Dodaj do ulubionych

Przestępczość w centrum Odrzywołu

05.12.05, 13:59
Policja i władze samorządowe powinny się w ońcu zainteresować młodzieżą
przesiedującą na przystanku w Odrzywole. Ci chuligani budzą niepokój wśród
podrużnych. Podrużni nie mogą uniknąć słuchania wulgrnego słownictwa. Tych
łobuzów powinno się zamknąć za sam wygląd.
Obserwuj wątek
    • matrix1333 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 05.12.05, 14:09
      Racja.
      • siwydym25 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 05.12.05, 16:02
        Cze! "matrix" mistrzu weź sie w garśc i pisz na jednym poście.na forum nie
        pisałes nigdy czy co ???!! jeszcze sam sobie odpowiadasz nie przesadzaj !!!
        narrka !!
    • sroka15 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 05.12.05, 16:51
      Witka ! jakby był jakis klub czy świetlica to młodzież by nie siedziała na
      przystanku.narka!
      • nemne Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 05.12.05, 17:19
        Cześć matrix1333. Tym bardziej, że jak zauwazylem to nowy login. Myślę, że
        powinieneś przemyśleć to co napisali siwydym25 i sroka15. Jest oczywiste, że
        np. hala sportowa to w długie jesienne i zimowe wieczory powinna być
        otwarta "na okrągło". Zapewne również się ze mną zgodzisz, że w Odrzywole nie
        ma żadnych atrakcji, aby młodzież miała gdzie się podziać. Dlatego też taka
        hala sportowa to powinno być najlepsze w tej sytuacji rozwiązanie.
        Wystarczyłoby dodatkowo np. rozstawić stoły do tenisa stołowego. A tak to hala
        zamknięta i co.... . Wprawdzie to nie ja tam przesiaduję, to jednak może to Ty
        masz jakieś inne rozwiązanie. Pozdrawiam.
        • flaszeczka2 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 05.12.05, 17:53
          Moi drodzy w odrzywole nie przestępczości to raczej bardzo głupie żarty
          niesmacznych gówiarzy czy ktoś jeszcze pamięta pub prowadzony przez chłopaka z
          wandzinowa pewnie tak a pamiętacie jak grupka przepraszam za wyrażenie "DEBILI"
          wymazala mu szyby odchodami.Nasz mlodzież nie ma co ze sobą zrobić i wymyślają
          sobie głupie zabawy.
          • odrzywolok Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 05.12.05, 22:42
            ten temat hali to banał... zapraszam wszystkich piszących ze to takie fajne w
            ferie, zobaczycie jakie ludzie maja atrakcje, przez jakies 3-4 dni beda ludzie
            przychodzic a potem sie im znudzi...
            • grubciom Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 06.12.05, 14:26
              Bo kolego nie wystarczy rzucić piłkę na salę i krzyknąć grajcie. Trzeba sie też
              tymi młodymi ludźmi zająć. Pokazać im coś nowego, zorganizować czas. No tak ale
              za darmo nikt tego nie będzie robił (chociaż i za pieniądze nie wygląda to też
              dobrze). Dlatego stoją całe watachy koło przystanu i czekają na okazję aby coś
              wypić, zajarać albo komuś wpier...... I od samego początku chowają się nam
              przyszli przestępcy dla których liczy sie tylko kasa i szpan a co drugie
              wymawiane słowo to k.....
              • wzajemnapomoc Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 07.12.05, 22:47
                Kochani tu nie chodzi o samą organizację czego kolwiek bo w Odrzywole trzeba na
                początku społeczeństwo zmienić. Zacznijmy od wychowywania własnych dzieci, a
                nie zwalania winy na instytucje.
    • fakir991 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 08.12.05, 20:50
      Uwaga ! wczoraj w późnych godzinach nocnych w rejonie przystanku autobusowego
      nastąpiła zuchwała kradież żółtego napoju zwanego "mazowieckim". Stanisław P
      ps. "Kozioł" jeden z bosów mafii Odrzywolskiej w beczelny sposób jednym łykiem
      wypił pół wina i nie chciał oddac butelki drugiemu bosowi mafii Taduszowi P.
      ps "Mysza". "Mysza" poprosił o pomoc jednego z najlepszych detektywów i
      negocjatorów w naszej miejscowości Pawła G zwanego "mały", który akurat
      przechodził koło przystanku. W wyniku zmasowanej perswazji słownej i wyszukanej
      elokwencji przez naszego negocjatora, "kozioł" natychmiast oddał butelkę
      z winem poszkodowanemu. Niestety w butelce zostało tylko na małego łyka "Myszy"
      i naszemu dzielnemu detktywowi. "Kozioł" został ukarany wygnaniem z ławki
      i skasowany słowmi "wypier.....j na Janówek" co po krótce uczynił oddaliwszy
      sie w popłochu.
      • matrix1333 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 20.12.05, 11:39
        Nie wiedzałem,że się dzieją aż takie żeczy ojojoj!!!!!!!!!!
        • suuzi Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 20.12.05, 14:17
          matrix1333 rzeczy to piszesię przez "RZ"
        • fakir991 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 26.12.05, 12:27
          Cześć!Powyższym wpisem chciałem zwrócić uwagę że teraz całe towarzystwo zbiera
          sie na przystanku lub koło niego z boku na ławce. w parku sa kamery i na
          przystanku tez jest kamera ale patrzy na park. teraz trzeba by zamontować
          jeszcze jedna kamerę obserwującą przystanek.najlepiej na słupie w parku
          skierowaną w kierunku przystanku.cze!
          • suuzi Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 26.12.05, 14:46
            siemasz fakir991 co Ty chcesz od tych chłopaków jak sobie siedza to niech tak
            zostanie przecież nic nie niszczą, nikomu 'kosy' nie sprzedali ja do nich nic
            nie mam,są to dobre chłopaki tylko z nimi trzeba umiec rozmawiać.A Ty fakir 991
            za przeproszeniem od nich to sie odpier...
            pozdroffki
            • fakir991 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 26.12.05, 16:11
              Suuzi słoneczko! kopsnji w szame mego knota! nara!
              • siwydym25 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 26.12.05, 20:29
                HEJ!moji drodzy! jak wpadnie syberjski z bakimi to będzie siwy dym25 narka !
    • slavero23 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 10.01.06, 17:37
      Niech najpierw wladze Odrzywolu postaraja sie zajac czyms ta mlodziez. Otworzyc
      dla nich cos ciekawego i zaczecic do dzialania a potem dopiero osadzac ze to
      chuliganii. Gdyby nie moje zainteresowanie sportem pewnie tez bym byl razem z nimi.
    • lukanio8 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 17.01.06, 19:20
      Gamoniu ortografii sie nie uczyłeś?? buahahaha...
      • flaszeczka2 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 19.01.06, 23:27
        Odrzywół to piękna wieś szkoda tylko że bez perspektyw dla mlodzierzy i dziwić
        sie ze wszyscy z ta uciekają.
        • raven32 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 20.01.06, 13:32
          Cześć, trafiłem na to forum niedawno, nie wiedziałem wcześniej nawet że coś
          takiego istnieje... Muszę przyznać że bardzo mi się podoba taka "inicjatywa",
          ale jednego znieść tutaj nie mogę... ludzie czy już w szkołach nie zwracają
          wcale uwagi na ortografię ?? Robicie takie błędy że kumple sie ze mnie śmiali,
          jak zobaczyli co czytam... przeczytajcie ze dwa razy to co napisaliście zanim
          klikniecie "wyślij" i poprawcie ewentualne błędy ... Pozdrawiam.
          • fakir991 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 21.01.06, 12:12
            Cześć ! dobrze piszesz "raven32" bo głośno- ale czy ktos ma czas na poprawianie
            jakiś drobnych błędów przecież nie o to tu chodzi to nie sprawdzian z
            polaka.ważne jest że na jakis temat masz coś do powiedzenia.wejdź na inne fora
            to zobacz jak ludzie piszą.a pozdrów kolegów od nas. cze !
            • raven32 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 21.01.06, 15:54
              Fakt to tylko forum i może na innych też tak piszą ale to jednak moim zdaniem
              jest problem bo nie wierzę że ci co robią błędy (wcale nie takie drobne !) na
              forum, nie będą ich robili gdzie indziej. Nie poruszajmy może już jednak tej
              kwesti, chyba że w oddzielnym wątku.
              Co do "przestępczości w centrum Odrzywołu" to sądzę że to jakaś bzdura. Jakoś
              jeszcze nie słyszałem żeby ktoś został tam napadnięty. Tak btw "centrum
              Odrzywołu" to ta kamera zamontowana na poczekalni autobusowej jest prawdziwa
              czy to jakaś atrapa ?
              • moher42 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 21.01.06, 19:22
                ...widze że mamay doczynienie z badaczem "pisma świętego" tak sie mówi o tych
                co wnikają jak sie pisze gdzie przecinek, czudzysłów, dwukropek i inne szczegóły
                pisowni ortografii i gramtyki. ale moi bracia i siostry chyba nie oto nam chodzi
                a chodzi o wskazanie problemów społeczeństwa Odrzywolskiego i sytuacji ktora
                na bierząco sie dzieje.pozdrawiam !
                • raven32 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 21.01.06, 19:59
                  Heh, dobre, ale mieliśmy skończyć ten temat, pozatym interpunkcji sie nie
                  czepiam bo sam nie zwracam na nią większej uwagi...
                  • moher42 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 21.01.06, 20:19
                    ..ok raven pomodle sie za ciebie ale pisz o problemach powazniejszych jak nie
                    wiesz o jakich spytaj ojca albo mamy lub babci. a wogole to z okazji dnia babci
                    i dziadka najlepsze życzenia wszystkim babciom i dziadką. pozdrawiam !
                    • raven32 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 21.01.06, 20:42
                      Dzięki moher ... widzę że niechcący poruszyłem temat drażliwy dla paru osób...
                      Mea culpa !! Zaraz zadzwonię do babci złożyć jeszcze raz życzenia i przy okazji
                      spytam się czy jest sens wypowiadać się na tym forum. Bywaj !
                      • moher42 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 21.01.06, 21:41
                        ...wybór nalezy do ciebie zrobisz jak chcesz na tym polega demokracja. adios papa!
                  • matrix1333 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 14.03.07, 09:44
                    raven32 napisał:

> Heh, dobre, ale mieliśmy skończyć ten temat, pozatym interpunkcji sie nie
                    > czepiam bo sam nie zwracam na nią większej uwagi...

I nie wstydzisz się do tego przyznawać.
              • matrix1333 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 16.02.06, 12:37
                raven32 napisał:

> Fakt to tylko forum i może na innych też tak piszą ale to jednak moim zdaniem
                > jest problem bo nie wierzę że ci co robią błędy (wcale nie takie drobne !) na
                > forum, nie będą ich robili gdzie indziej. Nie poruszajmy może już jednak tej
                > kwesti, chyba że w oddzielnym wątku.
                > Co do "przestępczości w centrum Odrzywołu" to sądzę że to jakaś bzdura. Jakoś
                > jeszcze nie słyszałem żeby ktoś został tam napadnięty. Tak btw "centrum
                > Odrzywołu" to ta kamera zamontowana na poczekalni autobusowej jest prawdziwa
                > czy to jakaś atrapa ?

Cześć raven32. Z tego co mi wiadomo to jest prawdziwa.
                • raven32 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 22.02.06, 19:37
                  matrix1333 napisał:
                  > Cześć raven32. Z tego co mi wiadomo to jest prawdziwa.

W takim razie gdzie znajduje się "centrum monitoringu" ?? I czy instalowanie
                  jednej takiej kamery ma jakikolwiek sens (zwykle instaluje się całą sieć takich
                  kamer, lub przynajmniej kilka). Moim zdaniem to kolejny przykład na
                  marnotrawstwo naszych pieniędzy. Pozdrawiam.
                  • moher42 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 07.03.06, 22:18
                    .. apropo monitoringu to nie marnotrawstwo pieniedzy ale wzmocnienie systemu
                    bezpieczenstwa miejscowości. cze!
                    • raven32 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 08.03.06, 12:31
                      Heh "system bezpieczeństwa miejscowości" ... chyba pomyliłem fora... :D
                      • moher42 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 08.03.06, 21:04
                        Witka! no widzisz raven32 użyłem tylko fachowego słownictwa dot. tych spraw a
                        już jest problem. trzeba sobie przyswoić że w Odrzywole nie tylko ludzie
                        potrafią nawlekać obwarzanki albo odzierać woła ze skóry jak to niektorym sie
                        wydaje po nazwie naszej miejscowości ale znają sie też na paru innych sprawach
                        może nawet takich że im sie w ich łepetynach nie mieści. I prosze nie zrażaj
                        sie do takich wpisów a wręcz przeciwnie powinniśmy pokazać że nie jesteśmy
                        ciemniakami (motłochem)ktorymi łatwo rządzić i robić w konia. pozdrawiam !
                        • raven32 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 08.03.06, 21:48
                          Źle mnie zrozumiałeś, a teraz ja nie rozumiem Ciebie Moher42. Nie miałem
                          zamiaru Cie obrazić, a że to co napisałeś wydało mi się trochę śmieszne
                          (bynajmniej nie przez to jakiego określenia użyłeś, ale przez to co określałeś,
                          ale mniejsza już o to). Z twojej ostatniej wypowiedzi natomiast czuć ironię pod
                          moim adresem. Jeśli więc uważasz że któryś mój wpis urąga twojej inteligencji
                          to napisz który. A z nawlekaniem obwarzanków, obdzieraniem wołów ze skóry i tym
                          podobnymi procederami nie miałem, nie mam i nie będę miał nigdy nic wspólnego.
                          Do żadnych wpisów się nie zrażam (chociaż niektóre są bezsensowne, wulgarne lub
                          obrażające innych forumowiczów). Jeśli natomiast chodzi o ciemnotę(motłoch) w
                          naszej miejscowości to nie będę się na ten temat wypowiadał, gdyż moje zdanie
                          napewno by się wielu osobom nie spodobało. Pozdrawiam.
                          PS. "System bezpieczeństwa miejscowości" to wg mnie nie jest żadne fachowe
                          słownictwo.
                          • nemne Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 08.03.06, 22:03
                            Witam.
                            <moher42> musze sie przyznać, że ja też nie rozumiem i dodatkowo jak z
                            tym "systemem" jest. Czy to działa i gdzie to jest ewentualnie nagrywane.
                            Pozdrawiam - (nemne)
                            • moher42 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 10.03.06, 16:24
                              ..nie moge o tym pisać bo to ściśle poufne.nara!
                              • cyk899 Napad na obywatela Odrzywołu 10.10.06, 15:13
                                Niedawno był napad rabunkowy na jednego z mieszkańców Odrzywołu co robi władza
                                czyli UG i Policja aby temu przeciwdziałać???? Precz z bandytyzmem do pierdla z
                                nimi!!! Czy to byli nasi czy ktoś obcy może ktos cos na ten temat napisze?
                                • shrek120 Re: Napad na obywatela Odrzywołu 10.10.06, 16:49
                                  Przepraszm ostatnia moja opinia dotyczyła wypowiedzi cyk 899
                                • matrix1333 Re: Napad na obywatela Odrzywołu 31.10.06, 13:19
                                  cyk899 napisał:

> Niedawno był napad rabunkowy na jednego z mieszkańców Odrzywołu co robi władza
                                  > czyli UG i Policja aby temu przeciwdziałać???? Precz z bandytyzmem do pierdla
                                  z
                                  > nimi!!! Czy to byli nasi czy ktoś obcy może ktos cos na ten temat napiszW

W pełni popieram . Nie mam pojęcia kto to mógł być.

• shrek120 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 10.10.06, 16:42
      Witam matrix1333 poruszyłeś bardzo ważny temat powinnismy wszyscy przyczynić się do poprawy bezpieczeństwa w naszej gminie. W naszym spoleczeństwie panuje znieczulica i nawet jeżeli ktoś widział napad na naszego mieszkańca to napewno nabierze wody w usta. Z tego co się słyszy to po Odrzywole tuż przed napadem jeżdziło srebne reno kombi może ktośą wie coś więcej, mogło to każdego spotkać.
      • ajgor567 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 10.10.06, 19:57
        ..bandytyzm sie szerzy w IV RP.Jak tak bedzie dalej to z domu nie mozna będzie
        wyjść albo trzeba kupić klamke.nara!
        • alfa61 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 22.10.06, 15:13
          ..ktoś coś może napisać bliżej na temat tego napadu? czy kogoś aresztowali? hej!
        • matrix1333 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 31.10.06, 13:31
          ajgor567 napisał:

> ..bandytyzm sie szerzy w IV RP.Jak tak bedzie dalej to z domu nie mozna będzie
          > wyjść albo trzeba kupić klamke.nara!

Cześć ajgor567. Narzekasz na bandytyzm a sam chcesz kupić broń, kupić nie
          legalnie!!!!! Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę ale jeśli ktoś kupuje
          nielegalnie broń to tym samym wspiera bandytyzm bo przecież bandyci zajmująsie
          handlem nielegalną bronią. Przez to że kupujesz taką broń przyczuniasz się do
          przestępstw dokonywanych przez tych handlarzy, może nawet do morderstw. Tak nie
          można walczyć z bandytyzmem, to tak jakby ogień zwalczać ogniema przy okazji
          można trafić do więzienia.

Pozdrawiam.
          • matrix1333 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 31.10.06, 13:32
            a
            • buchaj69 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 31.10.06, 15:31
              matrix nie chce mi sie wiecej mówic po przeczytaniu Twojeo postuale z deczka
              beton i sztywniak jesteś albo nie masz jaj <hahaha> :-)
              • kandydat13 Godzina policyjna dla dzieci 17.11.06, 12:24
                Tak to wygląda w Warszawie wiadomosci.onet.pl/1435543,11,item.html
                A jakie jest wasze zdanie na ten temat. Czy mieszkańcy Odrzywołu byli by za czy
                przeciw?
                • zikowomen Re: Godzina policyjna dla dzieci 17.11.06, 13:30
                  Jestem przeciw

POzdro!
                  • nemne Re: Godzina policyjna dla dzieci 17.11.06, 14:30
                    zikowomen napisała:

> Jestem przeciw
                    >
                    > POzdro!

Witaj <zikowomen>
                    Czy mogłabyś to jeszcze uzasadnić?
                    Pozdrawiam - (nemne)
                    • puzon458 Re: Godzina policyjna dla dzieci 18.11.06, 16:56
                      Siema! ja jestem za godz. policyjną - dzieci i młodzież poniżej 18 lat nie
                      powinni przebywać na Rynku po 22.00. Często widze w parku jak siedzą długo nawet
                      po północy akurat mam okna na park piją piwo i pala papierosy. Pytam gdzie są
                      ich rodzice??!! dlaczego nie interesuja sie swoimi pociechami!! siemka!
                      • odrzywolok Re: Godzina policyjna dla dzieci 19.11.06, 00:20
                        absolutnie za - to sposob na powrót do normalności...
                        • zikowomen Re: Godzina policyjna dla dzieci 19.11.06, 10:38
                          Ale jeżeli rodzice pozwalają na takie spędzanie czasu swoim dzieciom to co w
                          tym złego??

POzdrawiam !
                          • nemne Re: Godzina policyjna dla dzieci 19.11.06, 11:07
                            zikowomen napisała:

> Ale jeżeli rodzice pozwalają na takie spędzanie czasu swoim dzieciom to co w
                            > tym złego??
                            > POzdrawiam !

Witaj <zikowomen>
                            Zastanawiją mnie Twoje posty na forum. W zasadzie "chcesz mieć swoje zdanie",
                            jednak wpisując się Ty nigdy nic nie uzasadniasz, tak jak w cytowanym powyzej
                            Twoim wpisie.
                            Ponieważ jestem trochę przekorny, "to masz rację", że "co w tym złego", jak
                            np. 8-10 latek łazi sobie o godz.1-2 w nocy z koleżkami, bo w domu mu się nudzi.
                            Pozdrawiam - (nemne)
                            PS.
                            Ponownie mam do Ciebie prośbę, abyś wpisując się i "mając swoje zdanie" jeszcze
                            spróbowała to uzasadnić. "Dlaczego tak, a nie inaczej?". Możesz też powołać się
                            na jakieś przyklady, czy też wykładnię prawną, a nawet na jakieś światowe
                            autorytety które maja takie samo zdanie jak Ty.
    • odrzywolak Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 19.11.06, 13:30
      Godzina policyjan jest konieczna. Zobaczcie jak zachowują się młodzi ludzie w
      parku.Nawet wczoraj gdy położylli drabinę na środku jezdni. Przecież to jest
      zagrożenie dla życia i zdrowia jadących samochodami. Tłuką butelki a park to
      już jest taki mały bronx. Czy nie ma na tych małolatów siły? Gdzie jest
      Policja, gdzie są rodzice? Z drugiej strony są to częstoo dzieci z tzw. dobrych
      domów, których rodzice zjmują różne często publiczne stanowiska. Moża dlatego
      nikt nic nie chce robić by się nie narażać. Tak więc obywatelu nie wychodź
      wieczorem na rynek bo jak nie dostaniesz po twarzy od bandy nastolatków to
      conajmniej wyzwą cię od najgorszych albo wysmarują odchodami twoje okno.
      • wafelki2 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 30.11.06, 18:32
        Może powinno się rzucić parę nazwisk, to może by coś drgnęło w tej sprawie.
    • krytyk20 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 19.11.06, 22:31
      Popieram /raven32/. Kto wydał dekret, że w internecie ortografia nie obowiązuje?
      Drodzy forumowicze, przynosicie wstyd swoim nauczycielom i całej swojej
      miejscowości!
      • leszcz66 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 30.11.06, 17:59
        Wstyd to kraśc i z d...y spaść.hej!
        • krytyk20 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 01.12.06, 00:00
          Język jest odzwierciedleniem duszy i ... rozumu.
          • leszcz66 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 01.12.06, 07:31
            Koniowi na budzie zamelduj ma duży łeb to cie wysłucha.nara!
            • viking25 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 01.12.06, 12:22
              Dusza mała, rozum krótki, to nasz <krytyk> jest malutki.

Każdy pluje ci tu w twarz, a ty mówisz, że deszcz pada.

Pisz na temat!!! Nie rozumiesz!!!. Siadaj pała!!!
              • flaszeczka2 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 18.03.07, 10:27
                Witam wszystkich ! ! !
                Wszedłem na forum po dlugiej nieobecnosci bo chcialem wam powiedziec o naszej
                odrzywolskiej młodzieży o tuż pewiem czas temu zawitałem na nasza hale popatrzec
                jak chlopcy graja w pilke i jak to z przyzwyczajenia odezwałem sie do jednego
                chlopaczka po jego przezwisku to w zamian zostalem tak zrownany z blotem ze az
                mi sie glupio zrobilo ze ci mlodzi ludzie nie maja szacunku do starszych i to
                jest straszne w/g mnie czy komus kiedys przeszkadzala jego rodowa ksywka ? ? ?
                Przeciez wiekszosc ludzi w Odrzywole wlasnie zna siebie z przezwisk bo nazwiska
                sie u nas bardzo powtarzaja .
                Nie pozwolmy tej grupce mlodych ludzi na zawladniecie naszym rodzinnym i
                ukochanym Odrzywołem.

POzdrawiam Was bardzo goraco :)
                • burek500 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 18.03.07, 12:08
                  Wszystko zależy falaszeczka2 jakie to przezwisko i kiedy powiedziane.
                  Sa przezwiska ktorych ludzie sobie nie życza jakies obraźliwe i sa takie ktore
                  ludzie traktuja normalnie. Tez ważne jest kiedy i w jakim czasie jest to
                  wypowiedziane. Nie wiem nie bylo mnie przy tym ale być może ktos sie obraziił bo
                  nie lubi swojego przezwiska (przezwiska sa nadawane przewżnie przez kogoś w celu
                  podkreślenia czyjeś wady lub śmieszności) a powiedziałeś to przy wiekszej ilości
                  ludzi co mogło obrazić tę ososbe. Zależy tez jaki status społeczny posiadsa ta
                  osoba w danym środowisku ktorym mieszka. Czy jest to jakis obszymurek czy osoba
                  uważana za wykształconą zajmujaca jakies stanowisko i mająca powarzanie ogólne.

Faktem jest że w Odrzywole utarło sie od dawna używanie tak zwanych psudonimów
                  na każdego ale wydaje mi sie jest to nie na miejscu gdyz swiadczy to źle o
                  srodowisku w ktorym byc może jest wiekszośc osob ze środowiska kryminogennego.
                  Chcoiaz może ktos powiedzieć że wynika to z dawnych lat wojennych gdzie nadawano
                  sobie w organizacjach pseudo aby kogos przykryć przez wrogiem.
                  Tak czy owak każdy ma swoje imie i nazwisko i na pewno nikt sie nie obrazi jak
                  powiesz mu po imieniu. hej!
    • matrix1333 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 20.06.07, 09:34
      matrix1333 napisał:

> Policja i władze samorządowe powinny się w końcu zainteresować młodzieżą
      > przesiedującą na przystanku w Odrzywole. Ci chuligani budzą niepokój wśród
      > podrużnych. Podrużni nie mogą uniknąć słuchania wulgrnego słownictwa. Tych
      > łobuzów powinno się zamknąć za sam wygląd.
      • prywaciarz2 Re: Przestępczość w centrum Odrzywołu 20.06.07, 10:30
        A Ciebie powinni zamknąć za pisownie słowa " podróżni".
      • yahoo26 Re: do matrixa1333 24.06.07, 23:03
        przepraszam ciebie bardzo a jak jacys starzy chlaja w parku wode np jeden z
        nich to kw....t i jeszcze jego koledzy to niby jest w porzadku a do mlodziezy
        sie czapiaja najpierw niech zmienia siebie a nie innych blazni sory za bledy
        • wayper Rozbój w Odrzywole 06.10.07, 15:45
          Temat dawno nie odświeżany ale nie jest dobrze znowu napad i pobicie
          www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071006/AKTUALNOSCI/71005166/-1/POWIAT0208
          Brawo dla Policji za szybkie dzialanie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka