Dodaj do ulubionych

Rosnąca szansa Jadaru

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.06, 21:12
mk to o 15:00 na Radomiaku a o 17:00 na Czarnych sobota sportowa ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: piwko Re: Rosnąca szansa Jadaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:30
      jadar radom w pls hiphip hura hura
    • Gość: wynik? Re: Rosnąca szansa Jadaru IP: *.pr.radom.net 01.04.06, 18:33
      jaki wynik???????????
    • Gość: do Portiera Bl@ck Re: Rosnąca szansa Jadaru IP: *.pr.radom.net 01.04.06, 18:40
      do Portiera Bl@ck Power -gościu zmień swoje wpisy na stronie Czarni Radom bo
      mnie denerwują ,i jeszcze nawołują do nienawiści .I zajmuj się tylko
      siatkówką.Jak chcesz polityką to wypalaj gdzie indziej
      • Gość: WuKaeS Re: Rosnąca szansa Jadaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 19:49
        Buahehehe idz już dziecko spać
        • Gość: wukaesik Re: Rosnąca szansa Jadaru IP: *.pr.radom.net 01.04.06, 19:58
          wukaesik kto wygrał ?
          Czytałem na stronie czrnych ,że wygrał Jadar Radom .
          To prawda czy fałsz ????
          • Gość: Pablo_25 Re: Rosnąca szansa Jadaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 20:03
            Oczywiscie że prawda :)
            wygrali 25:15 , 25:19 25:18
            Brawo Czarni !!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: jn Re: Rosnąca szansa Jadaru IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.06, 20:20
              i co dalej?
              • Gość: WKS MISTRZEM JEST Czarni Radom Czarni IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.04.06, 11:33
                TERAZ W SRODE MECZ Z CHEMIKIEM
      • Gość: nie rozumiem Re: Rosnąca szansa Jadaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 18:33
        Gość portalu: do Portiera Bl@ck napisał(a):

> do Portiera Bl@ck Power -gościu zmień swoje wpisy na stronie Czarni Radom bo
        > mnie denerwują ,i jeszcze nawołują do nienawiści .I zajmuj się tylko
        > siatkówką.Jak chcesz polityką to wypalaj gdzie indziej

Czemu piszesz to tutaj a nie na stronie Czarnych Radom?
        • Gość: Portier do "gościa" :P IP: 82.139.61.* 02.04.06, 23:47
          no to mnie rozbawiłeś "gościu":P mnie też wiele rzeczy na świecie denerwuje ale
          złość piękności szkodzi hehehe skoro nie możesz przetrawić moich wypowiedzi
          moja rada jest taka - nie czytaj ich może zrobi Ci się lżej na sercu no i w
          nerwice nie popadniesz. Bez odbioru
          • Gość: do Portiera Bl@ck Re: do "gościa" :P IP: *.pr.radom.net 03.04.06, 08:30
            o to mnie rozbawiłeś "gościu":P mnie też wiele rzeczy na świecie denerwuje ale
            złość piękności szkodzi hehehe skoro nie możesz przetrawić moich wypowiedzi
            moja rada jest taka - nie czytaj ich może zrobi Ci się lżej na sercu no i w
            nerwice nie popadniesz. Bez odbioru

TO JEST WłAśNIE RADA DLA CIEBIE "PORTIERZE"
            ZASTOSUJ SIĘ DO NIEJ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka