Gość: siolo ojo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:48 przeciesz to jest "drukarnia" !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: socceraras Re: Inne terminy meczów Jadaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:51 jaki nie będzie termin - rozjedziemy was. Poza tym Jadar boi sie zagrać w Łuczniczce, bo przyjdzie 5 tys. ludzi i wielkiej hali, jaką w Radomiu możecie zobaczyć sobie tylko w telewizji zostanie stłamszony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Inne terminy meczów Jadaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 14:24 Przeciez terminy play off były wadome juz dawno i czemu działacze z bydgoszczy nie zarezerwowali hali za wczasów? nie liczyli sie ze Chemik moze zagrac w play offach? Dziwne to wszystko jest w tej bydgoszczy najpierw wyruchali nyse teraz chca nas!!! Smiech na sali normalie! A wogóle to hala sportowa w Bydgoszcvzy jest sala sportowa czy handlow. Bo najpierw targi spozywcze a teraz ogrodnicze zajebista hala sportowa!!! A socrates nawet wam ta hala targowa nie pomoze ze nyse wyruchaliscie to nie znaczy ze my sie damy!!! Nasza druzyna jest zajebiscie kondycyjnie przygotowana do play offów jeszcze przez Wagnera wiec nam pasuje mecze co 3 dni rozgrywac wam raczej nie zabardzo to pasi bo z tego co słyszałem wasz trener obawia sie o kondycjie fizyczna jego podopiecznych wiec mamy odpowiedz na pytanie dla czego Chemikowi tak zalezy na przełozenie terminów meczu. Jesli wy nie macie hali wolnej w Bydgoszczy to my w radomiu znajdziemy hale z wolnymi terminami i wszystkie mecze mozemy rozegrac w Radomiu. U nas odrózniamy hale sportowa od hal targowych:)A tak na marginesie słyszałem ze trzesiecie juz gaciamy na mysl o Radomiu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też jestem z Radom Re: Inne terminy meczów Jadaru IP: *.pr.radom.net 04.04.06, 16:08 też jestem z Radomia,ale nie jestem takim chamem jak ty ,swinio co piszesz w internecie. ciebie kto wyr...ał ? chyba ojciec. A do "kibiców " z Radomia -to przypomnijmi sobie ile razy ze względu na Targi ,najczęściej gołębi ,były przekłądane mecze z soboty na poniedziałek . Niestety ani Chemik ani Jadar nie jest właścicielem sali. Sala zresztą musi się jakoś utrzymywać . Pozdro dla normalnych kibiców siatkówki . Odpowiedz Link Zgłoś