wiec zjadlem...glodny bylem, ale juz wiecej tam moja
noga nie stanie..Odradzam ten lokal, nei wiem jak inne XXL Burgery w naszym
miescie..ale ten na Akademickiej 1 ODPADA!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dzieks Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.05, 20:56
      dzieki za informacje!
      • Gość: string Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.05, 21:08

Gdzieś w przyszłości;

Wchodzą dwaj kolesie do McDonald'a w Radomiu.
        Dwa Wieś Maki!!! - krzyczą do babeczki.
        To widzę - odpowiada babeczka - ale co podać???
        • Gość: Tomek Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 01.12.05, 21:30
          Ja odradzam te ich xxl zapiekanki. Sa duz, to fakt, ale robione z bagietek z
          ktorego marketu. Przypieczonej dmuchanej bagietki naprade nie da sie zjesc.

Polecam za to zapiekanki z piekarni "Pod Telegrafem". Trzeba tylko przypilnowac
          pracownikow zeby dobrze ja podgrzali, bo nie zawsze to robie. Zapiekanka
          kosztua 2,90. Jest duza i to chyba nie jedyne miejsce gdzie zapiekanka to bulka
          ser i pieczarki. Skladnikow jest o wiele wiecej. Ponadto sa posypywane swiezymi
          ziolami, co nadaja zapiekance aromatu i bardzo ciekawego smaku.
          • Gość: r Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.pu.kielce.pl 02.12.05, 14:33
            w radomiu jest piekarnia pod telegrafem???? myslalam ze nie ma. aa gdzie sie znajduje??
          • Gość: zyczliwy Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:33
            ludzie dajcie spokoj z tym lokalem na akademickiej!!!
            niedosc ze jedzenie to 5 liga to jeszcze obsluga i kucharz lipny!!!
            serio jest 150 lokali gdzie mozna dobrze zjesc!:)
    • Gość: cham Burger Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.internet.radom.pl 01.12.05, 22:48
      Też tam jadłem- zachęcił mnie dość przyjemny i schludny wystrój ( w końcu
      dopiero oworzyli).
      Też wziąłem pierś ( jakoś mam słabość do piersi ), choć mnie udało się trafić
      frytki.
      W środku była zimna!
      Nic nie mówiłem, głodny byłem, to zjadłem.
      Pomyślałem, że może mnie sie jakas grubsza ponad normę trafiła.
      A tu, proszę bardzo, okazuje sie ,że to standard!
      Jest tam też kebab i pizza w sporym wyborze. Jadł ktoś już może?
      Czy lepiej tam w ogóle nie wchodzić?
      • Gość: l i l a b a j Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.server.ntli.net 01.12.05, 23:28
        "W srodku byla zimna! Nic nie mowilem, glodny bylem,to zjadlem."
        - szczerze?
        - zalosne, Ty chamie...:-)
      • Gość: klient Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.udn.pl 02.12.05, 00:57
        Kebabu nie jadlem, za to pizzy nie polecam rowniez! ciasto tak cieniutkie jak
        kartka gazety..!! Najesc sie nia nie mozna raczej..Sos pomidorowy- tez do
        bani!..O wieeele lepsza jest niedaleko - w Da Grasso na mieszka 1...grube
        ciasto, smaczna.no i sosy super!
        • Gość: widmo82 Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 02.12.05, 01:32
          buahahah brawo dla smakosza powyzej :)
          koles jak dla ciebie dobra pizza to 2cm ciasta ktorym mozesz sie wysmienicie
          zapchac maka a nie dodatkami najesc to gratuluje :)
          - a co do sosow to gdybys mial tam kogos znajomego to by ci powiedzial pewnie ze
          lepiej polej sobie ketchupem z zabki zamiast tym "czyms"
          - jeszcze raz gratuluje, wlosi moga byc z ciebie dumni :)
          • Gość: bat na bydło Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.udn.pl 02.12.05, 20:35
            sssij lamusie i tasuj sie pod "pizze" za 2 zeta
        • Gość: Były klient XXL Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:31
          Byłem tam raz i chciałem właśnie Kebab co usłyszałem nie ma było to na
          Traugutta a miałem straszną ochotę na niego wiec pani podała mi nr tel gdzie
          napewno bedzie prosiła abym zadzwonił dowiozą. Myśle nie ma sprawy dzwonie i co
          słysze w słuchawce nie ma a wiecie gzdie sie dodzwonił do tego lokalu z którego
          przed chwilą wyszedłem. Mnie sie wydaje ze tych pracowników to chyba mało
          obchodzi ze to ktos bedzie musiał zjeść. Prośba do właścicieli zmiencie
          personel bo inaczej to sami bedziecie sobie gotować. Z domu do was mam 3 min.
          ale musicie wiedzieć ze 2 min dalej również sie najem i właśnie tam chodze.
          Przykro mi ale ja waszym klientwm nie bede
          Nie kupujcie tam nic
        • Gość: Geralt Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: 217.96.36.* 09.01.06, 15:43
          Ja kiedys zamawialem, ale sery "zapiekany ser zolty. Bylo b dobre i ziemniaczki
          super:). ALe mozesz miec racje co do tych brakow. Czasem brakowalo ziemniaczko
          i byly tylko frytki :). Troche dziwne i dowoz miel jakis niepewny do domu, bo
          do pracy to latwiej bylo.
    • Gość: ppp Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.104.udn.pl 01.12.05, 23:36
      daj im szanse kicha jest bo moze ze nowootwarty.ten na Zeromskiego jest calkiem
      calkiem.Pyszny chleb czosnkowy zapodaja za 1,5 zeta.
      Co do dowcipu w jednym z powyzszych postow to rozumiem ze tych dwoch co weszli
      do tego Maca to byłeś ty i twoj przyboczny tony.aaahahahaa
      • Gość: string Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.05, 00:10

Jak Ci powiem że nie jestem z twojej wioski to się pewnie nie zdziwisz a
        chodziło mi orzeczywiście o dwóch jeno autochtonów; to była rzeczywiście
        zagadka na którą w połowie dobrze odpowiedziałeś,co do tej drugiej części
        niestety gościu w blaszanych gaciach nie chcem ale muszem cię rozczarować;
        pierwszym gościem był niejaki Zorro
        drugim gościem był nijaki ppp / co to nic już nie może na p. i dlatego wpisuje
        się przez małe p./
        BUEHAHAHAHAHAHAHA...
        - bez urazy.
        • Gość: inna Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 00:35
          także odradzam xxl burger.
          Proponuję, stwórzmy listę chamorum radomskich lokali
        • Gość: ppp do stringa IP: *.104.udn.pl 02.12.05, 12:22
          bez urazy????jak dla mnie luz jakis tam poziom kontrowania prezentujesz,choć
          daleko ci jeszcze do perfekcji...co do tej zagadki to z kazdym twoim postem
          coraz bardziej sie utwierdzam ze trafilem w 100ke.Skad ty mieszkasz,nie wnikam
          bo i po co,tak czy inaczej jak bedziesz szedl do Maca na 2gi raz..wyjmij słome
          z butów to moze unikniesz takich pytan ze strony pracujacej tam
          obslugi,łaaahahaha.
          Co do mojego nicka to Pan ppp jesli juz
          pozdro
          • Gość: string Re: do ppp IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.05, 17:43

Panowie przed wojną wyginęli.daleko tobie do nich jeszcze brakuje.
            Łoś pregowany z ciebie musi być niezły i to z puszczy kozienickiej
            • Gość: ppp Re: do stringa IP: *.104.udn.pl 03.12.05, 00:18
              Ooo widze ze jednak lamusie ubódł cie mój koment.Jednak nie masz się co
              martwić,przecież prawdziwy twardy bydlak z ciebie co z nie jednego sedesu chleb
              jadł.Mam tylko nadzieje że jak kończyłeś szamać to ręce umyłeś chociaż...hahaha
              Pozdro
              • Gość: crasz Re: do stringa IP: *.41.udn.pl 27.12.05, 15:03
                smierdzi zgnilym ch..em w tym xxl burgerze na wejsciu niech lepiej otworza
                szmateks tak jak byl cioty
    • Gość: gosc Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.12.05, 14:39
      osobiście nie jadłam ale wielu moim znajomych stolowalo sie w tym barze przez
      pewien czas i wypracowali sobie opinie " zeby jesc w XXL trzeba miec odbyt ze
      stali"... to chyba wszystko wyjasnia.
      • Gość: aska Re: XXL Burger - POLECAM PIZZE IP: *.187.udn.pl 27.12.05, 15:57
        pizza jest dobra i mozna sie najesc, a reszty nie probowalam:P ale lokal ok,
        ładny i ogólnie spoko;]
    • Gość: ooo Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: 82.139.42.* 27.12.05, 16:07
      Jeden post że polecają inny że nie polecają...hmmm anty reklama i autoreklama
      Jeden oczernia drugi broni-pewnie Maciuś kryje się pod tym polecjącym a
      konkurencja pod tym co to nie poleca ;-)

• Gość: Jaa Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! IP: *.radom.pilicka.pl 27.12.05, 17:20
        Jadłam z rok temu zestaw obiadowy z XXL i naprawdę mi smakował. Byłam
        zaskoczona, że tak tanio, a tak dużo. Może było dobre tylko na poczatku, a
        teraz coś się popsuło. Potem jadłam tylko kebab, ale osobiscie polecam Anadolu w
        Mini Malu, szczególnie Durum.
        • bigjefrey Re: XXL Burger - NIE POLECAM!! 09.01.06, 17:28
          Jadlem 2 razy na Zeromskiego i oprocz tego ze duze porcje to ogolnie syf.
          • Gość: papa smerf Re: XXL Burger IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.02.06, 23:41
            Moze ktos mi podac stronke www XXL Burger??
            • daky0 Re: XXL Burger Bardzo Polecam 20.08.06, 11:07

Moim zdaniem jest to najlepszy bar z szybkim jedzeniem miła,szybka,zchludna obsłuda. Duże, Bardzo duże porcje. Polecam szczególnie bar na Traugutta polecam
    • tomash77 Re: XXL Burger - tragedia, zero 07.03.06, 19:55
      XXL Burger przy Akademickiej 1 to najgorszy lokal jaki kiedykolwiek odwiedziłem. Jeśli ktoś pragnie nabawić się zatrucia pokarmowego to zapraszam TAM. Wczoraj jadłem tam zestaw kebaba i dziś umieram cały dzień. Prawdopodobnie to wina surówki z kapusty. Przez to dziadostwo straciłem cały dzień na uczelni. Moja noga już tam nie stanie. Otwarty nie tak dawno lokal aby patrzeć jak zostanie zamknięty. Większości potraw z menu nie można dostać. Pewnego razu moje koleżanki poprosiły o herbate, i co usłyszały?? Że nie mają cytryny:))A za ścianą jest sklep spożywczy ŻAK. Paranoja!!! Obsługa (te dziewczyny) jest taka, że się płakać chce. W prostych działaniach matematycznych się mylą. Nie wiem skąd oni je wzieli. Radze omijać ten lokal z daleka. Do czego to doszło, żeby w takim mieście jak Radom nie można było gdzieś smacznie i niedrogo zjeść. Dlaczego mieszkańcy jeśli chcą gdzieś zjeść muszą być skazani na hot-dogi, hamburgery czy kebaby?
      • Gość: mario Re: XXL Burger - tragedia, zero IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.03.06, 20:04
        Nie jesteś sam Tomash77 po tym kebabie chorowałem kiedyś cały weekend gó..
        takie jakich mało to żarcie tam. Poza tym obsługa - co można im zarzucić
        pracują tak jak im płaci właściciel wiec akurat pracownicy nie mają z tym nic
        wspólnego. Za kasę jaką tam zarabiają to się nie chce pracować.
      • Gość: ass Re: XXL Burger - tragedia, zero IP: *.udn.pl 08.03.06, 01:57
        Kebeb w XXl jest totalną pomyłką pierwszy i ostatni raz tam się stołowałem,
        obsługa dno Po wizycie w lokalu został mi ból brzucha.zdecydowanie nie polecam
        • tomash77 Re: XXL Burger - tragedia, zero 20.03.06, 19:31
          Wysokość pensji jaką dostają pracownicy nie świadczy o jakości pracy (obsługi klientów)jaką wykonują. Oni po prostu nie znają prostych działań matematycznych!!! Pokazuje to brak ich podstawowych wiadomości. Tacy ludzie niech się cieszą, że w ogóle ktoś ich zatrudnił. Za taką pracę jaką wykonują 500 zł brutto to jest i tak dużo. Tyle osób tam pracuje a klient sam musi odbierać sobie obiad, nie mówiąc, że czasami nie wiadomo przy którym stoliku siąść bo wszystkie są brudne. Proponuje właścicielowi XXLa wybrać się niedaleko, bo do Da Grasso i zobaczyć ich obsługę. XXL nie sięga im do pięt. Ja tych z XXLa napewno nigdy bym nie zatrudnił.
          • Gość: small burger Re: XXL Burger - tragedia, zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:52
            kolo się zamyka, "jaka placa taka praca" jeżeli wlaściciel nie byby takim
            wyzyskiwaczem to i znalazby obsugę na normalnym poziomie, a tak mamy to co mamy...
            • Gość: Miruś Re: XXL Burger - tragedia, zero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 23:07
              Qrcze az taka tragedia ja myslalem ze tam spoko jedzonko a tu taka
              dziadowa,hmmm moze z cvzasem sie polepszy , podobno nowo otwatry na poczatku
              wszystko musi sie dotrzec . Ja teraz stoluje sie w barze restauracyjnym w
              seniorze tam gdzie kiedys byly kurczaki u grubego .Pracuje obok wiec mam
              blisko , jest smacznie i tanio . Maja duze menu jak na taki barek ,jest gdzie
              usiasc sala na pięterku z fajnym widoczkiem na ulice. Na Sniadanko polecam
              kanapeczki swiezutkie pieczywko mniami :)
    • Gość: Paulina Re: XXL Burger IP: *.radom.pl 16.07.06, 10:57
      Czesc, przychylam sie do malo pozytywnych opini, jeszcze rok temu bym polecila
      to jedzenie, ale od jakiegos czasu jakosc chyba przestala sie kompletnie
      liczyc, kebab jest tlusty i do wywalenia, surowki nie najlepsze, a byly super,
      a jak kiedys zamowilam salatke z kurczakiem to mialam trzy kawalki kurczaka z
      warzywami konserwowanymi (ktore chyba daja do hamburgerow) i to wszytko
      plywalo, doslownie plywalo w majonezie - tragedia. Mialam o nich swietnie
      zdanie, a w tej chwili nie polecam, jedyne co bylo dobre to buleczki zapiekane
      z serem z maslem czosnkowym, o :)
      Pozdrawiam.
      • Gość: stala klientka Re: XXL Burger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:49
        a wedlug mnie pizza jest bardzo dobra, szczegolnie robiona przez tego
        przystojnego blondyna, bo ten czarny zostawial "duze boki" i jadlo sie tylko
        srodek pizzy. ogolnie jest dobrze,obsluga mila aczkolwiek nie wszyscy. polecam
        • Gość: ANTY PIZZA XXL !! Re: XXL Burger IP: 82.139.54.* 20.08.06, 14:10
          A ja przeciwnie całkowicie twierdzę!
          Ostatnio jak tam byłem z moją kobietą i zamówiliśmy pizze(kurczak, ananas, ser,
          kukurydza) to mało nie ... ehhh nie będę przeklinał...
          Ok, co otrzymaliśmy zamiast zamówienia:
          Pizze oczywiście, ale dodatki to chyba z jakiejś ścierki!
          Po pierwsze - kurczak... Boże jak skóra z jakiejś świni to kurczak to nie chce
          żyć na tym świecie. Skórka jak skórka... ale z WŁOCHAMI !!! BOŻE! To była
          najobrzydliwsza rzecz jaką widziałem przez ostatnie parę lat w żarciu przed
          sobą...
          teraz tzw. szynka :/ --> TO BYŁA JAKAŚ KIEŁBACHA ! pokrojona w kawałki i czuć
          było typowy sąd pieprzu i czosnku kiełbasianego ... :(

Prawda jest taka że gdyby nie moja kobieta która patrząc na moje oburzenie
          zahamowała mnie i zagroziła, że już nigdy ze mną nie wyjdzie jak zrobię wielkie
          halo to .... nie wiem co by się tam działo...
          Osobiście ledwo tknąłem to "gó.." ale zabawa była niezła przy wydobywaniu tych
          skórek z całej pizzy...

Nie wiem czy warto komentować obsługę... na podstawie tego co doznałem przy
          podanym jedzeniu, niechęć do obsługi zmyła się niepostrzeżenie :/ ( ale musze
          przyznać że ludzie tam chyba się nie myją, a kelnerki by chociaż mogły opłukać
          twarz z potu i tłuszczu raz na parę godzin :/)

JA JESTEM NA ANTY !!! NIGDY MOJA NOGA TAM NIE POSTANIE oraz będę jechał po ich
          opinii do końca już...

Pozdro... naprawdę niewybredny swego czasu ;)
    • anksma Re: XXL Burger - Nie Polecam!! 20.08.06, 19:37
      Jak dla mnie pizza jest tam super szczególnie chyba nr 23 czy 22.Jest duża i
      można się we dwie osoby bardzo najeść. No i sos czosnokowy jest super. A
      obsługa - zawsze mamy do stolika podawne nie musimy sobie sami jedzenia
      przynosić. Nie wiem jak inne dania,ale pizza jest ok.
    • Gość: Ania Re: XXL Burger - IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:11
      uwielbiam hamburgery!!!!!!!!!!!!
      • nataliak7 Re: XXL Burger - 20.10.06, 22:47
        bar xxl jest do dupy a własciwie zarcie tam niedobre jak niewiem sorówki z
        sórowej kapusty które nawe koza by nie zjadła piersi małe bywalismy z paczk a na
        akademickiej 1 ale ostatnio szanowna pani ania nalewając piwo kichneła i slina
        wpadła do piwa. zamiast nalac nowe ładnie mi go podała dzięki zażadałem zwrotu
        kasy i wyszłem. nara
        • nataliak7 Re: XXL Burger - 20.10.06, 22:49
          jedynie polecam frytki ale ich mało!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka