Dodaj do ulubionych

Jacek Chrzanowski nieżyje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 20:42
- nauczyciel Zespołu Szkół Spożywczych i Hotelarskich

Żegnaj Przyjacielu
Obserwuj wątek
    • Gość: ██` Re: Jacek Chrzanowski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 20:46
      nauczyciel Zespołu Szkół Spożywczych i Hotelarskich

Żegnaj Przyjacielu
      • Gość: Miecio Re: Jacek Chrzanowski nie żyje IP: 66.207.104.* 20.12.05, 21:59
        A co na to Wichajster?
      • Gość: SA Re: Jacek Chrzanowski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:53
        BYŁ WSPANIAŁYM CZŁOWIEKIEM. POZNAŁEM GO OSOBIŚCIE I TRAKTUJĘ TO JAKO ZASZCZYT
        DLA SIEBIE! REQUIESCANT IN PACE.
    • Gość: k Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: 80.249.0.* 21.12.05, 08:15
      A co sie stało??? Był kiedyś moim wychowawcą, to wspaniały człowiek!!!
      • Gość: JC Jacek Chrzanowski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 09:40
        Pogrzeb w czwartek o godzinie 13 w kościele na Borkach - cmentarz na Firleju
        • Gość: k Re: Jacek Chrzanowski nie żyje IP: 80.249.0.* 21.12.05, 09:42
          Co się stało???, jaka jest przyczyna śmierci???
    • delaralde Re: Jacek Chrzanowski nieżyje 21.12.05, 10:26
      "Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą..." (ks. Jan Twardowski)

• Gość: JC Jacek Chrzanowski nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 20:19
      www.jcichy.neostrada.pl/
    • ankam87 Re: Jacek Chrzanowski nieżyje 21.12.05, 21:59
      tak to prawda...przykra prawda... jestem uczennicą ZSSiH...wiadomośc ta obiegła
      całą społecznosc szkolną we wtorek...jutro na pogrzebie pojawią sie
      nauczyciele...maturzysci gdyz chcemy towarzyszyc mu w tej ostatniej drodze...
      tylko tyle możemy zrobic...tylko tyle
    • Gość: Iwona Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: 62.233.138.* 21.12.05, 22:50
      Był super uczył mnie j.rosyjskiego.Szkołę skończyłam matura 1995r,a co się
      stało ,że nie żyje?
      • Gość: ~dany Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.12.05, 23:15
        Jacek Chrzanowski popełnił samobójstwo powiesił się w domu. Znalazła go jego
        żona w domu martwego
        • Gość: zainteresowany Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 12:51
          żenada!!!! Nawet jeżeli byłaby to prawda, to jest to żenująca wypowiedź stałego
          czytelnika faktu lub innego śmieciowego dziennika!!!
          • Gość: a Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: 193.227.131.* 23.12.05, 10:16
            Nawet jeżeli to prawda to i tak nie wpłynie na moją o Nim opinię. Znałem go z
            czasów szkolnych i był wspaniałym kolegą. Ukończył filologię rosyjską ale
            nauczył się też niemieckiego. Wierzę wam, że był wspaniałym nauczycielem.
            Szkoda, że tak wcześnie odszedł..
    • Gość: zrozpaczona Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: 82.139.40.* 22.12.05, 18:09
      Spoczywaj w pokoju. Czemu nam to zrobiles? Tyle mogles nas jeszcze nauczyc,
      pomoc. To nie bylo fair, Jacku...
    • Gość: kawa Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: *.ipm.zwolen.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:23
      czemu odeszlas i nas zostawiles???:((( to nie był jeszcze twoj czas
      tyle jeszcze miales do zrobienia!! i co teraz bedzie
      a tak brakuje ludzi takich jak ty. zawsze miales dobre pomysly, zawsze moglam
      liczyc na twoja pomoc. Byles nie tylko moim autorytetem.Tyle ci
      zawdzieczam.Dzieki za wszystko.Spoczywaj w pokoju
    • Gość: zaskoczona Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: *.ipm.zwolen.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:25
      jacek dzieki za wszystko. Zegnaj przyjacielu
      • Gość: Jaa Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: *.radom.pilicka.pl 22.12.05, 18:30
        Nie znałam człowieka, ale jak to wszystko czytam to jakoś tak przykro i smutno
        mi się robi. To musiał być wyjątkowy nauczyciel. Napiszcie jaki był?
        • Gość: żenada Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: *.udn.pl 22.12.05, 18:56
          Iwona, o ile ja wiem, to był nauczyciel od niemieckiego, nie od rosyjskiego.
          • ankam87 Re: Jacek Chrzanowski nieżyje 22.12.05, 19:15
            był nauczycielem zarówno niemieckiego jak i rosyjskieg...w szkole odpowiadał za
            koordynacje wymian uczniów...z m.in.Niemiec, Ukrainy, Wegier
    • Gość: uczen Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 19:41
      Zegnaj :) Byles doskonalym nauczycielem!!
    • Gość: Iwona Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: 62.233.138.* 22.12.05, 22:17
      żenada On uczył rosyjskiego i niemieckiego mnie akurat uczył rosyjskiego
      równoległą klasę niemieckiego
    • Gość: kin Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: 62.233.138.* 22.12.05, 22:19
      no ale napiszcie co się stało ,że nie żyje?
    • Gość: zrozpaczona Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: 82.139.40.* 23.12.05, 09:04
      jak to jest, ze innym dodawal sil do zycia, a Jemu tych sil zabraklo...
      • Gość: zrozpaczona Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: 82.139.40.* 23.12.05, 11:48
        jak pomoc jego rodzinie, zostawil synka w 5 klasie...
        • Gość: uczennica.. :( Re: Jacek Chrzanowski nieżyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 17:59
          nie wierze w to,że popełnił samobójstwo..po prostu nie wierzę..to nie był taki człowiek.. zawsze uśmiechnięty i zadowolony..silny..dodawał sił innym..pomimo,że czasem sie na Niego narzekało nie dało się Go nie lubić.. z synem był bardzo zżyty..wiec niby dlaczego miałby zostawiać swoja rodzine?czemu miałby sie zabijać??zastanówcie się tylko!!!to nie możliwe..
          nikt nie wie co naprawdę się stało..więc przestańcie roznosić plotki..bo możecie w ten sposób zranić nie tylko Jego bliskich ale także nas..jego uczniów..
          był wspaniałym nauczycielem..Jego śmierć przeżyłam bardzo mocno..do tej pory gdy o tym rozmawiamy..lub pomyslę o jego żartach i zachowaniu na lekcji ściska mnie w gardłe a łzy automatycznie cisną się do oczu..nie wiem jak to teraz będzie.. nie znajdzie się osoba,która będzie w stanie Go zastąpić..choćby nie wiem jak się starała..

;(

Niech spoczywa w pokoju..[*]
          a my nie zapominajmy o Nim..odwiedzajmy Jego grób..i za każdym razem dziękujmy Mu za to jak wiele dla Nas zrobił..
    • pfizer83 Re: Jacek Chrzanowski nieżyje 25.11.15, 00:06
      Jacek był moim serdecznym przyjacielem. Mieszkam daleko od Radomia, więc dopiero po wielu latach odwiedziłem jego grób. Skąd ta informacja, że popełnił samobójstwo? To nie byłoby w jego stylu, zresztą nikt z jego bliskich tego nie potwierdza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka