Gość: art4x4 IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 07:05 zapraszam wszystkich na tor pod lasem kapturskim bedzie fajna impreza.oby tylko pogoda dopisała.zaczynamy o 11. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: subaru Re: sobota z off-roadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subaru Re: sobota z off-roadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:46 Wszystkie do tej pory byly super. Mam nadzieje, ze i ta będzie udana. A jak troche popada, to lepiej.Błotko się przyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evo lancer Re: sobota z off-roadem IP: 80.249.4.* 02.06.06, 13:06 już niedługo bedzie też inna impreza podczas której będzie mozna zobaczyć subaru imprezy i mitsubishi evo lancery. uważnie czytajcie gazety. pozdrawiam organizator Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: sobota z off-roadem 03.06.06, 18:31 I jak wrażenia? Dla mnie bomba :) Widać, że jak sie chce coś zorganizować/stworzyć to się da, w Radomiu również. Gratulacje za super imprezę i oby takich więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik Re: sobota z off-roadem IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 03.06.06, 18:42 a tojuz sie skonczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art4x4 Re: sobota z off-roadem IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 07:44 no niestety się skończyło...............my też żałujemy.ale fajnie było i dziękujemy za ciepłe słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: sobota z off-roadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 08:28 Jeszcze mam piach w zebach :-).Gratulacje!Czekam na zdjęcia z imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: sobota z off-roadem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 18:19 Udana impreza,chociaż widok dealera mercedesa na quadzie bez kasku to widok mrozący krew w zylach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art4x4 Re: sobota z off-roadem IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 05:36 widz masz rację.........bardzo durne zachowanie,niestety nie tylko tak potrafi nas zaskoczyc na torze ten pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a cisza w GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 08:25 Dlaczego o imprezie dowiaduje sie z forum ? W miescie w ktorym wydarzeniem medialnym jest matura bezrobotnego radnego zadnej informacji o pikniku ? Zazdrość ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijak Re: cisza w GW IP: *.internet.radom.pl 06.06.06, 17:38 Nie przesadzaj, dość głośno było o tej imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: cisza w GW 06.06.06, 21:30 Bodajże za 2 tyg. ma być jakiś zlot Jeepów. Też chyba będzie na co popatrzeć, gdy ktoś jeszcze nie miał okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art4x4 Re: cisza w GW IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 05:30 no będzie Jeep Party po raz pierwszy organizawane w Radomiu.........myślę że warto wpaść na Koniówkę 25 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś