Dodaj do ulubionych

Darmowy internet

17.05.06, 20:04
www.di.com.pl/news/13770,Darmowy_internet_w_Rzeszowie.html Radom jak
zwykle - ze wszystkim w dołku -;(
Obserwuj wątek
    • Gość: jas_fasollasido Re: Darmowy internet IP: *.pr.radom.net 17.05.06, 20:26
      Ciekawe jak prędkość i co z fimami które już zaiwestowały w miejską sieć.
    • Gość: Jacek Re: Darmowy internet IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.05.06, 07:21
      A może w naszym mieście internet będze za 1 zł,od czego to zależy ,ze jedni
      mają a drudzy nie.
      • Gość: ping Re: Darmowy internet IP: *.racsa.co.cr 19.05.06, 01:53
        do dupy z takim internetem, masa portow poblokowane, speedy z dupy, czesc
        programow nie dziala nie wspomne tu o p2p ktore nie zawsze sluzy do wymiany
        pirackimi plikami! 200-300m? jasne ale przy takim zageszczeniu zabudowy i
        roznego rodzaju sieci, jakosc jest marna !! - no ale jest ktos powie - ale jakim
        kosztem, kosztem zdrowia, nerwicy !
    • Gość: Łukasz Re: Darmowy internet IP: 193.24.24.* 18.05.06, 07:51
      A szczerze mówiąc mam gdzieś darmowy internet.
      Jak płacę two wiem że ludzie którzy administrują siecią mają płacone etatowo,
      inaczej podchodzą do człowieka - w końcu płacisz wymagasz.
      Obsługa klienta również jest na poziomie i o każdej porze a nie wtedy gdy im
      pasuje a bok to banda komórkowych wolontariuszy.
      Sprzęt oraz infratruktura trzymająca parametry i w najwyższym procencie
      niezawodna.
      W Radomiu jest tylko jedna firma która spełnia moje wymagania i standard -
      Pilicka Telefonia. (tpsa to przy nich banda niezorganizowanych gó..arzy choć
      sprzęt i infrastrukturę mają lepszą) reszta to przedszkolaki którzy muszą się
      jeszcze dużo nauczyć o podejściu do klienta. Cena to nie jest jedyny wyznacznik
      ale jest parametrem jakości.
      • Gość: hudi77 Re: Darmowy internet IP: *.ipt.aol.com 19.05.06, 01:15
        Wczesniej czy pozniej to stanie sie faktem.Jesli nie przez miasto to jego
        mieszkancow ktorzy napewno zaczna instalowac bezprzewodowe rutery itd.Ja własnie
        korzystam z takiej sieci i udostepniam ja "dalej" druga antena -;) I wtedy sie
        skonczy sielanka wszystkich dostawcow i co najwazniejsze spadną ceny -;) Bardzo
        tego tym firmom serdecznie życze -;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka