Dodaj do ulubionych

Kerfur polska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:37
witam chciałbym panstwu przyblizyc schemat pracy w tym super markecie moze
zaczne od wedlin wedlina nie swieża jest sprzedawana jako pokrojona co sie
juz nie nadaje do sprzedazy idzie na dział dania gorące a tem zejdzie w
piekarni tez nie jest najlepiej chleb swiezy który nie zejdzie nastepnego
dnia jest krojony i sprzedawanuy jako krojony swiezy ciasta sa kilka razy
przemetkowywane wiec ciasta swieże zanim beda wystawione na sprzedaż stoją po
kilka dni na korytarzu wiec co do ich swieżości nie jest końca pewne Dyrektor
wykorzystuje każdego pracownika nawet BHpowiec i ksiegowaz układają towar
na półkach a kierownicy wynosza towary z marketu bez zadnego problemu Wiec
to dopiero sa cyrki patrze na ten bałagam juz od 2 lat i mam powoili dość
ale coz pieniądze sa potrzebne wiec trzeba pracowac wiec przestrzegam przed
kupowaniem towarów swiezych w tym markecie Pracownik R-...
Obserwuj wątek
    • pikalex Re: Kerfur polska 28.01.06, 22:49
      Zacznij to nagrywać, dokumentować to sprzedasz to jakiejś tv i kasy masz jak
      lodu, jakieś z 500zł...
      A na poważnie to wcale nie jest śmieszne. Przekupki się z targu wygania bo Bóg
      wie co tam sprzedają, a w marketach to samo tylko prawie legal i jeszcze w
      promocji. A gdzie spełnione wymagania uniiii? Ale klient nasz pannn.
      • Gość: pracownik R -... Re: Kerfur polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:54
        wiesz co promocja to jest na towar albo z konczaca sie data wazności albo
        przetninowany na weglinach wiesz jaka miał waznośc salcecon Cytuje tu
        klierownika z miesa a nie spie.. z półniska Oczymść to swiadczy
      • Gość: wiedźma Re: Kerfur polska IP: *.34.udn.pl 03.02.06, 18:28
        Dlatego właśnie nie robię zakupów w marketach, czego i Wam życzę.
        • Gość: marcin dlatego kupujesz.... IP: *.plk.vectranet.pl 03.02.06, 19:24
          ... w osiedlowych sklepikach, gdzie pojęcie higieny osobistej nie istnieje !!!

Pani sprzedająca tą samą rączką podaje wino żuilkowi a potem tą samą, bez
          rękawiczki najczęsciej sięga po mięso. Podobnie z nożami... Jeden nóz do chałwy
          i pasztetowej !

A zapytaj jakich pani używa środków czystości... usłyszysz LUDWIK bo j est
          najlepszy
    • Gość: abc Re: Kerfur polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:45
      w kerfurze taskie wałki jak widziałem to nigdzie nie widziałem pracowąłem
      misieąc na wedlinach potem zostałem przeniesiony ludzie nie kupujcie tam
      wedlin wedlina która traci waznośc w opakoniu producenta wiec pracownicy
      otwieraja je i sprzedaja luzem dopuki nie wyglada na zepsótą to wtedy idzie
      na dział dania gorące
      • Gość: Wichajsterr Re: Markety są do du** IP: 82.139.38.* 29.01.06, 23:12
        O ile mi wiadomo Globi należy do Carfula czy tam też odchodzą wałki.......??
        • Gość: xcv Re: Markety są do du** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:14
          ja pracowałem w kerfurze ale pewnie tez jedna firma i champions to to samo co
          kerfur i globi
          • Gość: klientka Re: Markety są do du** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 16:37
            kupiłam tam kiedyś skrzydełka i udka na grila. Zaprosiłam znajomych.
            Rozpakowałam... I tak waliły, że pies nie chciał jeść!!!! Podobnie jest w
            E'Leclercu- parówki, które tam kupiłam rozpadły się na drobne kawałki w gorącej
            wodzie.Skandal. Od tamtej pory nie kupuję jedzenia w marketach!!!
            • Gość: eli Re: Markety są do du** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 17:00
              A wie ktoś jak te sprawy sie maja w Real? Bo ja tam najczesciej robie zakupy.
              Zauwazylem ze te produkty z konczaca sie data waznosci odkladaja na osobna polke
              i oficjalnie sprzedaja po przecenie, wiec chyba nie biora je na swieze.
              • Gość: sss Re: Markety są do du** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:44
                jak niie nie da prze,etkowac to sa odkładanie ale to samo sie dzieje
    • Gość: mbanaszk Re: Kerfur polska IP: *.plk.vectranet.pl 03.02.06, 17:15
      Zamiast zniechęcać do zakupów idź do sanepidu, żeby zrobili z tym porządek !!!
      Ale nie pójdziesz bo pierd*** i tyle. Pracowałem w HM i wiem co nieco...

1. każda wędlina na ladzie tradycyjnej musi mieć termin przydatności (każdy
      klient może poprosić o jej okazanie) i musi to być oryg. etykieta

2. drób na ladzie tradycyjnej musi być oznaczony terminem przydatności i nazwą
      dostawcy

3. kup świeży chleb i spróbuj go skroić na maszynce, skruszysz go tylko.
      Krojenie chleba na dzień następny stosowane jest wszędzie, nawet w piekarniach

4. ukladanie towaru przez "wszystkich innych" to tzw multiskilling stosowany
      coraz częściej w HM i nie jest efektem przymusu, tylko wynika z obowiązków

5. A jeśli czujesz się wykorzystywany zgłoś problem do PIP, panie pieją z
      zachwytu na takie nowinki i gwarantują anonimowość

A jeśli tylko rozpocząłeś temat by wszcząć dyskusję to lepiej zstanó się dwa
      razy... Bo na moje oko nie pracujesz w Carrefour bo nawet nie wiesz jak się go
      pisze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka