Dodaj do ulubionych

Wybory w PO

IP: *.crowley.pl 10.04.06, 19:41
Gesiak mial ochote startowac na szefa Platformy, Kopaczowa utracila, bo sie
przestraszyla, ze za wysoko urosnie. Probowal sie dogadac z Luczyckim, ale bez
skutku. I wygral nowy ulubieniec kandydatki na prezydenta miasta Radomia
urudzonej w Skaryszewie, mieszkajacej w Szydlowcu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kordek Re: Wybory w PO IP: *.internet.radom.pl 10.04.06, 21:22
      Facet jest ok
      • Gość: KR! Re: Wybory w PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:31
        Andrzej Łuczycki senator PO jest z RAdomia i robi dużo w senacie dla Radomia ,a poseł Ewa kopacz jest ze Skaryszewa a mieszka w szydłowcu i od 5 lat nie robi nic dla RAdomia w sejmie jak ona zdobyła 14982 głosy 25 września przecież to był istny mega fuks.Ludzie kompletmnie nie myslą jak głosują jak można głosować na ludzi nie z Radomia!
        • Gość: senatorek Re: Wybory w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:49
          Co senator Łuczycki robi w senacie dla Radomia?
          • Gość: KR! Re: Wybory w PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:08
            Walczy o s12 i nie wspiera Kielc jak dla mnie to bardzo duzo1
            • zdziwiony777 Re: Wybory w PO 11.04.06, 14:43
              Do KR! Pozdrów ojca serdecznie.
              • Gość: marcin Re: Wybory w PO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.04.06, 14:50
                to zaraz... jak ktos juz rzeczywiscie cos dziala na rzecz miasta, to nie mozna sie pochlebnie o nim wypowiedziec na forum publicznym?? ja rozumiem zdziwiony777, ze jak sie nie ma nic madrego juz do powiedzenia, to najlatwiej zaatakowac, ale puknij no sie w glowe. KR! nie napisal nic, coby nie bylo prawda. ludzie, paranoja jakas.
                • zdziwiony777 Re: Wybory w PO 13.04.06, 21:30
                  Przecież ja nic nie chcę od senatora. Owszem chwała mu i cześć, że tak dużo
                  robi. Ja tylko chciałem, żeby KR! pozdrowił ojca. Czy to coś tak złego, że aż
                  muszę być określany, że mam pusto w głowie? Ojmarcinie , marcinie bo ci minie
                  kolejka w podlizywaniu się KR! Miłych snów.
              • Gość: amulet Re: Wybory w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 13:05
                masz racje zdiwiony 777, ze KR! jest tak prosenatorski ze az mdli. Dzieki za
                podopwiedz do tej pory wygladalo na aktywiste teraz twoja koncepcja stawia jego
                wypowiedzi w innym swietle Dzieki
        • Gość: po-sympatic Z tym fuksem to przesad IP: 82.139.45.* 14.04.06, 09:51
          DO K(a)R! Dobrze wiesz , że mega fuksem to był mandat senatorski dla kandydata
          PO. Nie chce pisac za dużo, no chyba ,że mnie zmusisz ale pamiętaj: TWÓJ
          SENATOR dostał 5 tys głosów mniej niż cała PLATFORMA!!!!!!!!!!! A był jedynym
          jej kandydatem, ba był rownież kandydatem PIS, to świetny wynik. Elektorom PO
          szkoda było jednego głosu , z dwóch możliwych, na swojego wysnionego senatora.
          Ja wiem, ż enajmniej głosów dostał od tych Platformersów, którzy go najl;epiej
          znają ;))) i wiem, że ty to rownież wiesz...
          POzdrówka KR! i naprawde jesteś fajnym i sympatycznym człowiekiem
        • Gość: Ga-Ga Re: Wybory w PO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.04.06, 07:43
          Łuczycki nie jest taki zły. Jego dzieci natomiast to przemądrzałe g.......,
          które robią senatorowi wrogą robotę. Jeżeli Łuczycki będzie miał trochę więcej
          do powiedzenia w Senacie to dopiero poznamy prawdziwe oblicze młodych Łuczyckich
          Przed czym chroń nas Panie. Alleluja i amen .
    • Gość: cezary Re: Wybory w PO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.04.06, 00:07
      hih, to sie gesiak rozczarowal... rotlf
    • Gość: Platformers Re: Wybory w PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:37
      Gęsiak nie kandydował, więc nie miał powodu się rozczarować....
      mimo że głosowałem przeciw Kordzińskiemu (głównie dlatego gdyż go nie znam),
      to mam nadzieję że gorzej nie będzie niż jest... trzeba dać się człowiekowi
      wykazać - niech spróbuje scalić Platformę i zamknąć gędy krzykaczom...
      Programu żadnego co prawda nie przedstawił, ale tu akurat nie był jedyny...
      wygrało zwyczajnie koło PO-północ, które najliczniej delegowało ludzi do
      głosowania. Stary układ pozostał i złudzeń nie mam że wielkie zmiany zaistnieją.
      Ocenimy przewodniczącego po wyborach samorządowych...
      • Gość: wtajemniczony Re: Wybory w PO IP: 82.139.37.* 13.04.06, 19:09
        z dobrych żródeł wiem,że nasz młody KR! nie jest synem senatora ,a szkoda...
        • Gość: hihihi Re: Wybory w PO IP: 82.139.45.* 13.04.06, 19:38
          masz racje przy calym oszołomstwie te wypowiedzi jak na niego sa zbyt
          inteligentne zdecydowanie nie ten poziom hihih
    • Gość: Obserwer Re: Wybory w PO IP: 82.139.50.* 15.04.06, 22:02
      Ale ta Kopaczow PASKUDNA ona ma chłopa ? a jak tak, to gdze on miał oczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka