Dodaj do ulubionych

Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskiego

IP: 82.139.49.* 31.01.06, 20:18
No tak, zlodziejom ze skarbowego brakuje NASZYCH pieniedzy na parking, dobre.
To zmniejszcie sobie pensje, ja wole wam placic podatki na praking niz na
wasze pensje
Obserwuj wątek
    • Gość: mentor darmowy parking dla skarbówki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.06, 20:21
      Zlikwidowac ten obskurny parking, ktory znajduje sie naprzeciwko Urzedu po
      drugiej stronie ul. Zbrowskiego, ta prowizorka jest watpliwa wizytowką tego
      fragmentu miasta i na tym miejscu wybudować utwardzony parking z prawdziwego
      zdarzenia. To tylko moja propozycia i napewno nie znajdzie zrozumienia u
      kompetentnych wladz, - bo jak tu ruszyc swojego ! .
      Urzad skarbowy nie bedzie pakowal pieniedzy w budowe parkingu dla swoich
      interesantow, bo i po co , po drugiej stronie ulicy wybudowano Market -
      Biedronka wkoło, ktorego powstaje parking z kostki brukowej, - i tym sposobem
      problem z rozbudowa parkingu Skarbowka bedzie miec z glowy, - maja
      farta !!! .
    • Gość: jas_fasollasido@ga Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie IP: *.ats.pl / *.ats.pl 31.01.06, 20:33
      Można jeszcze przenieść US, tylko gdzie?
      • Gość: ziuta Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie IP: *.32.radom.pilicka.pl 01.02.06, 08:10
        w kosmos
        • fnx1 Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie 01.02.06, 10:17
          Gość portalu: ziuta napisał(a):

> w kosmos

Ziuta! Zapewniam Cię, że jeśliby przenieśli US w kosmos to .... miałabyś problem
          ze złożeniem zeznania. A kary za niezłożenie byłyby... KOSMICZNE.
    • Gość: XI Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.02.06, 10:46
      Mam pomysł: zbyrzyć budynek skarbówki a na jego miejscu wybudować parking. I
      wilk syty i owca cała.
      • Gość: żebrak Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie IP: *.udn.pl 01.02.06, 11:07
        Nic nie zmieniło się od wieków.Poborców podatkowych nie interesuje podatnik.Ich
        interesuje jedno.Jak najwięcej wyrwać od podatnika pieniędzy.Jak wyrwią
        wszystko od jednego,biorą się za następnego.
        • fnx1 Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie 01.02.06, 14:59
          Gość portalu: żebrak napisał(a):
          > Nic nie zmieniło się od wieków.Poborców podatkowych nie interesuje podatnik.Ich
          > interesuje jedno.Jak najwięcej wyrwać od podatnika pieniędzy.Jak wyrwią
          > wszystko od jednego,biorą się za następnego.

Nie przesadzaj!!! Jak to nic się nie zmieniło!!! Jak to się nie zmieniło!!!
          Po pierwsze - to ile Ci wyrwą zależy od Posłów i Senatorów, których wybierasz...
          Po drugie - jedną z większych zmian jest to, że teraz nawet ŻEBRAK (!) ma dostęp
          do internetu ;))
          A poza tym co - taki długowieczny jesteś, że pamiętasz jak było przed wiekami?
          Czy poprostu Robin Hooda obejrzałeś?? ...a może "sprawę dla reportera"?
    • Gość: mac Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.02.06, 14:06
      jak to źle to nie jest... byłem ostatnio 3 razy pod rząd... musiałem dwa razy
      pojechać w następną ulicę i zaparkować gdzieś daleko a raz zablokowałem
      innych... na szczęście na chwilę..
      • Gość: żebrak Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie IP: *.udn.pl 01.02.06, 16:43
        Fnx 1.Zdaje się że cienias byłeś z historii. Może edukację zakonczyłeś na
        podstawówce i kursie komputerowym.Poborcy podatkowi wyrywali kasę już ponad
        2000 tysiące lat temu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka