Dodaj do ulubionych

Po meczu Widzew - Radomiak

IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 17:46
Co by było jakby Widzew grał w 11, co by było gdyby nie dwa niby strzały na
barmkę Widzewa a tak na prawdę samobuje bramkarza Fabiniak, ach co by
było....Radomiak pewnie zmierza do III ligi bo tyle farta już nie będzie miał
w kolejnych meczach.
Obserwuj wątek
    • Gość: T&T No toś się wysilił "BULA" .... IP: *.chello.pl 24.04.06, 19:05
      I to ma być pierwszy "rozprowadzający" komentarz do artykułu. Wydaje mnie się,
      żeś się "bula" zbytnio nie koncentrował przed napisaniem tego tekstu. A może
      to efekt pośpiechu, żeby nikt Ciebie nie wyprzedził? Tak czy inaczej,
      ja uważam, że nie jest ważne jak się zdobywa bramki (punkty za "wartość
      artystyczną" to są przyznawane w łyżwiarstwie figurowym, a nie w piłce nożnej),
      ale to jest ważne, że się je zdobywa i trzeba się cieszyć, że Radomiak urwał
      cenny punkt w Łodzi i wierzyć, że jeszcze nie wszystko stracone i jak będą grać
      nasze Orły z taką skutecznością, to szanse na pozostanie w drugiej lidze ciągle
      jeszcze są. A dopóki są te szanse, to trzeba walczyć, a nie "smędzić" o
      trzeciej lidze. Na to jest zawsze szansa i to najprostrza do osiągnięcia.
    • Gość: Mirek z FL Re: Po meczu Widzew - Radomiak IP: *.mia.bellsouth.net 24.04.06, 19:55
      Lepszy jeden punkt niz nic,szczegolnie przeciw Widzewowi, moze to poczatek
      zmiany na lepsze. Mam nadzieje!
      Pozdrowienia dla wszystkich
      • Gość: mk patrzac na tabele IP: *.devs.futuro.pl 24.04.06, 20:29
        jeszcze nie wszystko stracone, tu kazdy punkt jest na wage zlota wiec nie ma co
        marudzic tylko teraz wygrac z Zaglebiem i bacznie przygladac sie co robi
        konkurencja. mam nadzieje ze wszyscy grac beda uczciwie (wiem nadzieja matka
        glupich)pozdrawiam.
    • Gość: art Re: Po meczu Widzew - Radomiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:33
      bula taki jest sport!!!w meczu z polkowicami u siebie goscie oddali praktycznie
      jeden celny strzal i wygrali mecz. bula ty jestes kibicem Radomiaka???czy ty z
      kielc jestes?
    • Gość: Ronin Jest szansa dopoki pilka w grze,,,,,, IP: *.aei.ca 25.04.06, 01:07
      Zaglebie ,Radomiak moze pokonac ale musi grac z determinacja i madrze
      taktycznie. Jak Mroziewski zaszczepi ducha walki w pilkarzy to bedzie OK. Jest
      okazja aby wygrac w Radomiu pierwszy mecz w rundzie rewanzowej.
      Radomiak do boju!!!!!!!!
    • Gość: Szczypior Re: Po meczu Widzew - Radomiak IP: 193.111.144.* 25.04.06, 07:44
      Nie widziałem meczu w Łodzi, ale byc moze takze w przypadku piłki nożnej
      sprawdza się zasada, że z lepszym gra się lepiej. Poukładana taktycznie drużyna
      jest w stanie nawiązać walkę z najlepszymi a z leszczami się męczy a nawet
      przegrywa. Nie łamcie się chłopaki Radomiak zasługuje na grę w II lidze!
      • Gość: gela Re: Po meczu Widzew - Radomiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:40
        Nie wiem czy to kogos zainteresuje ale poczytajcie wypowiedzi Pana Kurasa po
        kolejnym przegranym meczu Pogoni co wam to przypomina?

Mariusz Kuras, trener Pogoni:
        - Jestem raptem 5 dni a już załapałem się na dwa mecze z drużynami, które mają
        nóż na gardle i to było dziś widać. Pierwsza połowa była bardzo nerwowa. W
        drugiej wypracowaliśmy sobie kilka okazji, ale akurat skuteczny był tylko Piotr
        Bania. Czuliśmy w nogach, że w środę graliśmy mecz z Górnikiem Zabrze.

Źródło: PAP

może to nie na temat ale nie lubie goscia
        • Gość: fan Re: Po meczu Widzew - Radomiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:56
          Podobno nie życzy się komus czegos co nam nie miłe, ale akurat temu gosciowi
          życzę 5 kolejnych przegranych z Pogonią. Ciekaw jestem jak Ptak się wku.. i
          wypeirdoli kurasa to gdzie spadnie? Pewnie do II ligi i znowu zacznie gadać że
          zawsze marzył o powrocie w szeregi ..... II ligowców.
          A swoją drogą bardzo dobrze się stało, że nasz Radomiak zremisował w Łodzi.
          Trochę optymizmu powiało i psychika chłopaków w jakims tam stopniu została
          odbudowana. Jeszcze jakby ograć zagłębie to z Lechią jestem spokojny o wynik.
          Pozdro
          • Gość: T&T Teraz tylko zacięta walka o każdy punkt ......... IP: *.chello.pl 26.04.06, 08:42
            Minęło dwa dni, nowego artykułu, w GW, o sytuacji w Radomiaku jeszcze nie
            opublikowano, więc pozwolę sobie niejako dopisać parę słów, do których
            napisania zainspirowały mnie wpisy przedmówców pod tym artykułem. Otóż
            porównując hurrra komentarze, po zatrudnieniu trenera Kurasa, zresztą mnie
            samemu też wydawało się, że jest to bardezo dobry wybór, z dnia na dzień,z
            tygodnia na tydzień, patrzyliśmy z coraz bardziej ogarniającym strachem, czym
            rzeczywiste efekty Jego pracy mogą się zakończyć dla naszego klubu. Jeszcze raz
            okazało się, że poprzednio uzyskiwane, bardzo dobre rezultaty pracy trenerskiej
            w innym klubie, nie muszą gwarantować sukcesu gdy podejmuje się trenowania w
            następnym klubie. Zatrudniono nowego trenera i zespół, złożony z tych samych
            zawodników, którzy, prawie bez walki, przegrali pięć pierwszych meczy, z dwóch
            wyjazdowych spotkań przywiózł dwa, jakże cenne w tej sytuacji punkty. Ja
            oceniam, że z Zagłębiem można będzie wygrać tylko i wyłącznie wtedy, jeśli
            zawodnicy zagrają z taką samą determinacją, a w szczególności obrona zagra
            z pełną koncentracją, jak w meczu z Widzewem. Też osobiście oceniam ten mecz
            z Widzewem jako najbardziej udany w rundzie wiosennej. Aby więc wygrać
            z Zagłębiem trener powinien odbyć indywidualne rozmowy z każdym z zawodników
            i dokonąc oceny, którzy z Nich są, na dzień dzisiejszy, najbardziej "napaleni"
            i umotywowani do gry na "pełnych obrotach" przez 90 minut. Tak jak ja oceniam
            sytuacje w Zagłębiu to potencjał mają oni ciągle duży, ale chęci do awansu,
            u zawodników ekipy z Sosnowca, ja nie zauważyłem. Dlaczego? Z bardzo prostej
            przyczyny, bo w przypadku awansu i euforii, jaka by się zapewne pojawiła
            u Włochów, którzy są właścicielami Zagłębia, doszłoby do wymiany całej drużyny,
            bo na I-szą ligę to Oni byliby za słabi, więc nikt z obecnego zespołu nie jest
            takim obrotem sprawy zainteresowany. Jaki stąd wniosek: trzeba z nimi zagrac
            bardzo twardo, tak na granicy faulu i to od pierwszego gwizdka arbitra, to
            wtedy szybciej "odpuszczą" bo ocenią, że zdrowie ważniejsze niż trzy punkty,
            które tak bardzo, albo wcale, nie są Im potrzebne. I to chyba by było na tyle!
            • Gość: Gela Re: Teraz tylko zacięta walka o każdy punkt ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 09:21
              obawiam sie jednego mimo całej złości do Kurasa, to on przygotował drużynę,
              analogicznie przypominam sobie sytuacją z Legii gdy przyszedł trener SMuda za
              Białasa i jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki druzyna złożona z tych
              samych zawodników zaczęła grać jak z nut, a w przerwie miedzy rozgrywkami Franc
              zaczął ściagać swoich pupilków łapiński siadaczka wojtala citko
              a grających piłkarzy dyskredytował za rzekomy brak ambicji m.in. mosóra nazwał
              publicznie facetem bez jaj, skończyło się to tragicznie
              • Gość: wojtek Re: Teraz tylko zacięta walka o każdy punkt ..... IP: 213.25.173.* 26.04.06, 10:18
                grał w Radomiaczku Sławek Machnio kiedyś, i strzelał dużo bramek (z wolnuch
                też) i były to ładne bramki. ale wiekszos o ile mnie pamiec nie myli strzelał
                po błedzch obrońców piłka mu sie odbijała od kolan uda tyłka i innych częsci
                ciała i wpadała i były punkty, tak naprawde piłka to gra błedów i generalnie
                kazda bramka pada po błedzie i oby wiecej takich błedów ze strony przeciwników
                Radomiaka
                • Gość: gela Re: Teraz tylko zacięta walka o każdy punkt ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 11:34
                  mylisz się machnio miał super technikę tylko gdy idąc na uczelnie mijałem
                  go na struga to za nim wlókł się kłąb dymu jak z parowozu,
                  a ponieważ był pupilkiem Antoniaka to raczej o wagę nie dbał,
                  takim łowcą bramek to był Zolech na pierwszy rzut oka nie nadawał sie do
                  podawania piłek a strzelał bramkę za bramką a oni oddali go do Avii
                  za czapkę gruszek, jak przypominam sobie posunięcia naszych działaczy na
                  przestrzeni lat to mi się scyzoryk otwiera,
                  84- budowa hali zamiast wzmacnianie drużyny, spadamy z I ligi o jedną bramkę
                  94-95 poseł kowalczyk przywozi romanowskiego, w trosce o własne stołki nasi
                  włodarze gonią go na cztery wiatry, facet przejmuje polonie -w-wa i puka do
                  bram ligi mistrzów,
                  w miedzyczasie oddajemy w zime Łopatę do ceramiki Siadaczka symuleje kontuzję
                  bo jest już dogadany z petrochemią Płock i drużyna się rozsypuje,
                  ostatnio sami wiemy co się dzieje ostatnio
                  dużo by mówić i pisać
                  • Gość: ktoś Re: Teraz tylko zacięta walka o każdy punkt ..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.04.06, 11:44
                    Jestem przekonany ze Hasan jeszcze teraz lepiej sie zachowałby niż Sajdak czy
                    Uss w polu karnym.Lecz jak sie go an stadion nie wpuszcza tylko kaze kupowac
                    bilet...Byli zasłuzeni dla klubu zawodnicy jak i trenerzy powinni byc za darmo
                    wpuszczani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka