hudi77 17.05.06, 20:04 www.di.com.pl/news/13770,Darmowy_internet_w_Rzeszowie.html Radom jak zwykle - ze wszystkim w dołku -;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jas_fasollasido Re: Darmowy internet IP: *.pr.radom.net 17.05.06, 20:26 Ciekawe jak prędkość i co z fimami które już zaiwestowały w miejską sieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Darmowy internet IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.05.06, 07:21 A może w naszym mieście internet będze za 1 zł,od czego to zależy ,ze jedni mają a drudzy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: Darmowy internet IP: *.racsa.co.cr 19.05.06, 01:53 do dupy z takim internetem, masa portow poblokowane, speedy z dupy, czesc programow nie dziala nie wspomne tu o p2p ktore nie zawsze sluzy do wymiany pirackimi plikami! 200-300m? jasne ale przy takim zageszczeniu zabudowy i roznego rodzaju sieci, jakosc jest marna !! - no ale jest ktos powie - ale jakim kosztem, kosztem zdrowia, nerwicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Darmowy internet IP: 193.24.24.* 18.05.06, 07:51 A szczerze mówiąc mam gdzieś darmowy internet. Jak płacę two wiem że ludzie którzy administrują siecią mają płacone etatowo, inaczej podchodzą do człowieka - w końcu płacisz wymagasz. Obsługa klienta również jest na poziomie i o każdej porze a nie wtedy gdy im pasuje a bok to banda komórkowych wolontariuszy. Sprzęt oraz infratruktura trzymająca parametry i w najwyższym procencie niezawodna. W Radomiu jest tylko jedna firma która spełnia moje wymagania i standard - Pilicka Telefonia. (tpsa to przy nich banda niezorganizowanych gó..arzy choć sprzęt i infrastrukturę mają lepszą) reszta to przedszkolaki którzy muszą się jeszcze dużo nauczyć o podejściu do klienta. Cena to nie jest jedyny wyznacznik ale jest parametrem jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudi77 Re: Darmowy internet IP: *.ipt.aol.com 19.05.06, 01:15 Wczesniej czy pozniej to stanie sie faktem.Jesli nie przez miasto to jego mieszkancow ktorzy napewno zaczna instalowac bezprzewodowe rutery itd.Ja własnie korzystam z takiej sieci i udostepniam ja "dalej" druga antena -;) I wtedy sie skonczy sielanka wszystkich dostawcow i co najwazniejsze spadną ceny -;) Bardzo tego tym firmom serdecznie życze -;) Odpowiedz Link Zgłoś