Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:49 Czy miał ktoś wesele w Maximie. Co sądzicie o tym lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziom Re: MAXIMA w Wolanowie opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 08:24 drogo i nic pozatym. chciałem wynając na wesele ale 130 zeta od osoby bez "niczego" to dużo za dużo. bo można znaleść lokal za 120 ze wsdzystkim (ciasta, owoce, napoje) Odpowiedz Link Zgłoś
wienna Re: MAXIMA w Wolanowie opinie 13.03.06, 12:59 W maximie jest 130 z owocami i napojami, trzeba dostarczyć tort , alkohol (jak wszędzie) i owoce (tu jest ten minus) My też szukamy opinii na temat tej sali, więc byłabym wdzięczna za wszelkie uwagi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nula22 Re: MAXIMA w Wolanowie opinie 13.03.06, 16:13 oglądałam kasety, przy wyborze zespołu i kamerzysty. Bardzo ładnie się prezentuje, dobrze doświetlona sala -ładnie wygląda kaseta i bez problemów akustycznych - to opinie forografa i kamerzysty, stwierdzili że jedzenie też dobre. jedyny minus jak dla mnie to ze jest na max 150 osób. ponoć przy 170 osobach to już jeden wielki ścisk. nie byłam osobiście, my zdecydowaliśmy się na inną salę. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
nula22 Re: MAXIMA w Wolanowie opinie 13.03.06, 16:15 W maximie jest 130 z owocami(RU PISZESZ żE Z OWOCAMI!!!) i napojami, trzeba dostarczyć tort , alkohol > (jak wszędzie) i owoce (tu jest ten minus)(A TU żE NIE!!) wienna, negujesz swoje wypowiedzi - więc może jasno okresl czy z owocami czy bez?? Odpowiedz Link Zgłoś
wienna Re: MAXIMA w Wolanowie opinie 13.03.06, 19:52 Przepraszam, pomyłka. Owoce dostarcza się samemu tak jak alkohol i tort. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: MAXIMA w Wolanowie opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:34 witam!! Ja byłam w zeszłym roku na weselu w tym lokalu ..powiem tak sala jest fajna , łazienki czysciutkie ,obsługa bardzo miła ..tylko jeden minus nie było klimatyzacji.Impreza była w formie stołu szwedzkiego-super pomysł .Kazdy gość miał swoje miejsce przy oddzielnym stole ,tu podawali gorące dania. pozdro kate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: MAXIMA w Wolanowie opinie IP: *.00a.radom.pilicka.pl 28.03.06, 13:35 Ja miałam tam wesele. Gorąco polecam! Bardzo ładny lokal. Miła obsługa. Wszystko bardzo smaczne. Po weselu właściciele przekazali nam mnóstwo jedzenia, z którego zorganizowaliśmy na własną rękę "poprawiny. Z ogromnym sentymentem wspominam... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: MAXIMA w Wolanowie opinie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.04.06, 16:30 lokal ok micha średnio Odpowiedz Link Zgłoś