Dodaj do ulubionych

Gdzie w Radomiu Angielski dobry

IP: 82.139.51.* 21.05.06, 20:08
Cześc!!! Powiedzcie mi kochani gdzie można dobrze i skutecznie nauczyc sie
Angielskiego w Radomiu. Coś tam umiem po liceum powiedzmy jakos się dogadam,
ale mam straszne braki i postanowiłam coś z tym zrobic tylko nie wiem gdzie w
Radomiu uczą skutecznie - możecie cos polecic - prosze.
Pozdrawiam Izka
Obserwuj wątek
    • Gość: Mi Re: Gdzie w Radomiu Angielski dobry IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.05.06, 20:20
      Polecam City college, sama się tam uczyłam przez cztery lata. No i może jeszcze
      Lingualink
      • Gość: MALA MI Re: Gdzie w Radomiu Angielski dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 21:09
        A ja polecam Consus-profesjonalnie na luzie i tanio bo szkola ma dofinansowanie
        z UE. A jesji zalezy ci na praktycznym, to tylko prywatne korepetycje.Pozdro.
    • Gość: studentka Re: Gdzie w Radomiu Angielski dobry IP: *.infoplus.com.pl 24.05.06, 07:55
      Ja też polecam city college ( chodziam tam przez 2 lata). Jest to jedyna szkoa
      językowa w radomiu gdzie możesz zdawać FCE (żadna inna nie ma uprawnień). Jeden
      minus - jest droga (chyba najdroższa w Radomiu.
      • Gość: rainbow Re: Gdzie w Radomiu Angielski dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 08:15
        Jeżeli ktos lubi dojazdy to polecam English College w Pionkach. Jest naprawdę
        b.tanio i profesjonalnie.
        Mam pytanko - co myslicie o Oxbridge czy jakos tak, szkoła ta znajduje się na
        Traugutta
        • pmryby Re: Gdzie w Radomiu Angielski dobry 24.05.06, 23:20
          city college nie przeprowadza egzaminów cambridge, tylko użycza lokum british
          council, organizacji która jako jedyna tego typu egzaminy przeprowadza(ket, pet,
          fce, cae, etc..)żadna inna szkoła nie moze tych egzaminów przeprowadzać, ale
          szkolić moga wszystkie i w tym względzie city college jest jak każda inna szkoła
          językowa- prowadzi takowe przygotowawcze kursy.
          --
          • Gość: zaba Re: Gdzie w Radomiu Angielski dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:10
            I agree with you absolutely. friend!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka