Dodaj do ulubionych

PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 17:51
Panie prezydencie, nie zechciał mi pan odpowiedzieć w naszej rozmowie
telefonicznej więc pytam się pana tą publiczną drogą: CZY ZAMIERZA PAN
WYCIĄGNĄĆ KONSEKWENCJE WOBEC ZARZĄDU RTBS "ADMINISTRATOR" ZA TO O CZYM PISAŁY
NAJWIĘKSZE DZIENNIKI I TYGODNIKI W POLSCE? Skądinąd wiem, że prezes Kołdej
jest pana przyjacielem, ale to nie powinno być żadną przeszkodą jeżeli chce
pan działać zgodnie z głoszonym hasłem i programem Radomin Razem. Więc jak?
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 23:45
      Panie Prezydencie , czy konkurs na szefa MPK nie powinien mieć w ogłoszeniu o
      konkursie jeszcze jednego warunku : kandydat powinien mieć .... cm wzrostu.
      Czy warunek ,że kandydat musi mieć papiery zarządcy nieruchomości wynika z
      tego ,że już jest taki kandydat ,czy z tego ,ze chce Pan unieruchomić
      autobusy ..i zrobić z nich nieruchoności.
      • Gość: ?? Re: PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA IP: *.radom.pilickanet.pl 15.12.02, 13:40
        gdzie mozna znaleźć to ogłoszenie z konkursem na szefa mpk???
    • rzecznik.um [...] 14.12.02, 10:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: mariola Re: PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 19:28
      banasiewicz to kawał łobuza, ...ot i wsio
      • Gość: kołdej Re: PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA IP: *.radom.leased.ids.pl 11.01.03, 11:17
        B. to bardzo miły i rozsądny pan.
        • Gość: Sewek Re: PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA IP: 81.15.164.* 21.01.03, 10:38
          A to się dopiero porobiło: rzecznik prasowy UM polemizuje na formu GW. Tego
          jeszcze nie było. Ludzie mamy teraz szanse trzymać rękę na pulsie. Pani Marzena
          odpowie nam na każde pytanie.
          Pyt. nr 1
          Czy to prawda, że prezydent Banasiewicz ma ogromne długi i sprawując funkcję
          wicka chce sobie podreperować finanse ?
    • Gość: M. Podlipniak Re: PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA IP: *.um.radom / 10.1.5.* 10.01.03, 10:09
      Oświadczam, że nie wypowiadałam się na radomskim forum Gazety Wyborczej.
      Marzena Kędra-Podlipniak, rzecznik prasowy prezydenta Radomia
    • Gość: Mariola Re: PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 09:51
      Ja nie napisałam że Banasiewicz to kawał łobuza bo poprostu tego pana nie znam.
      A Ty druga "mariolu" jeżeli podszywasz się pod kogoś to zwróć uwagę na to jak
      ten ktoś się podpisuje - Mariola przez duże M.
    • Gość: Marek W. Re: PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:38
      Ty Wojtek z Galanta Palanta, czego ty chcesz od swojego kolegi wiceprezydenta
      płk Banasiewicza ???????????????
      • Gość: Mariola Re: PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA IP: *.radom.leased.ids.pl 05.05.03, 17:48
        Teraz z Wodociągów ciągnie.
        • Gość: marysia Re: PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA IP: *.radom.pilickanet.pl 13.05.03, 13:00
          Co tam można ciągnąć kranówę? To bardzo biedna firma dlatego podnieśli cenę
          wody.
    • Gość: zulus Re: PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA IP: *.com.pl 14.05.03, 21:14
      Kto wie kto to Banasiewicz
      • Gość: baryton Re: PYTANIE DO PREZYDENTA BANASIEWICZA IP: *.radom.leased.ids.pl 21.05.03, 13:51
        Co pan już załatwił dla Radomia panie Banasiewicz? Bo co dla siebie to wiemy.
        Czemu ciągle pan przesiaduje w salonie fiata na Kieleckiej ? Przecież to już
        nie pana tylko syna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka