Gość: AFika IP: *.radom.pl 15.05.06, 08:21 bardzo mądra rzecz - kąpać się w połowie maja w zimnej wodzie... ciekawe czy wszyscy byli trzeźwi?.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: Tragiczny finał kąpieli IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:06 Kurcze mimo wszystko szkoda gó..aza,sam niedawno kapałem sie w Siczkach(2 tyg temu)Zawsze chciałem przepłynąć zalew w ten sam sposób ale nigdy się nieodwazyłem. Mam nadzieję ze jego znajomi wyciągną wnioski z tej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fireman Re: Tragiczny finał kąpieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 12:52 Bezmyślność i brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Tragiczny finał kąpieli IP: 82.139.43.* 15.05.06, 20:40 bylem tam i widzialem to na wlasne oczy po 1 tonleo 2 chlopakow po 2 bylo disc blisko dzikiej plazy i krzyczeli pomocy po 3 zaden z duzej liczby nie pofatygowal sie zeby wejsc i im pomoc!!!!! tylko sie patrzyli kolejna sprawa owszem trwala dlugo akcja akoro ratownicy po 40 minuthca pojechali po storje do nurkowania drugie 40 minut sie ubierali i łódke wypuscili na wode i sobie plywali i patrztyli czy przypadkiem cialo samo nie wyplynie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Tragiczny finał kąpieli 15.05.06, 21:46 Ale pierdoły opowiadasz!! Akcja nie była juz niestey ratownicza tylko poszukiwawcza, bo po 4 minutach była pewnośc, że chłopak nie żyje, w takiej temperaturze! Wszyscy byli trzeźwi, nie doszukujcie się czegoś czego tam nie było. Odpowiedz Link Zgłoś