Dodaj do ulubionych

Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:22
Wreszcie odcięto tą obrzydliwą pępowinę od PIS. Dziękujemy!!! Czas skończyć
z poruszaniem się po biurach PIS innego kolesia z przeszłością PZPR, Adama S.
Brawo Panie Piśle lecz prosimy nie zatrzymywać się na tym jednym typie. Na
towarzysza też czas.
Obserwuj wątek
    • Gość: igo Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.32.radom.pilicka.pl 10.05.06, 21:24
      Jak to dobrze,że pan Suski i pan Kaczynski nie są z Radomia i nie muszą ulegać
      tutejszym"działaczom", którzy wszędzie się pchają i chcą rządzić oświatą i nie
      tylko.
      • Gość: KR! Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:26
        A czy pan Stępnikowski jest z Radomia?Odszedł z PiS-u mówi się trudno ?W radomiu PiS musi wystawić dobra liste najlepiej wspólną z Wspólnotą Samorządową?Musi tez PiS i WS wystawić super kandydata na prezydenta np. Tadeusza Wydrę rodowitego radomianina!
        • Gość: Nemo Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.05.06, 23:25
          KR! Ty masz kompleks, pewnie sam pochodzisz z Koziej Wólki lub Pacanowa. Huknij
          się w tę pustą mózgownicę, może coś Ci zaswita choć osobiście - wątpię.
        • Gość: cycki Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:42
          Pan stepnikowski pochodzi z Radomia .za to pan Wydra jest nawiedzony jak
          cyborg!!!!!!!!!!
        • Gość: Shrek Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:12
          Gosciu ty masz jakas fobie na punkcie tych rodowotych radomian jakby ten fakt
          zalatwial sprawe najlepszego wyboru i przestan juz z tym Wydra ;bo to sie staje
          nudne. Nie idealizuj tak faceta ,bo nikt nie jest doskonaly.
      • Gość: 111 Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.pasztet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:35
        mylisz sie właśnie Suski jest z Radomia i wstydze sie jego zachowaniem i
        lizaniem d... władzą PiS,
    • Gość: be Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:51
      Adam S. nie należał nigdy do PZPR. Kolejny raz pojawia się to oszczerstwona
      forum i zajmą się nim wkrótce właściwe organy.
      • Gość: belfer Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:24
        A może kiedyś do ZNP!!!!!!!!!!!!!!Pewnie się nie przyzna!!!
        • Gość: bułka z masłem Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.internet.radom.pl 11.05.06, 16:10
          Czystek Piłsuskiego ciąg dalszy?
    • Gość: luka Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.internet.radom.pl 11.05.06, 19:12
      Panie Adamie czy to prawda, że do pana kłopotów w PiS przyczynił się pan Sońta
      bo po mieście takie chodza opinie?
      • tom481 Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS 11.05.06, 23:32
        Stępnikowski, masz w mordę szmaciarzu !
        • Gość: jusia Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.udn.pl 12.05.06, 15:21
          odnoszę wrażenie, że A.Stępnikowski jest chory na władzę. Czemu takie larum i
          zwoływanie konferencji prasowych?To jest jego osobista sprawa.Czuję w tym
          kampanię przedwyborczą.Ot taki Lepper oświaty.
          • Gość: mina Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.ats.pl / *.ats.pl 12.05.06, 22:25
            Nie dziw się facet był w PiSie ważną postacia a Suski i kolesie tak go
            załatwili!
            • Gość: Nemo Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.05.06, 22:57
              Suski nie jest z Radomia tylko spod Grójca, więc o co chodzi? To nie jest
              przerstępstwo, że ktoś nie urodził się w Radomiu. Ja urodziłem się w Radomiu i
              mnam nadzieję, że to miasto ędzie zajmowało takie miejsce w Polsce na jakie
              zasługuje. Będę robił wwszystko żeby tak się stało.
              • Gość: koko Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.05.06, 05:54
                Oj nemo aleś ty naiwny ,przyjrzyj się działaniom tych bezrobotnych w PiSie
                (mrozio,ziele,fiszbach,cuba,itp)!!!!!!!!!!!
                P.S.Proszę o szybką odpowiedz.
      • Gość: billy Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.internet.radom.pl 13.05.06, 07:19
        Dlaczego Sonta go nie lubi?
      • sympatyk_pisu Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS 24.12.06, 01:18
        buehehehehehe
        • Gość: menel Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.136.unknown.vectranet.pl 24.12.06, 11:36
          ale ty sympatyk durny jesteś... po co wywlekasz tu taki stary wątek? Za pare lat
          wywleczemy twoje śmieszne zapowiedzi! I propagandowe posty!
          • Gość: sympatyk_ pihu Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 12:20
            Zapamiętaj młody ,że odgrzewane kotlety nie są smaczne.A swieże gorące bywają
            dobre jak nie są "przyduszone lub przenoszone w garku" ?
          • sympatyk_pis Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS 24.12.06, 13:42

Zauważ Kolego, że to pisze ten prowokator, który podszywa się pode mnie.
            To pewnie jakiś gość z przeszłością, którego tatuś nauczył takich metod.
            Tatuś teraz ma 5 tysięcy emerytury a młody pomiot chce iść w jego ślady.
            To bydlak bez twarzy i w dobie demokracji trzeba takich ignorować.
            ___________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!
            • Gość: Jan Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS IP: *.tkdami.net 24.12.06, 14:39
              obaj jesteście siebie warci. Prowakator prowokatorowi wypomina ..
              • sympatyk_pis Re: Andrzej Stępnikowski usunięty z PiS 24.12.06, 14:51

Wypraszam sobie te teksty wobec mnie! Nigdy nikogo nie prowokowałem!
                I to nie ja podszywam się pod Twój nick podpisując się JAN.
                A jak masz mi coś MERYTORYCZNEGO do zarzucenia to proszę bardzo.
                Jestem gotowy odpowiedzieć.
                ___________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka