Dodaj do ulubionych

7 urodziny Radia REKORD.

17.10.01, 20:58
29 pażdziernika Radio REKORD obchodzić będzie siedmiolecie swojego istnienia.
Co z tej okazji powinno pojawić się na jego antenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: 7 urodziny Radia REKORD. IP: 194.181.0.* 18.10.01, 09:35
      Proponuję uczcić to siedmioma latami ciszy w eterze.
    • Gość: @rek Re: 7 urodziny Radia REKORD. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 21:44
      Jestem stalym sluchaczem Radia Rekord FM od 7 lat. W tym czasie duuuuzo sie
      zmienilo zresztą jak w calym radomiu. Na poczatku bylo super..potem pod
      panowaniem niejakiego A. Dabrowskiego radio spadlo na psy. Teraz pod
      panowaniem "nieprofesjonalnego aktora" czyli J.R. jest po prostu "MERITUM".
      Radio Rekord juz nie jest takie jak przed 7 laty chociaż kieruje nim osoba
      ktora spedzuila z Rekordem praktycznie 7 lat, najpierw jako dyrektor
      programowy, teraz jako Prezes..ahh ciekawe co bedzie dalej..oby jak najlepiej
      • Gość: Azazello Re: 7 urodziny Radia REKORD. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 20:01
        Rekord nigdy nie mial szczescia do szefow. Siedem lat temu rzeczywiscie bylo to
        znakomite radio, pracowal tam wowczas znakomity zespol, ktory jednak juz w dwa
        miesiace pozniej zaczal sie rozpadac. Tajemnica poliszynela jest to, ze juz w
        trzecim miesiacu dzialalnosci Rekord przestal ludziom regularnie placic. Tak
        pozostalo do dzis.
        Z pierwszego skladu rozglosni nie ma juz tam nikogo. W siodme urodziny radia
        rekord chcialbym, aby na kilka godzin wrocili na antene dawni prezenterzy,
        dawni newsmeni oraz dawni reporterzy:-))
        • Gość: sasasasa Re: 7 urodziny Radia REKORD. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 10:14
          Gość portalu: Azazello napisał(a):

Tajemnica poliszynela jest to, ze juz w
          > trzecim miesiacu dzialalnosci Rekord przestal ludziom regularnie placic. Tak
          > pozostalo do dzis.
          > Z pierwszego skladu rozglosni nie ma juz tam nikogo.

po 1 to jest prawda..Rekord jest niewyplacalny, pracownicy nazekaja ze nie jest
          im placone regularnie a po 2 z pierwszego skladu pozostał TYLKO Jarosław Rabenda
          ktory to pełni obecnie funkcje prezesa ( banda kolesiow go wybrała, nikt inny nie
          wybrał by takiego h... na prezesa radia,bleh).. mam nadzieje ze juz niedlugo
          zmeini sieszefostwo a moze bedzie lepiej. Teraz nawet jakbym pan Rabenda stanął
          na rękach to i tak by nie zrobił radia takim jakie bylo 7-6 lat temu jak to robil
          T. Jankowski obecny szef radia Eska i poniekad radia Radom..jestem zbulwersowany
          tym ze Radio Rekord aktualnie nadaje sie do d... , a wszystko zepsul
          A.Dabrowski , byly prezes
          • Gość: Azazello Re: 7 urodziny Radia REKORD. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 22:47
            Jesli dobrze pamietam, rabendziak trafil do radia w kilkanascie dni po
            inauguracji, nie przypominam sobie tez, zeby byl obecny w trakcie probnych
            emisji, zatem nie traktuje go jako czlonka pierwszego skladu...
          • Gość: TripleX Re: 7 urodziny Radia REKORD. IP: *.supermedia.pl 31.10.01, 02:11
            Gość portalu: sasasasa napisał(a):

Teraz nawet jakbym pan Rabenda stanął
            >
            > na rękach to i tak by nie zrobił radia takim jakie bylo 7-6 lat temu jak to rob
            > il
            > T. Jankowski obecny szef radia Eska i poniekad radia Radom..

Dla ścisłości, T. Jankowski nie jest szefem Radia ESKA. Wiem, bo tu(znaczy się w
            centrali) pracuję. Pozdrawiam wszystkich słuchaczy radomskich rozgłośni
            (wszystkich). TripleX
        • Gość: sasasasa Re: 7 urodziny Radia REKORD. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 10:15

> pozostalo do dzis.

im placone regularnie a po 2 z pierwszego skladu pozostał TYLKO Jarosław Rabenda
          ktory to pełni obecnie funkcje prezesa ( banda kolesiow go wybrała, nikt inny nie
          na rękach to i tak by nie zrobił radia takim jakie bylo 7-6 lat temu jak to robil
          T. Jankowski obecny szef radia Eska i poniekad radia Radom..jestem zbulwersowany
        • Gość: sasasasa Re: 7 urodziny Radia REKORD. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 10:16

> pozostalo do dzis.

• Gość: M Re: 7 urodziny Radia REKORD. IP: 194.181.0.* 29.10.01, 11:08
            > Sasasa napisał(a): Teraz nawet jakby pan Rabenda stanął
            na rękach to i tak by nie zrobił radia takim jakie bylo 7-6
            lat temu jak to robil
            T. Jankowski obecny szef radia Eska i poniekad radia Radom.

Z całym szacunkiem, ale T. Jankowski i J.Rabenda to nie jedyne osoby pracujące
            w Radiu Rekord. Było tam jeszcze parę osób, które w mniejszym lub większym
            stopniu pracowały na jego słuchalność. Szkoda, że nie zauważa się tego drobnego
            szczegółu. Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych pracowników radomskich
            rozgłośni. Zwłaszcza tych nieco "starszej generacji". Wszystkiego najlepszego z
            okazji jubileuszy. Bez względu na stację lub firmę w której obecnie pracujecie!
    • Gość: Voytek Re: 7 urodziny Radia REKORD. IP: 212.244.146.* 19.10.01, 15:32
      kleksik napisał(a):

> 29 pażdziernika Radio REKORD obchodzić będzie
      siedmiolecie swojego istnienia.
      > Co z tej okazji powinno pojawić się na jego antenie.

Może co NIE POWINNO się pojawić?
      Ja stawiam na Bieleninika
      • Gość: B@rtekW Re: 7 urodziny Radia REKORD. IP: *.radio.rekord.fm 21.10.01, 08:52
        > > 29 pażdziernika Radio REKORD obchodzić będzie
        > siedmiolecie swojego istnienia.
        > > Co z tej okazji powinno pojawić się na jego antenie.
        >
        > Może co NIE POWINNO się pojawić?
        > Ja stawiam na Bieleninika

Hmm... A co w zamian? :)

• tomek!s Re: 7 urodziny Radia REKORD. 22.10.01, 17:46
          Gość portalu: B@rtekW napisał(a):

> > > 29 pażdziernika Radio REKORD obchodzić będzie
          > > siedmiolecie swojego istnienia.
          > > > Co z tej okazji powinno pojawić się na jego antenie.
          > >
          > > Może co NIE POWINNO się pojawić?
          > > Ja stawiam na Bieleninika
          >
          > Hmm... A co w zamian? :)
          >

Ja. Na ten przykład... :))

• Gość: M Re: 7 urodziny Radia REKORD. IP: 194.181.0.* 29.10.01, 11:13
      > Sasasa napisał(a): Teraz nawet jakby pan Rabenda stanął
      na rękach to i tak by nie zrobił radia takim jakie bylo
      7-6
      lat temu jak to robil
      T. Jankowski obecny szef radia Eska i poniekad radia
      Radom.

Z całym szacunkiem, ale T. Jankowski i J.Rabenda to nie
      jedyne osoby pracujące
      w Radiu Rekord. Było tam jeszcze parę osób, które w
      mniejszym lub większym
      stopniu pracowały na jego słuchalność. Szkoda, że nie
      zauważa się tego drobnego
      szczegółu. Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych
      pracowników radomskich
      rozgłośni. Zwłaszcza tych nieco "starszej generacji".
      Wszystkiego najlepszego z
      okazji jubileuszy. Bez względu na stację lub firmę w
      której obecnie pracujecie!
    • problema Re: 7 urodziny Radia REKORD. 29.10.01, 22:01
      kleksik napisał(a):

> 29 pażdziernika Radio REKORD obchodzić będzie siedmiolecie swojego istnienia.
      > Co z tej okazji powinno pojawić się na jego antenie.

> To co się dzsiaj pojawiło było super.Cieszy mnie bardzo fakt,że w tych ludziach
      Rekordu jest tyle entuzjazmu,że mimo kłopotów o których piszecie-Oni działają i
      robią to bardzo dobrze.Cieszę się,że tak dużo słuchaczy to także docenia.Życzę
      Rekordowi i wszystkim mediom w Radomiu wielu sukcesów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka