Dodaj do ulubionych

Brawo Urban!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:34
Mam nadzieje, ze osoby typu Urbana na stale wpisza sie w cykl spotkan z
roznymi wybitnymi ludzmi w naszym zasciankowym miescie. Mam nadzieje, ze
odchami to troche nasze spoleczenstwo, a cham-Karol Sońta niech do pługa
lepiej biegnie, bo za to co zrobil, ja bym go z partii dyscyplinarnie
usunal... To moze ja pojde spotkanie i wygwizdam Kaczynskiego i mu srodkowy
palec pokaze?
Obserwuj wątek
    • Gość: won Persona non grata IP: *.udn.pl 16.03.06, 14:45
      Półgłowek nawet podpisać się nie umie.
      • Gość: wojtek Re: Persona non grata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:56
        Won na wies do kosciola bic sie w piersi za nienawisc:P
    • Gość: Antonio Re: Brawo Urban! IP: *.westlandrdc.mi.michigan.comcast.net 16.03.06, 15:08
      Ja bardzo chętnie poszedłbym na spotkanie z włoską dePUTOwaną Ciccioliną !!! ;-)
      Panie Rektorze Maj...czy dałoby sie coś zrobić w tym kierunku? ;-)))
      • Gość: nonna Re: Brawo Urban! IP: 82.139.60.* 16.03.06, 15:44
        Ja też ,jest wiele ciekawych ludzi na świecie... Kto nie chce niech nie chodzi!
        Mamy wolność! Tak mi się przynajmniej wydawało... A może to sen?
    • Gość: zig Re: Brawo Urban! IP: 82.139.61.* 16.03.06, 15:42
      co jest lepsze: inteligentny zdrajca Urban , czy chamski niepodległościowiec Sońta?
      • Gość: nonna Re: Brawo Urban! IP: 82.139.60.* 16.03.06, 15:49
        Sońta? Jaki niepodległościowieć? Od czego niepodległy? Od rozumu?
    • Gość: k Re: Brawo Urban! IP: 82.139.61.* 16.03.06, 15:48
      a tutaj mozecie zobaczyc kilka kulturalnych fotosow ze spotkania na wsh:
      www.zpils.webpark.pl/protest.htm
    • wichajsterr Re: Brawo Urban! 16.03.06, 15:55
      Matko „pan” Urban to zaprzeczenie zaprzeczenia......Niech On lepiej schowa się
      pod stół tak będzie lepiej dla Niego niech nie robi sobie wstydu i Polakom.
      Ale widać że są tacy co chętnie go poprą no cóż....
      • Gość: wojtek Re: Brawo Urban! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 16:01
        Popre kazdego, kto udowadnia, ze ten kraj nie jest normalny.
        • wichajsterr Re: Brawo Urban! 16.03.06, 16:09
          Ależ popieraj kogo chcesz tylko wiedz o Tym że pan U jeździ sobie Jaguarem śpi
          na forsie gada brednie i ma Ciebie i całą Polskę w dupie...
          Tania prowokacja tyle
          Koniec
          • Gość: wojtek Re: Brawo Urban! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 16:18
            Ale ja o tym doskonale wiem. Najwazniejsze, ze on sie z tym nie kryje! Ma swoj
            oglad na ten swiat, swoje zdanie. A dowodem, ze w Polsce jest cos nie tak, jest
            ciagly szum wokol niego!
            • Gość: nonna Re: Brawo Urban! IP: 82.139.60.* 16.03.06, 16:49
              > Gość portalu: wojtek napisał(a):
              Ale ja o tym doskonale wiem. Najwazniejsze, ze on sie z tym nie kryje! Ma swoj
              > oglad na ten swiat, swoje zdanie. A dowodem, ze w Polsce jest cos nie tak, jest>
              > ciagly szum wokol niego!

Masz rację, dziwny to kraj, który walczył o kapitalizm - do tej pory nabardziej
              obrażliwym słowem na forum jest słowo "komunista" - a nagle bogactwo - kapitał,
              kapitalista jest jeszcze gorszym słowem.
              Wszyscy mają pełno frazesów na ustach, modlą się, a jednocześnie maja gdzieś
              przykazania o miłości bliżniego...,piękne mi pokolenie JPII, które żyje bez
              ślubu, stosuje antykoncepcję i nie widzi w tym dwuznaczności. To już wolę
              Jerzego... On nie jest zakłamany...

• Gość: asia Re: Brawo Urban! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.06, 17:06
                WSH kompromitacja , mam nadzieje ze połowa studentów zmieni szkołę , a pozatym
                ci co wygwizdali złego człowieka mieli racje jezeli chozi o niestosowność
                tematu wykładu Kult Niepodległości , Urban i niepodległość coś tu nnie tak!!!
                • Gość: hejhejzaraz Re: Brawo Urban! IP: 82.139.51.* 16.03.06, 17:09
                  zgadzam sie z toba Asiu ze tytul nie był przypadkowy ,WSH zrobila sobie reklame
                  i tyle .Sa ludzie ktorym to sie nie podoba ,jak rowniez sam JU maja prawo tak
                  samo protestowac jak popierac.NIKT nikomu nie moze niczego zabraniac pod
                  warunkiem nie popelnienia przestepstwa i wykroczenia.
                  • Gość: wojtek Re: Brawo Urban! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:14
                    Ale tu nie chodzi o "niepodleglosc", tylko o "kult"! Przeciez on sie smieje z
                    pozornej wolnosci, tak jak kazdy szanujacy sie filozof brechta sie z
                    demokracji... Tak to jest wyjsc do pospulu. Ja bym wygwizdal Ratzingera i tez
                    bym mial racje. Kultury troche wiejskie bydlo!
                    • Gość: wojtek Re: Brawo Urban! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:16
                      Pomylka, powinno byc "pospolu"... ale i tak sie nikt z was nie doptrzalby:D
                    • Gość: asia Re: Brawo Urban! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.06, 17:16
                      o jakiej kultuze mówisz bo z twojego słownitwa wynika że to pojęcie jest ci
                      obce.
                      • Gość: asia Re: Brawo Urban! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.06, 17:28
                        powinno być kulturze i słownictwa ale i tak byś ni zauważył
                        • Gość: wojtek Re: Brawo Urban! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:31
                          Wiesz, nie ja popieram chamstwo i prostactwo. Do koltunstwa jezyk inny niz
                          rodzimy nie dotrze:) W zwiazku z czym w tej dziedzinie probuje sie wtopic w
                          reszte uzytkownikow forum.
                          • Gość: asia Re: Brawo Urban! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.06, 17:37
                            wracając do wykładu na WSH co za organizacja zorganizowała te gwizdy na Urbana?
                            • Gość: wojtek Re: Brawo Urban! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 17:45
                              Trzeba troszke poczytac. Karol Sonta jest przewodniczacym mlodziezowki PiS.
                              Czyli glownie PiS i jakies resztki zdechlej Ligi Republikanskiej... Swoja droga
                              Pilsudczycy powinni wiedziec, ze ich Pilsudski sam stosowal czysty autorytaryzm
                              i wsadzal przeciwnikow politycznych do wiezien itd.
                              • Gość: :) Re: XXXX Urban! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:12
                                >Karol Sonta jest przewodniczacym mlodziezowki PiS.

A ty jestes wiceprzewodniczacym mlodziezowki SLD tylko sie nie chcesz ujawnic.
                                • Gość: nonna Re: XXXX Urban! IP: 82.139.60.* 17.03.06, 09:18
                                  Wojtek, twierdząc, ze Sońta jest przewodniczącym mlodzieżowki przytacza
                                  argumenty, jego niekompetencji...itp . ty ":)" samo bycie w mlodzieżowce SLD
                                  traktujesz jako zarzut. Walczmy na argumenty, a nie obelgi...
                                  • Gość: a Re: XXXX Urban! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.03.06, 09:21
                                    hłe hłe hłe !!!
                                • Gość: wojtek Re: XXXX Urban! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:33
                                  bzk, czyli bez komentarza...
                                  • Gość: wojtek Re: XXXX Urban! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:00
                                    A moze jednak skomentuje-ostatnio w watku oskarzono mnie o bycie Gerardem
                                    Majem, a niedlugo pozniej nazwano "poplecznikiem Czyza"... Was cos przesladuje?
                                    Jesli Wojtek, to oznacza, ze wiceprzewodniczacy mlodziezowki SLD? A jakbym sie
                                    podpisywal Helena, to pewnie ktos by pomyslal, ze Stadnicka albo Modrzejewska
                                    zmartwychwstala...
                              • Gość: binky Re: Brawo Urban! IP: 82.139.61.* 17.03.06, 12:00
                                to z tymi wiezieniami, to masz racje.
                                cienko, ze teraz nikt za podobne boplszewizmy nie sadza po kiciach
    • Gość: Lulek Re: Brawo Urban! IP: *.lublin.mm.pl 18.03.06, 00:03
      Urban i odchamienie??? Dobry kawał:)
      • Gość: ssijjaja Re: Brawo Urban! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 00:09
        A niby kto? Ksiadz? Czy pilsudczycy? A moze Kaczynski?
        • Gość: reLuluś Re: Rydzyk <kulturalno-Oświatowy> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 10:39
          Człowieka nie można kopnąć, chyba że czerwonego.
          Tadeusz Rydzyk, w homilii na Jasnej Górze, 18.07.2005
          Więc ....niech już będzie pochylony .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka