Dodaj do ulubionych

Mam prośbę do plażowiczów - please help

03.09.02, 10:40
Ten wątek nie ma nic wspólnego z żartami.

Czy mogę was prosić o zagłosowanie na mój wątek w forum Emerytura (Eksperci)
"Czy opóźnienia ZUS mają wpływ na prowizję OFE".

Bardzo mi zależy (i wam też powinno), by zainteresować tym problemem GW.
Jak będzie dużo głosów, to może coś sie ruszy, a za GW zawsze idą inni.

Z góry dziękuje i przepraszam, że zawracam głowę podczas porannej kawy.
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: Mam prośbę do plażowiczów - please help 03.09.02, 10:43
      O tak, już ja Ci zagłosuję.
      • ignatz Re: Mam prośbę do plażowiczów - please help 03.09.02, 10:43
        Żartowałem.
        • refor_mator Re: Mam prośbę do plażowiczów - please help 03.09.02, 10:45
          Dzięki. Prosze tylko o jedno kliknięcie na łapkę z paluszkiem.
          • e.silver Re: Mam prośbę do plażowiczów - please help 03.09.02, 10:46
            a co mi tam, niech stracę, kliknę

a gdzie jest forum emerytura?
            • maga34 Re: Mam prośbę do plażowiczów - please help 03.09.02, 10:49
              zgaduję, że nie w społeczeństwie ?
          • ignatz Re: Mam prośbę do plażowiczów - please help 03.09.02, 10:50
            Na łąpkę?! O kurcze!
            • refor_mator By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 10:59
              Dzięki - doszły juz 4 głosy.
              • e.silver Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 11:01
                Reformi, mam 6 kont na gazecie, więc gwarantuję Ci jeszcze 5 głosów hihi
                • refor_mator Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 11:07
                  Oj - tu chyba bardziej jest kontrola na adres IP. Ja też próbowałem klikac z
                  różnych nicków i g.... z tego wyszło.
                  Ale thanks za dobre chęci. Odwdzięcze się kiedyś.
                  • e.silver Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 11:08
                    aha, to szkoda :(
                  • misiania Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 11:11
                    A mnie się chyba udało, tyle tylko, że otworzyłam nowe okno internetowe i
                    weszłam do portalu "na nowo". Sprawdź może liczbę głosów...
                    • maga34 Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 11:15
                      a ja mam jedno konto i z niego zagłosowałam (stan 25)
                    • refor_mator Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 11:18
                      Przybyło juz 7 głosów !!!

Jesteście super.
                      Jak se przypomnę, ze chciałem was reformowac, to aż ze wstydu policzki mnie
                      pieką.
                      • robert_c Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 11:48
                        Ja próbowałem zaglosowac, ale wyszło mi że juz głosowałem. Widać mój brat juz
                        tam działał (co widać też po nicku). Musze zmienic hasło. hehe

Refor - dobrze ze poczułes skruchę. za te twoje reformy
                        • oxycort Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 12:04
                          A jak sie sprawdza stan głosów?
                          • misiania Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 12:07
                            Się czyta.
                            • maga34 Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 12:08
                              ale ze zrozumieniem :)
                              • refor_mator Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 12:23
                                Stan głosów jest na spodzie.
                                Coś stanęło na 25.
                                Nie żebym narzekał, ale jeśli ci co już głosowali mają dostęp do innego kompa o
                                innym adresie IP, to ... można jeszcze raz, nawet pod tym samym nickiem.

Założę się, że wielu spośród was również ma problemy z przelewaniem składek i
                                im również OFE dłużej policzy podwyższoną prowizję.
                                Tak więc to w naszym interesie.
                                • oxycort Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 12:24
                                  Na spodzie czego?
                                  • refor_mator Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 12:56
                                    Na spodzie ekranu.
                                    Ekran to to na co patrzysz.
                                    Teraz wejdż na forum Eksperci->Emerytura i pojedż kursorem (ta biała strzałka)
                                    na lewy dolny róg ekranu. Nieco bardziej pośrodku.
                                    Tam zobaczysz szarą kreskę i cyferkę, a obok czerwony podkreślony napis "głosuj"
                                    Kliknij na niego (znaczy naciśnij lewy przycisk myszy - mysz to to co trzymasz
                                    w prawej dłoni).

Jasne?

Aha na forum Eksperci wchodzi się klikając na napis "Eksperci". Masz go w pasku
                                    powyżej obok "Fora regionalne" i "Moje forum". Potem kliknij na
                                    napis "Emerytura" i wybierz mój wątek (jest pierwszy od góry).
                                    • oxycort Re: By nie szukać - Eksperci -> Emerytura 03.09.02, 13:19
                                      Nic z tego. próbowałem, ale to mnie przerasta.
                                      Sorry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka