Gość: klub 4x4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 00:00 Klub 4x4 zaprasza na rajd aut terenowych ,początek 30 kwietnia 21.00 Koszorów koło Szydlowca, wiecej informacji na www.4x4.radom.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosć Re: rajd aut 4x4 IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 06:50 zapraszacie na nie działającą strone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: rajd aut 4x4 IP: *.internet.radom.pl 24.04.06, 02:11 Przecież działa...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Re: rajd aut 4x4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:00 i popracujcie nad statutem a w nim nad punktem dotyczacym etyki klubowicza 4x4, żeby potem terenówka nie goniła przechodniów po chodniku bo tak bliżej i szybciej. P.s. myjcie też częściej szyby bo ludzi na pasach nie widzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rajd aut 4x4 IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:43 Thorez jaki Ty nerwowy jesteś mamusia Cię nie kochała czy jak.?? Może podasz przykład takiej jazdy przez klubowicza ? Co do mycia to co to za terenówka która jest czysta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Re: rajd aut 4x4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 08:19 prosze bardzo - w zeszłym tygodniu ul. Niedziałkowskiego - Curie, skręt z niedziałkowskiego w łacznik z Kilińskiego. Idę z dzieckiem na spacer (głęboki wózek) Niedziałkowskiego około 15.40 zakorkowana, gość z terenówki skraca sobie drogę z Niedziałkowskiego jadąc po chodniku w kierunku Kilińskiego, na jego tyłku radosna naklejka 4x4.radom.pl. Tak sie składa, że tym chodnikiem szedłem właśnie ja. Z dzieckiem. Mamusia mnie kocha, ale odkąd poruszam się po mieście z małym dzieckiem trudno żebym nie był wyczulony prawda? Czysta terenówka? a fe, jakie to nie off-roadowe prawda? A co z kodeksem ruchu drogowego i przepisami dotyczacymi czystości i widzialności świateł i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: rajd aut 4x4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 00:15 Przykro mi ze to akurat auto z nasza naklejką,chciałbym tylko zaznaczyć,że w czasie 1 i 2 pikniku off road rozdaliśmy ponad dwieście naklejek z logo klubu ( do klubu należy tylko 28 osób). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Re: rajd aut 4x4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:25 rozumiem, zdarzają się czarne owce.. Pozdrawiam i życzę więcej klubowiczów a nie tylko sympatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: rajd aut 4x4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 00:01 Dzięki za wyrozumiałość , klubowicze zostaną dodatkowo przeszkoleni i zbiorowo zaczniemy starać się o tytuł "Dżentelmen kierownicy" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynek Re: rajd aut 4x4 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.04.06, 13:20 Skocki bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: rajd aut 4x4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 05:16 Będzie circa 30 aut,zapraszamy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreyfus Re: rajd aut 4x4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:20 gdzie ten koszarów?jak tam dojechać? p bagna? Odpowiedz Link Zgłoś