Gość: M IP: 194.181.0.* 05.10.01, 20:25 Dlaczego w naszym pięknym mieście nie ma Pizza Hut? Czy nie zasługujemy na taki luksusik? Tele Pizza już mi się przejadła... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hAmleT` Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 172.16.0.* / 217.153.118.* 05.10.01, 23:12 hehe.. no niestety... nie zaslugujemy...:( jezeli dobrze pamietam to w M1 mialo byc.. powstalo niestety kfc... (ten sam koncern). potem pizza hut pojawic sie miala na zeromksiego.. jednak ta powstal bank....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 13:31 Popieram, popieram! Tez mi sie marzy Pizza Hut ale niestety moja ulubiona pizze na razie moge zjesc tylko kiedy jestem w Lublinie albo Warszawie. Moze sie kiedys doczekamy w Radomiu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 21:15 albo w Kielcach :) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.acn.waw.pl 06.10.01, 17:20 Gość portalu: M napisał(a): > Dlaczego w naszym pięknym mieście nie ma Pizza Hut? Czy nie zasługujemy na taki > > luksusik? Tele Pizza już mi się przejadła... PH tez Ci sie znudzi, ale zawsze byłby jakiś większy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyk Re: Pizza Hut w Radomiu 06.10.01, 19:37 w naszym miescie brakuje nie tyle pizza hut, co w ogole jakiejs milej knajpy, w ktorej mozna byloby dobrze zjesc. moze ktos kiedys pomysli o otworzeniu czegos innego niz fast fody. mysle, ze jest na cos takiego zapotrzebowanie, w koncu nie kazdy umie i lubi gotowac.pozdrawiam z warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 20:38 Jest w Radomiu na pewno jedno fajne miejsce - dziala niedawno, ale daja dobre jedzonko i jest sympatycznie, knajpka nazywa sie Seraj. Jak Wam sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.acn.waw.pl 06.10.01, 21:54 Gość portalu: Gosiak napisał(a): > Jest w Radomiu na pewno jedno fajne miejsce - dziala niedawno, ale daja dobre > jedzonko i jest sympatycznie, knajpka nazywa sie Seraj. Jak Wam sie podoba? Jaki adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 22:27 Seraj miesci sie przy Focha - w głębi za kwiaciarkami. Polecam jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.pl 07.10.01, 14:53 tunczyk napisał(a): > w naszym miescie brakuje nie tyle pizza hut, co w ogole jakiejs milej knajpy, w > > ktorej mozna byloby dobrze zjesc. moze ktos kiedys pomysli o otworzeniu czegos > innego niz fast fody. mysle, ze jest na cos takiego zapotrzebowanie, w koncu > nie kazdy umie i lubi gotowac.pozdrawiam z warszawy. Jak smigalem na studia to stolowalem sie w malenkim barze kolo budynku zwanego przez studentow "Olimpem". Nie pamietam teraz jak sie ten bar nazywa ale z tego co mi wiadomo to oferuje nawet jedzenie z dowozem. Smaczne i tanie, glownie bralem filet z mintaja z zestawem surowek i frytkami, ale inne jedzenie tez bylo wysmienite..Poza tym ostatnio dostalem ulotke z kolejnym barem, jak mam ochote na cos wschodniego to bardzo chetnie zamawiam cos w "Tajgonie" (glownie kurczaka w kokosie ;P)Pizza - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lyche Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 09:44 Gość portalu: Voder napisał(a): > Jak smigalem na studia to stolowalem sie w malenkim barze kolo budynku zwanego > przez studentow "Olimpem". Nie pamietam teraz jak sie ten bar nazywa ale z tego > co mi wiadomo to oferuje nawet jedzenie z dowozem. Smaczne i tanie, glownie > bralem filet z mintaja z zestawem surowek i frytkami, ale inne jedzenie tez > bylo wysmienite.. Ten bar to "BIS" - mają rzeczywiście domowe obiady. Porcje dość spore, a przy tym niedrogie. Ciepły posiłek w pracy jak znalazł. > Poza tym ostatnio dostalem ulotke z kolejnym barem, jak mam > ochote na cos wschodniego to bardzo chetnie zamawiam cos w "Tajgonie" (glownie > kurczaka w kokosie ;P) Chyba w "Sajgonie". Jedzenie puszne (kurczak na słodko-kwaśno, chilli), ale porcje mają tam jak z kosmosu: ogrooooomne, jeszcze nie udało mi się zjeść całej. > Pizza - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.netia.pl 08.10.01, 11:36 Bardzo smakuje mi pizza ze Sfinksa. Podstawa to dobre ciasto, a tam takie mają. Ostatnio przy pl. Jagielońskim otworzono nową restaurację. O ile się nie mylę grecką. Podobno całkiem smacznie gotują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelec Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.*.*.* 08.10.01, 11:50 A pamiętasz Voder pizze w Ceskim Cieszynie: 50 cm średnicy, 97 koron i browar? Taka pizza by sie w Radomku przydała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.ats.pl 08.10.01, 15:42 Gość portalu: lelec napisał(a): > A pamiętasz Voder pizze w Ceskim Cieszynie: 50 cm średnicy, 97 koron i browar? > > Taka pizza by sie w Radomku przydała! Otwierajac tego posta dokladnie wiedzialem co napiszesz :))) Tak ta pizza byla niesamowita, obsluga tez ;)) Pamietam jak bylismy pierwszy raz i nie mialem sily na nic juz ;> a tym bardziej na pizze i praktycznie cala zostawilem...Drugim razem jak bylismy wystarczylo ze sie na chwile skrzywilem a obsluga sie zapytala czy na pewno mi smakuje (chyba pamietala moja pierwsza wizyte ;PP) ale i tak chyba najfajniejsze byla ta taka w ksztalcie pieroga ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.pl 08.10.01, 22:46 Gość portalu: Voder napisał(a): > Nie pamietam teraz jak sie ten bar nazywa Ten bar sie nazywa BAR :) A co do lokali niedaleko Olimpu to ja preferowalem raczej "8-20" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voder Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.ats.pl 10.10.01, 13:46 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > Gość portalu: Voder napisał(a): > > > Nie pamietam teraz jak sie ten bar nazywa > Ten bar sie nazywa BAR :) Nazywa sie "BIS" tak jak ktos pisal, zreszta dzis przejezdzalem i spojrzalem zeby sie upewnic ;)) > A co do lokali niedaleko Olimpu to ja preferowalem raczej "8-20" :P a co to ??? bo nie kojarze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.pl 10.10.01, 23:27 Gość portalu: Voder napisał(a): > Nazywa sie "BIS" tak jak ktos pisal, zreszta dzis > przejezdzalem i spojrzalem zeby sie upewnic ;)) Ale i tak nikt nie mowi ze idzie do BIS'u tylko do BAR'u :) > > A co do lokali niedaleko Olimpu to ja preferowalem > raczej "8-20" :P > a co to ??? bo nie kojarze ?? Taki lokalik z piwem czynny w godzinach 8-20 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 10.30.166.* 08.10.01, 16:49 Tuńczyk przyznaj, ża ja też nieźle gotuję:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyk Re: Pizza Hut w Radomiu 08.10.01, 21:44 janeczek:))))))))))) pyszny bialy barszcz, rewelacyjny bigosik, buraczki, kotleciki, a ten rosolek mniam mniam!!!!!!!!!zapraszam sie dobra?:)buzki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 194.181.0.* 09.10.01, 09:25 Czy podpis Tuńczyk to nazwisko, czy ksywa. Znałem kiedyś jednego "Tuńczyka". Przeniósł się do Warszawy. Czy pracowałeś wcześniej w radomskich mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 10.30.166.* 09.10.01, 10:48 MZ: myślę, że błądzisz Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyk Re: Pizza Hut w Radomiu 10.10.01, 20:08 Gość portalu: MZ napisał(a): > Czy podpis Tuńczyk to nazwisko, czy ksywa. Znałem kiedyś jednego "Tuńczyka". > Przeniósł się do Warszawy. Czy pracowałeś wcześniej w radomskich mediach? nie dosc ze nie pracowalem to jeszcze nie pracoWALAM.tak tylko chcialam zaznaczyc, ze naleze do tej ladniejszej czesci spoleczenstwa (chili jestem dziewczynka). pozdrawiam.:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 194.181.0.* 11.10.01, 08:44 To rzeczywiście pomyłka. Tuńczyk, którego znam nie jest misterem Universum. Gorąco pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyk Re: Pizza Hut w Radomiu 22.10.01, 19:07 ja tez nie jestem misterem.cholera zapamietaj sobie czlowieku, ze mam inna plec niz ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 212.149.48.* 15.10.01, 16:33 Gość portalu: MZ napisał(a): > Czy podpis Tuńczyk to nazwisko, czy ksywa. Znałem kiedyś jednego "Tuńczyka". Moze chodzi Ci o "Dunczyka"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 15.10.01, 16:53 Duńczyk sprzedał kino. Podobno ma teraz fotopalstikon:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 194.181.0.* 16.10.01, 09:07 Za dużo oglądacie TV. To szkodzi na oczy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.pl 11.10.01, 22:18 JA OSOBIŚCIE POLECAM PIZZE Z SIÓDEMKI JEST THE BEST OSTATNIO TAM JADŁAM SERDECZNIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.kato.gazeta.pl 15.10.01, 11:53 Mysle, ze pomysl z Pizza Hut w Radomiu, to genialna sprawa. Mam nadzieje, ze wybuduja swa siedzibe w okolicach redakcji Gazety, poniewaz Marcin Woloszczak nie powiniem juz dluzej truc sie pizza ze Swinx`a. Serdecznie pozdrawiam - Emil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 15.10.01, 15:50 Sie masz Emil!!!!!!!:)))))))) Czy w Katowicach lepiej dają jeść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gofia Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 15.10.01, 19:25 emil, jesli mozesz skontaktuj sie ze mna. jak juz jestes w katowicach, to moze mi pomozesz w pewnej "fotograficznej" sprawie ;) z gory dziekuje :-) mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 22.10.01, 19:46 MW. truje sie, owszem, ale tymi wietnamskimi zupami z wyciskanym tluszczem (bleeee). A do tego zwie sie wegetarianinem (od piątego roku życia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Butangon Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.pl 18.10.01, 17:55 Ja wam powiem: Im więcej pizzerii w mieście tym wiecej żarcia na piątkowe wieczory. Dawać PIZZE HUT!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 23.10.01, 14:30 zejdzcie ze mnie... Wy jadacie jeszcze gorsze rzeczy... od jakiejs niepewnej pani ktora przynosi Wam zimne obiadki w plastiku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 25.10.01, 10:25 Nie zależy mi na tym by powstała Pizza Hut, chociaż nie mam nic przeciwko temu. Chciałbym, by wreszcie była jakaś normalna restauracja, gdzie można zjeść coś smacznego i przygotowanego na zamówienie, a nie kolejny punkt podawania a potraw z mikrofalówki. zapowiadano, że takie knajpki powstaną po wyremontowaniu deptaka. Jak do tej pory nic takiego się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ik Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.adsl.xs4all.nl 25.10.01, 10:38 Remont jeszcze calkowicie sie nie skonczyl. Kto wie, moze za jakis czas rzeczywiscie pojawia sie jakies sympatyczne miejsca z prawdziwa kuchnia. Wydaje mi sie, ze Sfinks jest dobrym poczatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 25.10.01, 10:39 A może potencjalni inwestorzy-restauratoerzy boją się, że będą musili się dzielić zyskami z łysymi Odpowiedz Link Zgłoś