Dodaj do ulubionych

Pizza Hut w Radomiu

IP: 194.181.0.* 05.10.01, 20:25
Dlaczego w naszym pięknym mieście nie ma Pizza Hut? Czy nie zasługujemy na taki
luksusik? Tele Pizza już mi się przejadła...
Obserwuj wątek
    • Gość: hAmleT` Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 172.16.0.* / 217.153.118.* 05.10.01, 23:12
      hehe.. no niestety... nie zaslugujemy...:( jezeli dobrze pamietam to w M1 mialo
      byc.. powstalo niestety kfc... (ten sam koncern). potem pizza hut pojawic sie
      miala na zeromksiego.. jednak ta powstal bank....:(
      • Gość: Gosiak Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 13:31
        Popieram, popieram! Tez mi sie marzy Pizza Hut ale niestety moja ulubiona
        pizze na razie moge zjesc tylko kiedy jestem w Lublinie albo Warszawie. Moze
        sie kiedys doczekamy w Radomiu ...
        • Gość: mtb Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 21:15
          albo w Kielcach :) !!!
    • Gość: Karol Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.acn.waw.pl 06.10.01, 17:20
      Gość portalu: M napisał(a):

> Dlaczego w naszym pięknym mieście nie ma Pizza Hut? Czy nie zasługujemy na taki
      >
      > luksusik? Tele Pizza już mi się przejadła...

PH tez Ci sie znudzi, ale zawsze byłby jakiś większy wybór.

• tunczyk Re: Pizza Hut w Radomiu 06.10.01, 19:37
        w naszym miescie brakuje nie tyle pizza hut, co w ogole jakiejs milej knajpy, w
        ktorej mozna byloby dobrze zjesc. moze ktos kiedys pomysli o otworzeniu czegos
        innego niz fast fody. mysle, ze jest na cos takiego zapotrzebowanie, w koncu
        nie kazdy umie i lubi gotowac.pozdrawiam z warszawy.
        • Gość: Gosiak Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 20:38
          Jest w Radomiu na pewno jedno fajne miejsce - dziala niedawno, ale daja dobre
          jedzonko i jest sympatycznie, knajpka nazywa sie Seraj. Jak Wam sie podoba?
          • Gość: Karol Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.acn.waw.pl 06.10.01, 21:54
            Gość portalu: Gosiak napisał(a):

> Jest w Radomiu na pewno jedno fajne miejsce - dziala niedawno, ale daja dobre
            > jedzonko i jest sympatycznie, knajpka nazywa sie Seraj. Jak Wam sie podoba?

Jaki adres?

• Gość: Gosiak Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 22:27
              Seraj miesci sie przy Focha - w głębi za kwiaciarkami. Polecam jeszcze raz!
        • Gość: Voder Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.pl 07.10.01, 14:53
          tunczyk napisał(a):

> w naszym miescie brakuje nie tyle pizza hut, co w ogole jakiejs milej knajpy, w
          >
          > ktorej mozna byloby dobrze zjesc. moze ktos kiedys pomysli o otworzeniu czegos
          > innego niz fast fody. mysle, ze jest na cos takiego zapotrzebowanie, w koncu
          > nie kazdy umie i lubi gotowac.pozdrawiam z warszawy.

Jak smigalem na studia to stolowalem sie w malenkim barze kolo budynku zwanego
          przez studentow "Olimpem". Nie pamietam teraz jak sie ten bar nazywa ale z tego
          co mi wiadomo to oferuje nawet jedzenie z dowozem. Smaczne i tanie, glownie
          bralem filet z mintaja z zestawem surowek i frytkami, ale inne jedzenie tez bylo
          wysmienite..Poza tym ostatnio dostalem ulotke z kolejnym barem, jak mam ochote na
          cos wschodniego to bardzo chetnie zamawiam cos w "Tajgonie" (glownie kurczaka w
          kokosie ;P)Pizza -
          • Gość: Lyche Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 09:44
            Gość portalu: Voder napisał(a):

> Jak smigalem na studia to stolowalem sie w malenkim barze kolo budynku zwanego
            > przez studentow "Olimpem". Nie pamietam teraz jak sie ten bar nazywa ale z tego
            > co mi wiadomo to oferuje nawet jedzenie z dowozem. Smaczne i tanie, glownie
            > bralem filet z mintaja z zestawem surowek i frytkami, ale inne jedzenie tez
            > bylo wysmienite..

Ten bar to "BIS" - mają rzeczywiście domowe obiady. Porcje dość spore, a przy tym
            niedrogie. Ciepły posiłek w pracy jak znalazł.

> Poza tym ostatnio dostalem ulotke z kolejnym barem, jak mam
            > ochote na cos wschodniego to bardzo chetnie zamawiam cos w "Tajgonie" (glownie
            > kurczaka w kokosie ;P)

Chyba w "Sajgonie". Jedzenie puszne (kurczak na słodko-kwaśno, chilli), ale
            porcje mają tam jak z kosmosu: ogrooooomne, jeszcze nie udało mi się zjeść całej.

> Pizza -
            • Gość: Robsonka Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.netia.pl 08.10.01, 11:36
              Bardzo smakuje mi pizza ze Sfinksa.
              Podstawa to dobre ciasto, a tam takie mają.
              Ostatnio przy pl. Jagielońskim otworzono nową restaurację.
              O ile się nie mylę grecką.
              Podobno całkiem smacznie gotują.
          • Gość: lelec Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.*.*.* 08.10.01, 11:50
            A pamiętasz Voder pizze w Ceskim Cieszynie: 50 cm średnicy, 97 koron i browar?

Taka pizza by sie w Radomku przydała!
            • Gość: Voder Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.ats.pl 08.10.01, 15:42
              Gość portalu: lelec napisał(a):

> A pamiętasz Voder pizze w Ceskim Cieszynie: 50 cm
              średnicy, 97 koron i browar?
              >
              > Taka pizza by sie w Radomku przydała!

Otwierajac tego posta dokladnie wiedzialem co napiszesz :)))
              Tak ta pizza byla niesamowita, obsluga tez ;))
              Pamietam jak bylismy pierwszy raz i nie mialem sily na
              nic juz ;> a tym bardziej na pizze i praktycznie cala
              zostawilem...Drugim razem jak bylismy wystarczylo ze sie
              na chwile skrzywilem a obsluga sie zapytala czy na pewno
              mi smakuje (chyba pamietala moja pierwsza wizyte ;PP)
              ale i tak chyba najfajniejsze byla ta taka w ksztalcie
              pieroga ;>
          • Gość: Kaboom Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.pl 08.10.01, 22:46

> Nie pamietam teraz jak sie ten bar nazywa
            Ten bar sie nazywa BAR :)
            A co do lokali niedaleko Olimpu to ja preferowalem raczej "8-20" :P
            • Gość: Voder Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.ats.pl 10.10.01, 13:46
              Gość portalu: Kaboom napisał(a):

> Gość portalu: Voder napisał(a):
              >
              > > Nie pamietam teraz jak sie ten bar nazywa
              > Ten bar sie nazywa BAR :)
              Nazywa sie "BIS" tak jak ktos pisal, zreszta dzis
              przejezdzalem i spojrzalem zeby sie upewnic ;))

> A co do lokali niedaleko Olimpu to ja preferowalem
              raczej "8-20" :P

a co to ??? bo nie kojarze ??
              • Gość: Kaboom Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.pl 10.10.01, 23:27

> Nazywa sie "BIS" tak jak ktos pisal, zreszta dzis
                > przejezdzalem i spojrzalem zeby sie upewnic ;))

Ale i tak nikt nie mowi ze idzie do BIS'u tylko do BAR'u :)

> > A co do lokali niedaleko Olimpu to ja preferowalem
                > raczej "8-20" :P
                > a co to ??? bo nie kojarze ??

Taki lokalik z piwem czynny w godzinach 8-20 :)
        • Gość: Janek Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 10.30.166.* 08.10.01, 16:49
          Tuńczyk przyznaj, ża ja też nieźle gotuję:))))))))
          • tunczyk Re: Pizza Hut w Radomiu 08.10.01, 21:44
            janeczek:))))))))))) pyszny bialy barszcz, rewelacyjny bigosik, buraczki,
            kotleciki, a ten rosolek mniam mniam!!!!!!!!!zapraszam sie dobra?:)buzki!
            • Gość: MZ Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 194.181.0.* 09.10.01, 09:25
              Czy podpis Tuńczyk to nazwisko, czy ksywa. Znałem kiedyś jednego "Tuńczyka".
              Przeniósł się do Warszawy. Czy pracowałeś wcześniej w radomskich mediach?
              • Gość: Janek Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 10.30.166.* 09.10.01, 10:48
                MZ: myślę, że błądzisz
              • tunczyk Re: Pizza Hut w Radomiu 10.10.01, 20:08
                Gość portalu: MZ napisał(a):

> Czy podpis Tuńczyk to nazwisko, czy ksywa. Znałem kiedyś jednego "Tuńczyka".
                > Przeniósł się do Warszawy. Czy pracowałeś wcześniej w radomskich mediach?

nie dosc ze nie pracowalem to jeszcze nie pracoWALAM.tak tylko chcialam
                zaznaczyc, ze naleze do tej ladniejszej czesci spoleczenstwa (chili jestem
                dziewczynka). pozdrawiam.:)))))))))))))
                • Gość: MZ Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 194.181.0.* 11.10.01, 08:44
                  To rzeczywiście pomyłka. Tuńczyk, którego znam nie jest misterem Universum.
                  Gorąco pozdrawiam!
                  • tunczyk Re: Pizza Hut w Radomiu 22.10.01, 19:07
                    ja tez nie jestem misterem.cholera zapamietaj sobie czlowieku, ze mam inna plec
                    niz ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    buziaki!
              • Gość: jdk Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 212.149.48.* 15.10.01, 16:33
                Gość portalu: MZ napisał(a):

> Czy podpis Tuńczyk to nazwisko, czy ksywa. Znałem kiedyś jednego "Tuńczyka".

Moze chodzi Ci o "Dunczyka"? :)
                • Gość: Janek Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 15.10.01, 16:53
                  Duńczyk sprzedał kino. Podobno ma teraz fotopalstikon:)))
                  • Gość: MZ Re: Pizza Hut w Radomiu IP: 194.181.0.* 16.10.01, 09:07
                    Za dużo oglądacie TV. To szkodzi na oczy :-)))
    • Gość: ara Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.pl 11.10.01, 22:18
      JA OSOBIŚCIE POLECAM PIZZE Z SIÓDEMKI JEST THE BEST OSTATNIO TAM JADŁAM
      SERDECZNIE POLECAM.
      • Gość: Emil Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.kato.gazeta.pl 15.10.01, 11:53
        Mysle, ze pomysl z Pizza Hut w Radomiu, to genialna sprawa. Mam nadzieje, ze
        wybuduja swa siedzibe w okolicach redakcji Gazety, poniewaz Marcin Woloszczak
        nie powiniem juz dluzej truc sie pizza ze Swinx`a. Serdecznie pozdrawiam - Emil
        • Gość: Janek Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 15.10.01, 15:50
          Sie masz Emil!!!!!!!:)))))))) Czy w Katowicach lepiej dają jeść?
        • Gość: gofia Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 15.10.01, 19:25
          emil, jesli mozesz skontaktuj sie ze mna. jak juz
          jestes w katowicach, to moze mi pomozesz w pewnej
          "fotograficznej" sprawie ;) z gory dziekuje :-)
          mm
        • Gość: gin Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 22.10.01, 19:46
          MW. truje sie, owszem, ale tymi wietnamskimi zupami z wyciskanym tluszczem
          (bleeee). A do tego zwie sie wegetarianinem (od piątego roku życia ;))
    • Gość: Butangon Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.radom.pl 18.10.01, 17:55
      Ja wam powiem: Im więcej pizzerii w mieście tym wiecej żarcia na piątkowe wieczory.
      Dawać PIZZE HUT!!!!!!!!!!
      • Gość: amator Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 23.10.01, 14:30
        zejdzcie ze mnie... Wy jadacie jeszcze gorsze rzeczy... od jakiejs niepewnej pani ktora przynosi Wam zimne
        obiadki w plastiku...
    • Gość: Janek Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 25.10.01, 10:25
      Nie zależy mi na tym by powstała Pizza Hut, chociaż nie mam nic przeciwko temu. Chciałbym, by wreszcie była
      jakaś normalna restauracja, gdzie można zjeść coś smacznego i przygotowanego na zamówienie, a nie kolejny
      punkt podawania a potraw z mikrofalówki. zapowiadano, że takie knajpki powstaną po wyremontowaniu deptaka.
      Jak do tej pory nic takiego się nie dzieje.
      • Gość: Ik Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.adsl.xs4all.nl 25.10.01, 10:38
        Remont jeszcze calkowicie sie nie skonczyl. Kto wie, moze za jakis czas
        rzeczywiscie pojawia sie jakies sympatyczne miejsca z prawdziwa kuchnia. Wydaje
        mi sie, ze Sfinks jest dobrym poczatkiem.
    • Gość: Janek Re: Pizza Hut w Radomiu IP: *.rado.gazeta.pl 25.10.01, 10:39
      A może potencjalni inwestorzy-restauratoerzy boją się, że będą musili się dzielić zyskami z łysymi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka