Dodaj do ulubionych

zespół minimax????????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 00:18
co sądzicie o zespole minimax? szukam dobrego zespołu ,cy jest dobry?????
dzieki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: aneta Re: zespół minimax???????????????? IP: 82.139.46.* 14.03.06, 20:25
      byłam na sylwestrze tego roku na Gębarzewskiej to co usłyszałam jak spiewają i
      bawią wprawiło mnie w osłupienie grają rewelacyjnie napewno na ten sylwester
      też pójdę bo wiem od właściciela że będą tam grać polecam i pozdrawiam
    • beatka777 Re: zespół minimax???????????????? 14.03.06, 21:57
      nic z tego jest kiepski
      • Gość: Jurekz Re: zespół minimax???????????????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.03.06, 07:56
        Na tle innych zespołów nie wypadają kiepsko ale to żadna rewelacja.
    • Gość: anetta Re: zespół minimax???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:04
      Mini Max jest cool!!! pozdrawiam ;p heheheheeeee
      • Gość: mila Re: zespół minimax???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:40
        przeciętniaki,sczególnie jak śpiewają po "angielsku", :-)
        • Gość: Ania Re: zespół minimax???????????????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.04.06, 13:06
          zgadzam się. Typowy chałturniczy zespół. Zadna rewelacja. Dobrzy na zabawy do
          remizy. Ale są różne gusta. Ja bym ich nie chciała.
          • Gość: Majkaaaaa Re: zespół minimax???????????????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.04.06, 09:24
            a ta ich wokalistka to powinna w przedszkolu dzieciom śpiewac taki ma słaby
            głos!!!!!!!! hehehe
            • Gość: duch Re: zespół minimax???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:21
              przecież oni nie maja wokalistki pipo!
              • Gość: Majkaaaaaa Re: zespół minimax???????????????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.04.06, 18:26
                jak to nie mają gamoniu ? mają!!!!!!!!! Albo mieli,może już z nimi nie śpiewa.
                • Gość: duch Re: zespół minimax???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:31
                  majkaaaaaaaaaaa ...............................prosze cie.....
                  • Gość: Majkaaaaa Re: zespół minimax???????????????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.04.06, 22:53
                    Oj sorry powaliło mi się bo na Gębarzewskiej zawsze wciskają wszystkim
                    zespół "pół na pół"i myślałam że to o nich chodzi.AAAAAAAAAAAALE MiniMax też
                    słyszałam i też właśnie na Gębarzewskiej na weselu w czerwcu i musze powiedziec
                    że mi się osobiście podobają.Chłopaki się starają naprawde.No i widac że się
                    angażują w to co robią.Spoko ja bym się nie bała ich zamówic na wesele.
                    P.S.Sorry duch za tego gamonia ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka