Gość: lola IP: *.internet.radom.pl 16.12.05, 11:58 Co sądzicie o naszych szpitalach?Chodzi mi opieke,warunki itp w czasie pobytu przed porodem,w czasie i po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l i l a b a j Re: szpital! IP: *.server.ntli.net 16.12.05, 13:33 wszystko dobrze z dzieciatkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: szpital! IP: *.internet.radom.pl 16.12.05, 14:43 No tak.Jest w brzuszku i wariuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: szpital! IP: 82.139.43.* 16.12.05, 15:00 ja rodziłam 3 razy i moje opinie są takie że lepsza atmosfera i lekarze są na tochtermana ( za wyjątkiem Dr.Nity bo to człowiek bez zasad ) Józefów jest czysty,ładny ...ale personel nie dba o nic...takie moje uwagi..ale może ktos ma inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: szpital! IP: *.radom.pilicka.pl 16.12.05, 20:44 rodziłam na Tochtermana i wydawało mi sie, że jest ok; jednak w zeszłym roku trafiłam na ginekologię do Iłzy i ..jestem pod wrażeniem porodówki, opieki nad ciężarną a potem po porodzie, nad noworodkiem; akurat jestem w ciąży i ..napewno bede rodziła w Iłży; zresztą preferuje tamtejszych lekarzy niż radomskich; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: szpital! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 21:48 Rodziłam na Józefowie. Położne na porodówce były super, ale trafiłam podczas porodu na dyżur ordynatora - najgorszemu wrogowi nie życzę. Zresztą jego podmiotowe podejście do pacjentek ujawnia się nie tylko na sali porodowej. Później z tą opieką było różnie. Ze szpitala dziecko wyszło z gronkowcem. Odpowiedz Link Zgłoś