Dodaj do ulubionych

POPROSTU TELENOWELA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:36
poprostu rewelka!! oczywiscie chodzi o dialogi miedzy Sarą a lillabay.
kojarzą mi się ze scenką z jakiejkolwiek telenoweli brazylijskiej.
Chciałabym to zobaczyć na żywo.
dobrej nocki!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sara 1002 Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:37
      Proszę o punktację... (żartuję)
      • Gość: grozzz Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:42
        jak na razie dla mnie remis haha
        obie jesteście dobre :)
        • Gość: l i l a b a j Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 17:31
          tamta runda zakonczyla sie remisem, bo musialam isc spac, by wstac bardzo
          wczesnie, przez co to byl dla mnie dosc ciezki dzien (chodzilam caly czas jak
          snieta rybka...)
          • Gość: l i l a b a j Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 17:32
            :-)
    • Gość: l i l a b a j Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 17:27
      na zywo? jakby co, to ja bym jak najbardziej byla zwarta i gotowa chwycic
      pluskwe za kudly...
    • Gość: l i l a b a j Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 17:41
      w przeciwienstwie do tej piSuARY, nie zalezy mi na jakimkolwiek rankingu, by
      wygrac tym bardziej,
      ja po prostu jestem soba
      a ona...hmmmm:-)
      • Gość: Sara 1002 Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 17:47
        Ja się ŚWITNIE bawię - i radzę Ci nawet nie marz o ringu ze mną. Mam 175
        wzrostu, ważę co prawda "tylko" 60 kg, ale w sporcie nie znam lepszej....
        • Gość: l i l a b a j Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 18:45
          no to sie pochwal wynikami,
          z piecioma czy dwunastoma potrafisz naraz...?
          ja sie tylko poprzygladam...dla mnie to nowosc, ktora nie zanosi sie na nowe
          hobby
          lecz wiedz z gory, nie naklonisz mnie do TEGO sportu
          • Gość: Sara 1002 Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:57
            A Tej...tylko JEDNO w głowie!!!

Brak seksu powoduje powikłania w strefie kory mózgowej...o kurczę - to o
            Tobie!!!
            • Gość: l i l a b a j Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 19:01
              jaki brak? jakie powiklania? bo nie zaobserwowalam u siebie takowych,
              musialam ci sie pomylic ze swoimi starymi...
              • Gość: Sara 1002 Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:04
                Nie panikuj!!! Kup sobie wibrator...
                • Gość: l i l a b a j Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 19:08
                  ktory polecasz? sprawie prezent znajomej :-)
                  • Gość: Sara 1002 Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:10
                    Ja mam inne potrzeby niż Twoje...jestem intelektualistką!!!
                    • Gość: l i l a b a j Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 19:13
                      no az dziwne, ze zapamietalas, ze nie przez u kreskowane...
                      • Gość: Sara 1002 Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:15
                        Ale z ciebie żuraw - zapamiętaj pisownię!!!
                        • Gość: l i l a b a j Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 19:17
                          z dyktand zawsze mialam szostki, piatki... nie martw sie (jak zawsze bez
                          sensu...)
                          • Gość: Sara 1002 Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:25
                            Sama je sobie stawiałaś, bawiąc się z siostrą w szkołę???
                            • Gość: l i l a b a j Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 19:28
                              Hubal odetchnie jesli napiszesz, ze nie masz z ta szkola nic wspolnego
                              • Gość: Sara 1002 Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:34
                                Forum odetchnie, jeśli przestaniesz pisać!!!
                                • Gość: l i l a b a j Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.server.ntli.net 15.12.05, 23:56
                                  umrze smiercia tragiczna, jesli zaczniec pier..ic od rzeczy, co zdaje mi sie
                                  jest twym powolaniem
                                  • Gość: Sara1002 Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 00:02
                                    Bo czym że jest życie...dążeniem do śmierci - nieuniknionego końca????

Do domu!
                                    Opisać tragizm komedii pt. "Lilabaj wraca bez kaca"
                                    • Gość: l i l a b a j Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.server.ntli.net 16.12.05, 00:30
                                      tam jeszcze jest podtytul - " bo na taniec na rurze wybrali jedyna ochotniczke -
                                      Sare1002"

dobrze, ze mieszkasz w dwupietrowym domu, jak sie rzucisz w dol z dachu, to
                                      jest wieksze prawdopodobiemstwo, ze cie szlag trafi na miejscu
    • Gość: urania77 Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.12.05, 19:16
      :D
      dziewczyny chyba nigdy nie dojdą do porozumienia,
    • Gość: spectre Re: POPROSTU TELENOWELA IP: *.104.udn.pl 15.12.05, 23:40
      he he - dialogi rzeczywiście rewelka ;))

,,ubliżał Trabant- maluchowi, ze samochodem nie jest,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka