Dodaj do ulubionych

sobota z off-roadem

IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 07:05
zapraszam wszystkich na tor pod lasem kapturskim bedzie fajna impreza.oby
tylko pogoda dopisała.zaczynamy o 11.
Obserwuj wątek
    • Gość: subaru Re: sobota z off-roadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:43
    • Gość: subaru Re: sobota z off-roadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:46
      Wszystkie do tej pory byly super. Mam nadzieje, ze i ta będzie udana. A jak
      troche popada, to lepiej.Błotko się przyda!
    • Gość: evo lancer Re: sobota z off-roadem IP: 80.249.4.* 02.06.06, 13:06
      już niedługo bedzie też inna impreza podczas której będzie mozna zobaczyć
      subaru imprezy i mitsubishi evo lancery. uważnie czytajcie gazety. pozdrawiam
      organizator
      • heniek_z_lasu Re: sobota z off-roadem 03.06.06, 18:31
        I jak wrażenia? Dla mnie bomba :) Widać, że jak sie chce coś zorganizować/stworzyć to się da, w Radomiu również. Gratulacje za super imprezę i oby takich więcej :)
        • Gość: ludzik Re: sobota z off-roadem IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 03.06.06, 18:42
          a tojuz sie skonczylo?
          • Gość: art4x4 Re: sobota z off-roadem IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 07:44
            no niestety się skończyło...............my też żałujemy.ale fajnie było i
            dziękujemy za ciepłe słowa.
            • Gość: mk Re: sobota z off-roadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 08:28
              Jeszcze mam piach w zebach :-).Gratulacje!Czekam na zdjęcia z imprezy.
              • Gość: widz Re: sobota z off-roadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:19
                Udana impreza,chociaż widok dealera mercedesa na quadzie bez kasku to widok
                mrozący krew w zylach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: art4x4 Re: sobota z off-roadem IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 05:36
                  widz masz rację.........bardzo durne zachowanie,niestety nie tylko tak potrafi
                  nas zaskoczyc na torze ten pan.
                  • Gość: a cisza w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 08:25
                    Dlaczego o imprezie dowiaduje sie z forum ? W miescie w ktorym wydarzeniem
                    medialnym jest matura bezrobotnego radnego zadnej informacji o pikniku ?
                    Zazdrość ?
                    • Gość: kijak Re: cisza w GW IP: *.internet.radom.pl 06.06.06, 17:38
                      Nie przesadzaj, dość głośno było o tej imprezie.
                      • heniek_z_lasu Re: cisza w GW 06.06.06, 21:30
                        Bodajże za 2 tyg. ma być jakiś zlot Jeepów. Też chyba będzie na co popatrzeć, gdy ktoś jeszcze nie miał okazji :)
                        • Gość: art4x4 Re: cisza w GW IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 05:30
                          no będzie Jeep Party po raz pierwszy organizawane w Radomiu.........myślę że
                          warto wpaść na Koniówkę 25 czerwca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka