Gość: Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 00:18 co sądzicie o zespole minimax? szukam dobrego zespołu ,cy jest dobry????? dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: zespół minimax???????????????? IP: 82.139.46.* 14.03.06, 20:25 byłam na sylwestrze tego roku na Gębarzewskiej to co usłyszałam jak spiewają i bawią wprawiło mnie w osłupienie grają rewelacyjnie napewno na ten sylwester też pójdę bo wiem od właściciela że będą tam grać polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatka777 Re: zespół minimax???????????????? 14.03.06, 21:57 nic z tego jest kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurekz Re: zespół minimax???????????????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.03.06, 07:56 Na tle innych zespołów nie wypadają kiepsko ale to żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetta Re: zespół minimax???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:04 Mini Max jest cool!!! pozdrawiam ;p heheheheeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: zespół minimax???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:40 przeciętniaki,sczególnie jak śpiewają po "angielsku", :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: zespół minimax???????????????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.04.06, 13:06 zgadzam się. Typowy chałturniczy zespół. Zadna rewelacja. Dobrzy na zabawy do remizy. Ale są różne gusta. Ja bym ich nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkaaaaa Re: zespół minimax???????????????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.04.06, 09:24 a ta ich wokalistka to powinna w przedszkolu dzieciom śpiewac taki ma słaby głos!!!!!!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: zespół minimax???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:21 przecież oni nie maja wokalistki pipo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkaaaaaa Re: zespół minimax???????????????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.04.06, 18:26 jak to nie mają gamoniu ? mają!!!!!!!!! Albo mieli,może już z nimi nie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: zespół minimax???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:31 majkaaaaaaaaaaa ...............................prosze cie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkaaaaa Re: zespół minimax???????????????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.04.06, 22:53 Oj sorry powaliło mi się bo na Gębarzewskiej zawsze wciskają wszystkim zespół "pół na pół"i myślałam że to o nich chodzi.AAAAAAAAAAAALE MiniMax też słyszałam i też właśnie na Gębarzewskiej na weselu w czerwcu i musze powiedziec że mi się osobiście podobają.Chłopaki się starają naprawde.No i widac że się angażują w to co robią.Spoko ja bym się nie bała ich zamówic na wesele. P.S.Sorry duch za tego gamonia ;) Odpowiedz Link Zgłoś