Dodaj do ulubionych

Radomski LANS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:29
ostatnio była u mnie moja kumpela z Gdanska i smiac jej sie chcialo jak
przeszłysmy sie ul. Zeromskiego do jednego z pobliskich pubów.
Głownie brechtała sie z (jak to określiła) "Radomskiego lansu"
tzn.dziewczyny głownie w kolorach biel i róź, koniecznie kolczyk w pępku na
wierzchu i ciemne okulary w pochmurny dzien
chłopaki natomiast białe skarpetki do krótkich spodenek- ale koniecznie
wyciagniete do połowy łydek zeby było widac że firmowe np. Nike lub Adidasa
Stwierdziła ze to styl małomiasteczkowy

Ja wczesniej nawet nie zwróciłam na to uwagi, ale nie uwazacie ze jednak coś
w tym jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: Radomski LANS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:35
      Tak myslał by kto, ze w gdańsku taka moda na 102 i wszyscy chodzą ubrani jak w
      Paryżu. Dla mnie śmieszne jest to, że ta Twoja kumpela z Gdańska uważa sie za
      taką Paryżankę. Śmieszą mnie tacy ludzie.
    • Gość: ja-roszy Re: Radomski LANS IP: 82.139.38.* 02.05.06, 22:35
      no jest głupota Twojej szanownej koleżanki wielko-miejskiej....
    • Gość: :)) Re: Radomski LANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:48
      no wlsnie nie, ona jest spoko dziewczyną która wcale nie musi byc ubrana trendy
      jak to opisalisci. chodziło jej bowiem o bardziej przesmiewczy wizerunek
      niektórych osob
      • Gość: gość Re: Radomski LANS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.05.06, 22:57
        ja mam rodzine w gdańsku i jak do nich jeżdze i patrze na ludzi to wcale nie
        różnią sie od ludzi z radomia. twoja kolezanka chciała po prostu wyjść na
        kobiete z wielkiego miasta niewiadomo kogo ale chyba jej sie nie udało
        • Gość: PTczK Re: Radomski LANS IP: *.udn.pl 03.05.06, 00:01
          Jak na mój gust trochę przesadzona opinia.
        • Gość: gosiz Re: Radomski LANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 00:02
          Nie tylko w Radomiu ludzie źle się ubierają, w każdym mieście można spotkać
          takie okazy, a twoja koleżanka chyba nie miala nic innego do powiedzenia i
          zajęła sie ocenianiem innych. Ciekawe w jakie superciuchy ona się ubiera.
          • Gość: substancjaZenujaca Re: Radomski LANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 12:12
            Pewnie sama by sie tak lansowała jak by mogła :-)
    • Gość: )))))))))))) Re: Radomski LANS IP: 82.139.38.* 03.05.06, 12:12
      > tzn.dziewczyny głownie w kolorach biel i róź, koniecznie kolczyk w pępku na
      > wierzchu i ciemne okulary w pochmurny dzien

A co ona nie może pokazać pępusia bo ma mięsień piwny?

> chłopaki natomiast białe skarpetki do krótkich spodenek- ale koniecznie
      > wyciagniete do połowy łydek zeby było widac że firmowe np. Nike lub Adidasa

A w Gdańsku mają patent... Noszą krótkie spodnie które zasłaniają skarpetki,
      albo ich nie noszą wcale.

> Stwierdziła ze to styl małomiasteczkowy

Nie raczej wolna Polska można się ubierać jak się chce.
    • Gość: :) Re: Radomski LANS IP: *.internet.radom.pl / *.pr.radom.net 03.05.06, 14:26
      > chłopaki natomiast białe skarpetki do krótkich spodenek

A to jak sie ma krotkie spodenki, to nie mzona zakladac bialych skarpetek? Czy
      w ogole nie mozna?
      • Gość: . Re: Radomski LANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:31
        doczytaj do konca, a nie urwałas tylko malo znaczacy kawalek i go komentujesz
        • Gość: vogue Re: Radomski LANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:19
          najlepiej nie nosić, a jeśli już to krótkie, tzw. stopki :)

aaa i skarpetkom do sandałów mówimy N I E !!!
          (jedyny komentarz dla takiego zjawiska: "Wieś tańczy i śpiewa..."
    • isoxazolidine Re: Radomski LANS 03.05.06, 18:31
      jaki "radomski" ??
      przejdź się pierwszą z brzegu ulica w Krakowie. zobaczysz z miejsca setkę
      panienek ubranych wg schematu: szpilki z wielgachnym czubem, pół brzucha na
      wierzchu, przyciasna góra - obowiązkowo w różowych barwach, półprzezroczyste
      spodnie jasnego koloru, blond włosy, kilo chemii na twarzy i mina słodkiej
      kretynki ....
    • Gość: hgty Re: Radomski LANS IP: *.233.udn.pl 03.05.06, 19:20
      powiedz koleżance ze kto w jakich kolorach lubi sie obnosic to jego prywatna
      sprawa i nikomu nic do tego...Jak jej nie pasi to niech sie przejedzie do
      Londynu i zobaczy w jakich kolorach tam sie dziewczyny obnosza(juz nie
      wspominajac o wygladzie).Londyn ponoc bardziej swiatowe miasto od Radomia a
      kolory tam pomieszane na max(różowy nie dość że z białym to z czarnym
      np.)..Wniosek taki z tego co piszesz ze kolezanka przyjechała moze i z Gdańska,
      ale sie spod niego do niego sprowadziła i zwraca uwage na pierdoły,
      małomiasteczkowa laleczka.
      P.S: a ładna chociaż jest?
      Pozdro
    • Gość: :) Re: Radomski LANS IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 03.05.06, 22:35
      serwisy.gazeta.pl/fotografie/1814824,41803,1253576.html - ot, codzienny
      Gdansk... metropolia
      • Gość: :) Re: Radomski LANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:32
        dobre haha
        • Gość: nina Re: Radomski LANS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.05.06, 09:03
          Ta Twoja kolezanka to jakaś pusta lala. Co mnie obchodzi to jak kto sie ubiera?
          Ważne co ma w środku, a sądząc z tego co Twoja kumpela mówi, to ona ma
          niewiele. Moim zdaniem każdy ma prawo sie ubierać jak chce i to jest tylko i
          wyłącznie jego prywatana sprawa. Może zdjątko jakieś masz jej to ocenimy jaka z
          niej stylistka mody. Powiem Wam, że zaczyna mnie to wkurzac, że zamiast bronić
          swego miasta przed ciągłym ośmieszaniem, dajemy sie wciagać w takie bzdurne
          gierki.
          A Ty nie jestes lepsza od niej skoro sie dałaś w to wciągnac. Popatrz sobie na
          paru wielki ludzi, którzy sie zapisali w historii czy to Polski czy świata, a
          zobaczysz, że żaden z nich nie był lanserem, hihi, zresztą lans to obciach.
          • Gość: Marti Re: Radomski LANS IP: 213.195.149.* 05.05.06, 12:29
            Zgodze sie ze Radom pod tym wzgledem nie rozni sie od innych polskich miast ale
            faktem jest ze w innych miastach nie 'uderza' to tak po oczach jak na
            radomskiej ulicy. Z reszta polecam wybrac sie na jakas impreze masowa, sami
            zobaczycie. To akurat raczej jest smutna a jak chcecie sie posmiac z lanserow
            to polecam raczej Archiwum.
            • Gość: vogue Re: Radomski LANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:20
              trzeba się umieć lansować... :)

• Gość: nayebawszy Re: Radomski LANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:41
      takie pierdzielenie w podniebienie to może serwować u siebie na szuwarach, w
      trójmieście jest wiecej dresów z DDR-u niz gdziekolwiek, także srała baba w
      garczek aż po lesie grzmiało...zatykała kołkiem d...pe żeby nie smierdziało:D
      • Gość: agi Re: Radomski LANS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:50
        ale prawdziwy wiesniak z ciebie (bez urazy, bo nie chodzi o miejsce )
        haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka