Gość: paolo IP: 82.139.49.* 31.01.06, 20:18 No tak, zlodziejom ze skarbowego brakuje NASZYCH pieniedzy na parking, dobre. To zmniejszcie sobie pensje, ja wole wam placic podatki na praking niz na wasze pensje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mentor darmowy parking dla skarbówki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.06, 20:21 Zlikwidowac ten obskurny parking, ktory znajduje sie naprzeciwko Urzedu po drugiej stronie ul. Zbrowskiego, ta prowizorka jest watpliwa wizytowką tego fragmentu miasta i na tym miejscu wybudować utwardzony parking z prawdziwego zdarzenia. To tylko moja propozycia i napewno nie znajdzie zrozumienia u kompetentnych wladz, - bo jak tu ruszyc swojego ! . Urzad skarbowy nie bedzie pakowal pieniedzy w budowe parkingu dla swoich interesantow, bo i po co , po drugiej stronie ulicy wybudowano Market - Biedronka wkoło, ktorego powstaje parking z kostki brukowej, - i tym sposobem problem z rozbudowa parkingu Skarbowka bedzie miec z glowy, - maja farta !!! . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas_fasollasido@ga Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie IP: *.ats.pl / *.ats.pl 31.01.06, 20:33 Można jeszcze przenieść US, tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie IP: *.32.radom.pilicka.pl 01.02.06, 08:10 w kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
fnx1 Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie 01.02.06, 10:17 Gość portalu: ziuta napisał(a): > w kosmos Ziuta! Zapewniam Cię, że jeśliby przenieśli US w kosmos to .... miałabyś problem ze złożeniem zeznania. A kary za niezłożenie byłyby... KOSMICZNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XI Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.02.06, 10:46 Mam pomysł: zbyrzyć budynek skarbówki a na jego miejscu wybudować parking. I wilk syty i owca cała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żebrak Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie IP: *.udn.pl 01.02.06, 11:07 Nic nie zmieniło się od wieków.Poborców podatkowych nie interesuje podatnik.Ich interesuje jedno.Jak najwięcej wyrwać od podatnika pieniędzy.Jak wyrwią wszystko od jednego,biorą się za następnego. Odpowiedz Link Zgłoś
fnx1 Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie 01.02.06, 14:59 Gość portalu: żebrak napisał(a): > Nic nie zmieniło się od wieków.Poborców podatkowych nie interesuje podatnik.Ich > interesuje jedno.Jak najwięcej wyrwać od podatnika pieniędzy.Jak wyrwią > wszystko od jednego,biorą się za następnego. Nie przesadzaj!!! Jak to nic się nie zmieniło!!! Jak to się nie zmieniło!!! Po pierwsze - to ile Ci wyrwą zależy od Posłów i Senatorów, których wybierasz... Po drugie - jedną z większych zmian jest to, że teraz nawet ŻEBRAK (!) ma dostęp do internetu ;)) A poza tym co - taki długowieczny jesteś, że pamiętasz jak było przed wiekami? Czy poprostu Robin Hooda obejrzałeś?? ...a może "sprawę dla reportera"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.02.06, 14:06 jak to źle to nie jest... byłem ostatnio 3 razy pod rząd... musiałem dwa razy pojechać w następną ulicę i zaparkować gdzieś daleko a raz zablokowałem innych... na szczęście na chwilę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żebrak Re: Ciasno przed urzędem skarbowym przy Zbrowskie IP: *.udn.pl 01.02.06, 16:43 Fnx 1.Zdaje się że cienias byłeś z historii. Może edukację zakonczyłeś na podstawówce i kursie komputerowym.Poborcy podatkowi wyrywali kasę już ponad 2000 tysiące lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś