Dodaj do ulubionych

zróbmy coś z tym forum

IP: proxy / 217.153.15.* 30.10.02, 13:48
Ludzie!!!
Tyle się wokół nas dzieje, a Wy ciągle pieprzycie tylko o jednym.
Przepraszam za swoje uniesienie, ale tego z czym mamy do czynienia, nie można
nazwać dyskusją!
Załóżcie sobie jakieś polityczne forum i tam się wyżywajcie!
Tu piszmy o kulturze, obyczajach, tym, co nas porusza... Piszmy, że bangla,
że widziało się dobry film, czytało fajną książkę...
Forum służy do dyskusji, a nie do ubliżania sobie na wzajem!!!

Pozdrawiam wszystkich zwolenników lepszego forum,
NITKA :)
Obserwuj wątek
    • Gość: temida Re: zróbmy coś z tym forum IP: 213.25.138.* 30.10.02, 14:15
      Gość portalu: NITKA napisał(a):

> Ludzie!!!
      > Tyle się wokół nas dzieje, a Wy ciągle pieprzycie tylko o jednym.
      > Przepraszam za swoje uniesienie, ale tego z czym mamy do czynienia, nie można
      > nazwać dyskusją!
      > Załóżcie sobie jakieś polityczne forum i tam się wyżywajcie!
      > Tu piszmy o kulturze, obyczajach, tym, co nas porusza... Piszmy, że bangla,
      > że widziało się dobry film, czytało fajną książkę...
      > Forum służy do dyskusji, a nie do ubliżania sobie na wzajem!!!
      >
      > Pozdrawiam wszystkich zwolenników lepszego forum,
      > NITKA :)

Nareszcie ktoś napisał coś mądrego. Popieram w całości. Pozdrowienia.
      • Gość: bodzio Re: zróbmy coś z tym forum IP: *.js.dial-in.ats.pl 30.10.02, 14:18
        no to piszcie o tym, w czym problem?
        • Gość: temida Re: zróbmy coś z tym forum IP: 213.25.138.* 30.10.02, 14:25
          Gość portalu: bodzio napisał(a):

> no to piszcie o tym, w czym problem?

zacząłem taki wątek: "WAŻNE!!! pogadajmy o Radomiu" ... i jakoś Cię tam nie
          widziałem. Piszą tylko ludzie z poza miasta, którym zależy na Radomiu. Tym,
          którzy tu mieszkają jak się okazuje - nie. Wolą kłapać paszczami i kopać dołki
          pod innymi. Taka prawda.

Pzdr.

• Gość: bodzio Re: zróbmy coś z tym forum IP: *.js.dial-in.ats.pl 31.10.02, 09:09
            byłem i w tym wątku, w papierowej gazecie też zresztą, z reguły konczy się to
            jałowo, jak widzisz, lub pyskówką. Szkoda...
    • Gość: Zenek Re: zróbmy coś z tym forum IP: *.remote.4it.net.pl 30.10.02, 14:38

> Ludzie!!!
      > Przepraszam za swoje uniesienie, ale tego z czym mamy do czynienia, nie
      można
      > nazwać dyskusją!
      >

Jedni sobie na forum ubliżają, inni po prostu przedstawiają swoje zdanie. I
      nie ma się co dziwić, że głownym tematem są wybory, bo jest to wydarzenie,
      które wielu porusza. Ja staram się dyskutować, odpowiadać na rozsądne posty. Z
      frustratami nie dyskutuję. To jest najlepsza metoda na pyskaczy. Zamilczeć,
      nie widzieć, nie odpowiadać. I tobie NITKO(ktosiu) też radzę robić to samo.
      • Gość: :) Zenek... IP: proxy / 217.153.15.* 30.10.02, 15:18
        wracaj do Złotopolic :)))
      • Gość: znawca Re: zróbmy coś z tym forum IP: 203.36.162.* 02.11.02, 09:30
        forum jest po to aby mozna wymienic swoje poglady !a nitka nie moze tu
        rzadzic !!nie ma zycia bez polityki ,a polityki bez zycia !!!forum jest bardzo
        ciekawe .-znawca -
    • isoxazolidine Re: zróbmy coś z tym forum 30.10.02, 14:47

> Ludzie!!!
      > nazwać dyskusją!
      >

popieram w całej rozciagłosci
      pozdr.
      • Gość: pinkey Re: zróbmy coś z tym forum IP: 81.15.184.* 30.10.02, 19:49
        NITKA ma zupełną rację (to chyba jakaś rozsądna dziewczynka :). Proponuję
        adminowi założenie podforum "Radomska polityka". Czy jakieś takie... :)

Pozdrawiam.
        • Gość: at Re: zróbmy coś z tym forum IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 20:22
          Gość portalu: pinkey napisał(a):

> NITKA ma zupełną rację (to chyba jakaś rozsądna dziewczynka :). Proponuję
          > adminowi założenie podforum "Radomska polityka". Czy jakieś takie... :)
          >
          Jak komuś się nie podoba to forum to zapraszam do mnie:
          radom.ws/forum
          Może w końcu ktoś zacznie jakiś wątek, może być nawet polityczny :)
    • Gość: kilt Re: zróbmy coś z tym forum IP: *.radom.leased.ids.pl 30.10.02, 21:45
      Forum w otoczeniu źródła informacji www.cyberforum.pl
      warto wyzwolic wyobraźnię, otworzyć szeroko trzecie oko - duszy, pozowlic
      dzielic się bezinteresowna przyjemnościa "zdziwienia" wiedzą
      Zapraszam do rozmów intelektualnych
      np. bezinteresowność
    • stratoos Re: zróbmy coś z tym forum 31.10.02, 00:39
      > nazwać dyskusją!

Witam wszystkich,

dorzuce to tego tematu kilka slow. Przede wszystkim popieram calkowicie
      powyzszy post. Czy naprawde tematy zwiazane z polityka sa tak nieodzowne
      naszemu miastu ? Czy wyzwiska i wzajemne publiczne obrazanie sa nasza glowna
      domena ? Bo wlasnie TAKIE watki pojawiaja sie tu juz od dluzszego czasu. Co
      jakis czas ktos stara sie poruszyc ciekawa tematycznie polemike, dyskusje, lecz
      po chwili jakas 'madra glowa' musi wytknac komus przy okazji swoje
      zakompleksione wnetrze. Totalne dno...

Dlaczego inne fora potrafia sie rozwijac ? Czy dla nas to naprawde cos
      nadzwyczaj trudnego ? Momentami odnosze wrazenia, ze jednak tak...
      • Gość: jabluszko Re: zróbmy coś z tym forum IP: *.wat.waw.pl 31.10.02, 08:03
        popieram. lubie porozmawiac o polityce, ale nie na zasadzie wzajemnego
        obrzucania blotem. ostatecznie jest 'podforum' zwiazane z polityka i tam jest
        miejsce na kopanie po kostkach. w sumie Admin moglby przenosic pewne watki
        do 'poforow'. wiem, ze udzkie przyzwyczjenia ciezko zmienic, ale warto probowac.
        • Gość: Robsonka Re: zróbmy coś z tym forum IP: proxy / *.netia.pl 31.10.02, 13:23
          "Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie dalej tak jak jest."
          • Gość: Zetoxa Re: zróbmy coś z tym forum IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 07:59
            ... no i niestety Robsonka ma rację.
            • Gość: Jakub. Re: zróbmy coś z tym forum IP: mosslar:* / *.org 04.11.02, 12:46
              A najlepiej zacząć od siebie.
              I na początek proponuję wytłumaczenie tym,którzy nie rozumieją,jak to się
              dzieje,że pod IP:81.15.184* podpisują się : ~temida,~oprawca,~pinkey,~KB,
              ~urrad ?
              Bo ja chciałbym wiedzieć (o czym już raz pisałem)z kim prowadzę korespondencję :
              z jednym,czy kilkoma osobnikami,czy może mamy tu do czynienia z niezbyt ele-
              gancką formą kameleona ?
              I to jest,m.in. pierwszy krok na drodze do uporządkowania naszego forum.
              Jeżeli tak proste sprawy nie zostaną wyjaśnione,to zaiste nic tu po mnie.
              • Gość: NITKA Re: zróbmy coś z tym forum IP: proxy / 217.153.15.* 04.11.02, 13:51
                Gość portalu: Jakub. napisał(a):

> A najlepiej zacząć od siebie.
                > I na początek proponuję wytłumaczenie tym,którzy nie rozumieją,jak to się
                > dzieje,że pod IP:81.15.184* podpisują się : ~temida,~oprawca,~pinkey,~KB,
                > ~urrad ?

Witaj Jakubie :)

Zgodzę się z Tobą, że urywanie się pod różnymi nickami to dziwny pomysł.
                Czyżby nasi forumowicze wstydzili się własnych poglądów?
                Tylko takie wytłumaczenie znajduję.

Pozdrawiam,n.
                • Gość: Muminek Do Jakuba. IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 22:48
                  Wytłumaczenie jest bardzo proste, IP które podałeś jest niekompletne nie
                  posiada czwartej grupy zastąpionej * , która podaje kolejny nr SDI. Tak że nie
                  muszą być to te same osoby.
                  • Gość: pinkey Re: Do Jakuba (2) IP: 81.15.184.* 04.11.02, 22:57
                    Przyjmij proszę powyższą odpowiedź.

Nigdy nie zdarzyło mi się pod nikogo podszywać.

Pozdrawiam.
                    • isoxazolidine Re: Do Jakuba (2) 04.11.02, 22:58
                      najlepiej sie po prostu zalogowac. zabiera to ździebełko czasu, ale nikt sie
                      pod ciebie nie podszywa. swego czasu musiałem przeprowadzic taka operacje, ale
                      teraz przynajmniej mam spokój ....
              • Gość: temida Re: zróbmy coś z tym forum IP: 213.25.138.* 05.11.02, 11:06

> A najlepiej zacząć od siebie.
                > I na początek proponuję wytłumaczenie tym,którzy nie rozumieją,jak to się
                > dzieje,że pod IP:81.15.184* podpisują się : ~temida,~oprawca,~pinkey,~KB,
                > ~urrad ?
                > Bo ja chciałbym wiedzieć (o czym już raz pisałem)z kim prowadzę
                korespondencję
                > :
                > z jednym,czy kilkoma osobnikami,czy może mamy tu do czynienia z niezbyt ele-
                > gancką formą kameleona ?
                > I to jest,m.in. pierwszy krok na drodze do uporządkowania naszego forum.
                > Jeżeli tak proste sprawy nie zostaną wyjaśnione,to zaiste nic tu po mnie.

Więc Ci tłumaczę po raz kolejny : ten IP to numer KAŻDEGO użytkownika dami net
                w tym mieście. Różni sie tylko końcówką, której nie widzisz ze względu na
                ochronę prywatności. Paniał wreszcie, czy nadal za trudne ? Takie IP będzie
                miał każdy, kto ma daminet.
                • Gość: Jakub. Re: zróbmy coś z tym forum IP: mosslar:* / *.org 05.11.02, 12:04
                  Rozczaruję Cię może znowu,no nie poniał,widna eta tiażołyje.
                  Ja daminetu nie posiadam.Mam łącze stałe.
                  Natomiast bądź łaskaw i wytłumacz mi,czy :~temida IP:213.25.138*(osoba,do
                  której piszę obecnie)to ta sama ~temida IP:81.15.184* ?
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: temida Re: zróbmy coś z tym forum IP: 213.25.138.* 05.11.02, 17:06

> Rozczaruję Cię może znowu,no nie poniał,widna eta tiażołyje.
                    > Ja daminetu nie posiadam.Mam łącze stałe.
                    > Natomiast bądź łaskaw i wytłumacz mi,czy :~temida IP:213.25.138*(osoba,do
                    > której piszę obecnie)to ta sama ~temida IP:81.15.184* ?
                    > Pozdrawiam.

To ta sama osoba. Niektórzy mają więcej niż jedno łącze :) W tym jedno stałe.
                    Więcej adresów nie posiadam. Tylko te dwa. No, może jeszcze po wlogowaniu się
                    przez GPRS, ale to bardzo rzadko.

Pzdr.
    • isoxazolidine Re: zróbmy coś z tym forum 06.11.02, 10:47
      a teraz dla odmiany jakis nacpany wariat obwieszcza wszystkim swą miłośc do
      prezydenta. ale spoko - miejsce dla mniejszosci seksualnych jest w naszym kraju
      zagwarantowane konstytucyjnie ...

hmmmm ... przeczekalismy juz gorsze schizy .....
      • Gość: NITKA Re: zróbmy coś z tym forum IP: proxy / 217.153.15.* 06.11.02, 12:05
        :)))
        nooooo tak.....
        właśnie :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka