jaga115 07.02.06, 14:12 Czy ktos miał do czynienia z biurem UniTour i jakie sa wasze opinie o nim ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: endo Re: Uni-Tour IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:27 hmmmmmmmm niezbyt....mówiąc dyskretnie Odpowiedz Link Zgłoś
jaga115 Re: Uni-Tour 10.02.06, 15:50 czyli raczej unikac ??? ... tak mowiac dyskretnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Uni-Tour IP: *.radom.pl 10.02.06, 22:07 W Radomiu to tylko Triada. Pozdriawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: Uni-Tour IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 00:07 polecam nieradomskie biura podrozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Re: Uni-Tour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:49 Byłem w zeszłym roku z nimi na nartach w Austrii, w tym też się wybieram. Bez zastrzeżeń. Wszystko było OK. Jest grupa osób, która jeździ z UniTurem od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Uni-Tour IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:59 Jeśli chodzi o bilety lotnicze sa oki. Reszta do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uni-Tour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:13 Jak najlepsze opinie. Znam to biuro juz 15 lat. Nigdy nie bylo problemow. Ci ktorzy wychwalaja inne biura to konkurencja. Wlasciciel biura uczciwy. ceny nizsze niz gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: Uni-Tour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:08 O powyższej firmie - a w każdym razie o przygotowaniu pracowników, niech zaświadczy powyższy cyta "W Kozłówce jest fantastyczne muzeum "SOKREALIZMU"" Usłyszałem to pytając o ofertę wycieczkową dotyczącą Polski Wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Uni-Tour IP: *.internet.radom.pl 21.02.06, 07:55 O to świetne biuro dzieki za reklamę , ja na pewno skorzystam z niego! Biuro widać umie zainteresować klienta, a te glosy krytyczne to zapewne konkurencja! Odpowiedz Link Zgłoś