Gość: mkb IP: *.client.dsl.net 13.12.05, 20:02 Ale juz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: urania77 Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.05, 20:15 co ci przeszkadza michu, każdy ma prawo tu pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.05, 20:18 Właśnie sam spadaj mkb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^ Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.udn.pl 13.12.05, 20:22 Ale michu jest wyjątkowym skunksem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomusP Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.aster.pl 13.12.05, 20:21 Jasne, ale z zachowaniem odrobiny netykiety :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.05, 20:24 Au pardon; masz rałcję - sam opuść to forum,a Gościa Micha proszę zostaw w spokoju,tak lępiej??? ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.internet.radom.pl 13.12.05, 20:27 dzięki wszystkim za wsparcie, nikogo tu nie obrażam, nie piszę tez nic o lokalnych politykach bo ich nie znam, ale piszę o tym co mi się w Polsce ,także i w Radomiu nie podoba. Jeśli za to w rocznicę stanu wojennego ktos mnie stąd wygania to rozumiem,że cenzura wraca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.udn.pl 13.12.05, 21:07 Szkoda słów.Myślisz że w Radomiu ludzie nie myślą? Ja i tak jestem fanem PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.internet.radom.pl 13.12.05, 21:09 W Radomiu ludzie myślą, a ja im pomagam,żeby myśleli poprawnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.server.ntli.net 13.12.05, 21:09 micha prosze mi zostawic w spokoju, ale juz... wreszcie ktos (michu) glosno krzyczy i unaocznia prawde, niejeden fan PiSu sie pewnie zastanowil... o polityce wiem, ze jest taki tygodnik...:-), PiS to Kaczynski na czele? wiec slyszalam kiedys o planach prez. wawy, ze chce sprzedac PKiN... "rewelacyjny" k... pomysl, po prostu "rewelacyjny"... o sziet, wiecie co? zmulilo mnie troche od orzeszkow ziemnych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.internet.radom.pl 13.12.05, 21:10 Dzięki Lila , lubie Cię;)))) Zauważ,że ja tylko podaję linki, a jak się chłopcy z PiSu denerwują,żadnych argumentów, tylko epitety,a ponoć mamy wolny kraj! Ciekawe kiedy będa kneblowac usta prasie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fu Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.udn.pl 13.12.05, 21:21 Michu napakuj siem orzesz ty kami to tesz pożygasz jak ta tfoja LIli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.internet.radom.pl 13.12.05, 21:28 Lili jest ok a ty jesteś frustrat! Koniec PiSu jets bliższy niż ci się wydaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: michu - spadaj z tego forum IP: *.server.ntli.net 13.12.05, 21:30 no nawet sie usmialam i to niezle z twojej sugestii fu jak fujara? tak ci sie spieszylo, co? jeszcze nie zygam, juz mi lepiej, ciesz sie fu, ze wyplukalam orzeszki z soli, bo wtedy to bym ci przysolila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urania77 do przeciwników micha IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.12.05, 21:44 dlaczego boicie się prawdy, to że głosowaliscie na PiS nie zwalnia was żeby mieć klapki na oczach, nie bójcie sie prawdy, michu nikogo nie obraża, nikomu nie ubliża, przedstawia tylko całą prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++ Re: do przeciwników micha IP: 80.50.60.* 13.12.05, 21:50 Załóż sobie jeden wątek np. Jak PiS daje ciała i tam wkładaj te wszystkie linki. Kto chce - zajrzy. A tak zaśmiecasz tylko forum, z którego spadają (z pierwszej strony interesujące mnie wątki). A jak chcecie sobie pogadać intymnie, to wymieńcie się numerami GG albo wejdźcie na czat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: do przeciwników micha IP: *.internet.radom.pl 13.12.05, 22:29 Nie mogę założyć jednego wątku bo nieudolne i szkodliwe rządzenie PiSu jest wielowątkowe. Zobacz ile tu jest wątków na temat rowerów, klubu Czarni czy tam Jadar, na temat prezydenta miasta. Dla mnie akurat wątki o PiS są bardzo interesujące, a inne mniej, i z tego co widać wielu zainteresowały. Nie zgadzam się,że zaśmiecam forum, bo losy Polski są dla mnie ważniejsze niż nawet twoje najbardziej interesujące wątki. Pozdrawiam uprzejmie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara1002 Re: do przeciwników micha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:35 Nie uważam, abyś "zaśmiecał" forum. Twój "fanatyzm" jest imponujący. MyślĘ, że "nastroił" Cię tak dzisiejszy dzień (rocznica ogłoszenia stanu wojennego). Mam nadzieję, że zbliżające się święta trochę Cię uspokoją, ale chętnie Cię tu "WIDZĘ"... I TWÓJ ZAPAŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu do sary Re: do przeciwników micha IP: *.internet.radom.pl 13.12.05, 22:41 Krzepiące słowa, tu nie ma jednak fanatyzmu nawet w " ", są tylko fakty jak mówiaw TVN hahahahaha. Pozdrawiam Saro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsument drobiu michu - walcz, pisz na pochybel populistom :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:08 Kiedys tu strasznie trolowal taki gostek, fan PiS-uarow i wszelkich fekalii, ktory z szybkoscia karabinu maszynowego zmienial nicki i agitowal na rzecz IV Rzeszy, oczernial PO na Tusku konczac, i widze go tu nadal, w dalszym ciagu zyje i zajada swe smarki (wskazowka nadaje z adresu udn.pl)tylko teraz jakby nieco przycichl, widocznie za te agitacje przestali mu juz placic i teraz czyni to tylko spolecznie. Powodzenia, prawdy nie da sie ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś